18

до Джурналя!

преди 5 години

Да те подкрепя. ДЖУРНАЛЯ...................... представете си за миг че всеки си върши работата като вас.............Има много отговорни длъжности!!! Ако и те са като вас? А не трябва ли да сте за пример?

17

Анонимен

преди 5 години

Убиецът Московски продължава да се крие от медиите.

16

Джурналя!

преди 5 години

Трябваше да го напишете "Загиналите са възрастни хора, които са се прибирали от...."Ама то откъде у български дЖурналист ТАКТ и ДИСКРЕТНОСТ?! Кога ще се научите?! Това се нарича възрастова сегрегация, и вие ще остареете!!!

15

ееххх

преди 5 години

Стига бе хора, престанете! Това е трагедия! Бог да ги прости хората! Дайте да не политизираме и да пишем цинизми в тоя момент! Ще ми се да вярвам, че тези неща ги пишат *** и че не сме загубили човешката си същност! Лека вечер!

14

Анонимен

преди 5 години

А шофьорът жив ли е... виновникът за трагедията...

13

Е дааа

преди 5 години

Собственика на фирмата е управлявал автобуса.Ако сега той заедно с черния министър хванати за ръчички не посетят за определено време заведение от охраняем тип,значи нЕма държава.

12

????

преди 5 години

Много неприятно усещане оставя тази "статия"...Значи като са пенсионери - всичко е наред, могат да умират, изживяли са си вече животът..Що за ***-отска статия?!!

11

Анонимен

преди 5 години

На мен ли само ми се струва 4е от 2009 г. до ден днешен катастрофите са се увели4или над 1 000 пъти. Няма ден без катастрофи. Наи лошото е 4е не е само една на ден а по няколко и в много редки слу4аи се разминават без жертви. Особено много се увели4иха катастрофите след като запо4нахме целогодишно да караме на дневни светлини. Кои *** ги измислиха тези дневни светлини нямам идея но да караш на фарове когато слънцето блести като прожектор и отсреща ти светят в о4ите направо си е трагадия.

10

Анонимен

преди 5 години

Да и на мен ми прави по принцип лошо впечатление това пенсионери и то не само за тая трагедия,все едно са някаква низша група,абе какво да кажеш "новинари".Тръмп направо си каза че новинарите заглушават мнението на хората и искат свобода на словото ама само новинарското слово,вилнее страшен "либерализъм".

9

До17

преди 5 години

Имай малко свян от Бога и нещастието на близките на загиналите.Дразнител нещастен

8

НОИ

преди 5 години

Спешната помощ да се забави са препоръчали от НОИ ако медиците искат увеличение на заплатите.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Мнението ти е доста цинично, а ти си абсолютен ***!!!

6

до 3

преди 5 години

Как можеш да правиш "сметки".Ти не си човек.

5

Анонимен

преди 5 години

Бог да ги прости и даде покои на душите им.Съболезнования на близките им.

4

Дарвин философ

преди 5 години

Заспал е от умора явно.По време на екскурзиите е доста тежко за автобусните шофьори.А контрола е нулев....

3

Анонимен

преди 5 години

1 Е изключително прав.Троловете се развихриха под другите новини. Ужас, ниакаква съвест нямат!

2

Анонимен

преди 5 години

Ако направиш една сметка ...това са на 15 човека по малко дето държавата ще трябва да им плаща пенсии ..И отделно и някой друг от ранените като се гътне ...още по голяма икономия..

1

Митьо

преди 5 години

Мир на праха им и бог да ги прости. Няма край тази "война" по пътищата и това е.