38

Анонимен

преди 5 години

45, ти качвал ли си някога Гълъбец? Има места дето и 20 е много!

37

fake news

преди 5 години

До Анонименммда с 20 си карал и ей така си се хлъзнал.. вервам ти!

36

Анонимен

преди 5 години

Миналата година, някъде около 10 септември, качвах Гълъбец, на подбалканския път в посока София. Видях 4 тежки птп, самокатастрофирали, като повечето бяха излязли от пътя и се бяха забили в дърветата. На един опел пък му се виждаше само задницата от една дупка. Застанах на тръни и започнах да карам с 20-30. И на един десен завой, колата поднесе и влязох в насрещното! Слава Богу - отсреща нямаше никой! Хора, даже не беше валяло. Някаква влага имаше във въздуха, и пътя беше невероятно хлъзгав.

35

Анонимен

преди 5 години

ДЪРЖАВАТА ДА ИЗПЛАТИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ НА ЖЕРТВИТЕ И ПОСТРАДАЛИТЕ ЩОТО ОТ ЗАСТРАХОВАТЕЛНАТА КОМПАНИЯ ОЛИМПИК НЯМА ДА ВЗЕМАТ НИЩО!

34

Анонимен

преди 5 години

Участакът е с голяма концентрация на птп. Не е обезопасен както трябва. А как трябва - по-качествен асфалт в този участък, осигуряващ по-добро сцепление, допълнително укрепена мантинела, разширение на участъка и тем подобни. Рейса се движил с 41 км\ч. Не имал вина за лошото качество на настилката! Как е възможно у сред лето, асфалта да стане хлъзгав като лед? Това е недопустимо.

33

Анонимен

преди 5 години

ЗИМНИТЕ ГУМИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВАТ ПРЕЗ ЛЯТОТО ИЛИ ОМЕКВАХА ИЛИ СЕ ВТВЪРДЯВАХА НО НЕЩО ИМ СЕ СКАПВАШЕ ПИШЕ ГО ЧЕРНО НА БЯЛО В ИНТЕРНЕТ!

32

Анонимен

преди 5 години

Всички товарни и автобуси карат със всесезонни гуми, това не е Скандинавия или ***. По принцип и леките коли могат със всесезонни, но наложиха зимните, за да правят оборот на гумаджиите.

31

Анонимен

преди 5 години

При автобусите и тежките камиони няма сезонни гуми!

30

Анонимен

преди 5 години

ВСЕ СЕЗОНИТЕ ГУМИ СА ХУБАВИ ЗА ЗИМАТА НО СА ОПАСНИ ПРЕЗ ЛЯТОТО ТАКА СЪМ ЧЕЛ А НА МОКЪР ТЕРЕН СА В ПЪТИ ПО-ОПАСНИ!

29

Анонимен

преди 5 години

Автобусите карат с всесезонни гуми.Но пътищата на много места са с обратен наклон.

28

Анонимен

преди 5 години

Редно е българите да боикотираме междеградския автобусен превоз.Българите трябва да искаме справедливост и създаването на нови правила гарантиращи безопасността на пътника. Призовам хората да не се возят на междуградски автобуси в близкия един месец най-малко.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Ок, тахографа показва 41 км/чКакви са били гумите или липсата на такива, грайфер? Всеки втори е тарикат и кара със зимни, на дъжд се виждат резултатите.Прегрети спирачки? При 41 км/ч аквапланинг? Абсурдно. Пътя там е сравнително с нов асфалт, минавал съм. ОК е

26

Анонимен

преди 5 години

Наскоро имаше прегазената баба от автобус нает от Нинова на Бузлуджа, но този случай се потули бързо.

25

Анонимен

преди 5 години

Сега ако имахме едни хубави военни самолети за 50 милиарда, или поне добра реклама и лого за пред ЕС за едни десетки милиони, друго щеше да е. А вие пътища ли искате - те са такива за да се направи място за новите жители на тази територия - инженери и професори, които с радост са готови да станат животновъди за баце.

24

Анонимен

преди 5 години

Тахографа показва скорост от 41км/час, явно проблема е в пътя и калпавия ремонт а оттам следите водят до групировката ....

23

Боса на кокоса

преди 5 години

*** че ще мине време и ще забравят , както забравиха децата от река Лин , трагедията с автобуса Бакаджика затвор за управници и техните слуги . Всички сте за Белене И ГЕРБ И БСП И ДПС И ЖАЛКИТЕ ПАТРИОТИ В КОИТО НЯМА НИЩО ПАТРИОТСКО. ТЕЗИ ХОРА ЗАГИНАХА ЗАРАДИ ВАС . ЗАЩОТО НЯМА ПЪТИЩА НЯМА СИСТЕМА НЯМА КОНТРОЛ НА ПУНКТОВЕТЕ ЗА ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД.

22

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Сега ще излезе Цветан Цветанов и ще ни обясни как тази катастрофа е дело на опозицията и тъмните сили, които се опитват да дестабилизират правителството и държавата.

21

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Когато транспортът е една държава се управлява от човек убил собственото си дете с транспортно средство никой не може да бъде сигурен за здравето и живота си качвайки се в автобус, влак или кола.Не е виновен обаче плевенския ром Московски, виновен е онзи, който го назначи за транспортен министър и продължава да го държи на този отговорен пост.Сиреч виновен е лично и персонално Бойко Методиев Борисов !

20

виновен

преди 5 години

До Анонимен 24Нямаше да се случи тази трагедия ако Бойко си беше дал оставката още когато падна моста в Генуа. Фирмата е регистрирана по управлението на бсп и всички бизнес-мафиоти са бивши бкп.

19

Анонимен

преди 5 години

целият транспортен бизнес е на баце Бойко. Все пак и магистралите са си негови. А пострадалите няма кой да ги лекува- има само фелдшери. Лекарите отдавна избягаха от шофьорчето на Тато. За сметка на вълнистите магистрали на ужасите и кашкавалените мантинели, поне има добри застраховки (олимпик), а и много хора са богати и могат със собствени средства да се оправят, само да ги изтеглят от КТБОставка и ЛИНЧ