43

Анонимен

преди 5 години

v bg texnicheski pregled se minava s ruchveti.ne samo tazi ochte mnogo katastrofi che ima po patichtatata na bg. i tova stava po vina na bg.organite na reda.

42

Анонимен

преди 5 години

Ходила съм на много екскурзии в България и на нито една в автобуса не е имало колани. Дори и да искаш не можеш да сложиш. В чужбина е задължително и се следи, защото има глоба и за пътника, и за водача.

41

Анонимен

преди 5 години

И без тва аутобус е чуждица, да си възприемем направо българското ковчег. Ковчегът за Велико Търново заминава в 15: часа. Моля, пътниците да заповядат!

40

Анонимен

преди 5 години

Тоя Настимир представям си като пътува до Англия как му се хилят Nastymear...

39

журналя

преди 5 години

Не ми изтривай коментара, оправи си заглаеието на статийката, м. ъ. р. ш. л. е. к, стига с този автобус - ковчег бе празноглавции, стига с тези сензационни заглавия, от вчера сте ги заповтаряли тези ковчези кухи драскачи, имайте малко уважение тъпани, колко по различно ще е да пропуснете тази дума, ши.. баните ви статийки повече ли се четат пишейки така? М.м.ви. е.. а малумна. е...а.

38

Седящия бик

преди 5 години

Това е реалността, стари автобуси, стари шофьори /младите шофьори последните 10 години се евакуираха/, ремонтиран път за 23 млн. евро от които по-вече от половината са откраднати със сигурност, и без проверка е ясно че нещо не е наред с отремонтираната инфраструктура/,жертвите са стари хора /Банки фалират, застрахователи къщо, важни сайтове с бази данни не работят.БаHти и наглеците

37

шофьора е виновен

преди 5 години

Пътя може да е всякакъв,той е длъжен да си отваря очите и да внимава!Колата трябва да е изправна,и лично да я е проверил!При тежки метео условия е длъжен 10 пъти да е по-внимателен!И стига с тоя герб и бсп,тиквеници платени и жалки!А тоя нестимир е просто една карикатура!

36

:):)

преди 5 години

много всезнайковци, кога ли и вас ще ви сполети нфщо тскова да ви видя остроумието тогава, мигайки кат плъхове...нещастници и с трагедията политика ми въртите.

35

Анонимен

преди 5 години

преди 20 години на власт беше БСП, те са му дали книжката.

34

Евтинджос Екскурзиян

преди 5 години

Туристическите групи почти без пари пътуват:1. Компроментирани автобуси;2. Стари шофьори (този е на 62-до 60 си за обществен превоз,а книжката я има "вече" 20 години-бря та той едва на 40 я е получил);3.Пътува се без сменник,за да се икономисва.4.Бърза се - та да се закарат нови "групи"А пътя?Божествена природата и добър асфалт(строено бе от наши цветнокожи и даде поминък на ареала);Точно там при дъжд става пелена,като в джунглата-слаба видимост и сцепление;Несъобразена скорост...може би

33

некой

преди 5 години

....ми то нали затова се правят автобуси, за да падат във дерето и който не се е закопчал си е виновен сам.....по спирките трябва да бъде изписано така: Автобус 310, Маршрут: Люлин- Перловска река, скока във реката се осъществява от лъвов мост.

32

Анонимен

преди 5 години

Експерт пък не знае, че групи не пътуват с билети, а с ПЪТНА КНИЖКА в която е упоменат маршрута и има списъци на пътниците !!! Другите "експерти" дето се изказаха глупаво не можаха ли да прегледат на място папката на автобуса и щеше да се знае минал ли е техническа проверка или не ?

31

Пешо

преди 5 години

Къде видяхте автобус със колани? Нема такова животно.

30

Анонимен

преди 5 години

Колани, билети, застраховки.... и ако са имали застраховки, щяха ли да са живи? Експертите казват, че мантинелата е комуфлаж, колкото да приемат обекта през 2016, за който са платени милиони! Кой е приел обекта? Ако имаше мантинела падането можеше да не се случи.

29

Анонимен

преди 5 години

Най-висока смъртност има по гербрското управление! Дано боко се срешне тези дни с макейн в ада

28

Анонимен

преди 5 години

Те, българските крадливи циркаджии се опитват да правят бизИнес, както се казва с трици маймуни. Не може да жертват живот на хората с някакви 10 годишни таралясници! Като искат пари, да дават пари!

27

Анонимен

преди 5 години

Нашенецът най го боли, когато трябва да сложи колан, да включи светлини или да подаде мигач. Ей тия три неща направо му съсипват и без това гадния живот.

26

Сп??нс !?

преди 5 години

За пореден път чета коментари , че ако са били с колани щели да загинат повече хора, в туб-а има едно видео с катастрофа където се блъскат получелно ,колата се повдига и завърта като центрофуга във въздуха и на забавен кадър се вижда как 3-*** изхвърчат през страничните прозорци. По ясен пример защо трябва да си с колан не се сещам.

25

Анонимен

преди 5 години

Досега можеха поне да видят тахографа и ще се разбере с каква скорост се е движил автобуса, вместо да дрънкат за колани и застраховки. Още не били разбрали дали пътниците имат билети..Имам чувството че никой нищо не прави, само дават пресконференции, чакат понеделника, ще назначат 5-10 експертизи и ще минат години в протакане

24

Анонимен

преди 5 години

Доколкото виждам на снимката, автобусът си е съвсем нормален, не е стар модел. Прилича ми на Скания.