61

Анонимен

преди 5 години

Направете нормална пътна мрежа със сигурни шосета и мантинели, като във всички нормални страни .Няма нужда през ден или седмица да се констатира поредния трагияен случай и виновни да са само шофьорите ,скоростта или други нагласени пиеси.

60

Анонимен

преди 5 години

Съгласен съм с ония чалгар дето каза на вътрешният министър " не ставаш за тая работа пич, върви си"

59

Анонимен

преди 5 години

Новите мерки ще са каране с включени задни светлини за мъгла да не се блъскат в нас рейсовете и падат в пропастта.

58

Анонимен

преди 5 години

И КАКВО ИЗМЪДРИХА ХАЙЛАЗИТЕ?

57

Рино Рейнс

преди 5 години

Умствено изостанали герберасти ще мъдрят мерки!Вальо Радев ли ще мисли бе, или Тиквеника ***?

56

Шопо

преди 5 години

,,ЩЕ МЪДРЯТ МЕРКИ ,, !!! Они са па едни мъдреци !!! Мани,мани...

55

СВЕТЯТ БУРКАНИ

преди 5 години

Знаете ли как пътува първият партиен и държавен ръководител? Най-напред минава полицейска кола.две-три минуни минават още двеСлед това със 150 км. в час профучава кортежът с три автомобила.След тях още една полицейска.

54

Анонимен

преди 5 години

СЕГА К`ВО?СИГУРНО ЩЕ ПЪТУВАМЕ ВЕЧЕ С ВКЛЮЧЕНИ КЛАКСОНИ.

53

Константин

преди 5 години

До Анонимен 42Не само полицията и даи също трябва да проработи, но не би, в даи повечето са стари труженички и само им местят местата и се опитват да правят нов бардак.

52

Константин

преди 5 години

До Босия??? 48Крият московски, какво да става, защото ако се вслушат в босия, московски, попов, надежда симеонова, войновски, бисерка куцарова, петар димитров, ивайло манолов трябва да си ходят и да ги подведат под съдебна отговрност, някой от тях вече са подведени де, ама може още веднъж.

51

знаещ

преди 5 години

И, какви нови мерки ще измъдрят? То не бяха светнати фарове през деня, то не бяха глупост след глупостта. Е като ни обясняваха как като караме със светнати фарове ще намалеят катастрофите, какво стана? ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО? Сега, какво ще измислят, да караме и на светнати плафони в купето може би? Истината е, че трябва да се направят широколентови пътища, а не двупосочни такива, за да няма рискови изпреварвания и от там жертви, ама това струва пари, а на гробарите не им се дават.

50

Анонимен

преди 5 години

Всеки път едно и също и след 5 дни по старому. Некадърници.

49

До Кирчо

преди 5 години

Виж сега. Няма досега по света такъв случай - жестоките глоби да спрат нарушителите. Наказанията спират нарушителите, само ако се прилагат, като размера им не е съществен. Важното е хората да знаят, че направят ли нарушение, ще бъдст наказани.

48

Мара Муфата

преди 5 години

Що да спазвам Законите, като имам пари и си плащам за гяволъците..?!

47

абе..

преди 5 години

господа власто- взели. Четете форумите, ходете по улиците,пътувайте сами..с автобуси , влакове ,за да ви стане поне ясно.Във вашите лимузини са с буркани все някой ви пази от нас, като че ли ние сме канибали.Не забравяйте че вие нищо не произвеждате,заплатите и благата ви са от нас.Бъдете мъже бе, запишете в НПК тази пуста кражба на кола,стига угаждате на шведите,те консумират като вас.Ние сме основата на държавата-нашите данъци...

46

Юнак Киро

преди 5 години

Защо в Гърция нашите шофьори са котки като агнета?Ами защото там глобите и наказанията са страшни.

45

абе..

преди 5 години

когато някой иска да свърши работа ърси начин , ако ли не причина !! Та в този аспект ,за да имаш книжка трябва да си грамотен.Спират трима катаджии един швед с книжка/купена най вероятно/ вадят вестника и казват чети.Не може-айде без книжка-спазват закона нали??Ноооо този швед е електорат?-даа познахте!! И чий електорат е?Ами на Боко.Че него освен шведи и мало грамотни кой би го избрал.Е тук е разковничето,ако някой има връзки с властта дайте им тази идея.Това ще спаси и мен и вас.Стиска ли им

44

инж. Ганев

преди 5 години

Война се прави от хора с пари. ВЗЕМЕТЕ ИМ ПАРИТЕ И ЩЕ ИМА МИР ПО ПЪТИЩАТА.

43

Анонимен

преди 5 години

Когато Босия започна да гладува, заради случващото се в ДАИ и по пътищата, веднага организирахте партийните *** да плюят по него, че бил изкукал, кой му обръщал внимание и пр. Вървете при него и му целунете ръка! Малко българи като него, с будна гражданска позиция, останаха в Бг. И се научете да се вслушвате в думите на възрастните хора, а не да омаловажавате случилото се край Своге, защото загиналите били пенсионери.

42

Босия???

преди 5 години

Войната по пътищата не е опасна. Опасна е кражбата на пастет или шоколад от някой магазин. Целият ресурс хвърлен в кражбата на 1 пастет или 1 блуза от МОЛ-а.А раздаването на шофьорски книжки, карането като безумни, убийствата по пътищата не са проблем. Какво става с Босия? Не го отразявате в последно време.