167

Къде е Павлова?

преди 5 години

Съболезнования на близките!Според Павлова трябвало да има по-високи цени на винетките,за да се поддържат пътищата... Е, имаме по-високи цени на винетките, а къде е поддръжката?

166

Гто

преди 5 години

Габаритес?

165

Гто

преди 5 години

Коланес?

164

Уууу!

преди 5 години

Пътищата'' прекрасни''!Затова се взимат пари от бюджета за ограда с Румъния,лекарства за чума по животните,която не съществува,изпомпване на мазут от стогодишен потънал кораб и куп други глупости от които може да се открадне пара от данъкоплатеца!Северозападна България не съществува за управляващите!Мир на праха на невинните жертви от законните кражби на властта!Няма по-лесен начин да се усвояват едни пари внесени в бюджета от всички нас.Всичко се прави за доброто и в името на народа,ама уж!!!!!

163

Анонимен

преди 5 години

Бог да прости хората! П.с.Няма по-гнусни изчадия от турските и комунистически ***,които вият от радост при всеки инцидент в България!Превръщат трагедията в политически дивидент и злорадство!

162

Хммм

преди 5 години

Жалко за хората съболезнования за близките!!!Към страдащите се присъединяват и телефонните измамници,лишават се от...спинсорите си. Държавата я няма никаква- пенсионерите са под стрес и липса на средства и достойни старини. Е може на калинките като Агайн,Козарева да дава по 13 хил заплата или По 650 лв на ден. За месец една калинка взема колкто са трохите за 40 пенсионера. Но дреме му на ББ, важно е..да си правят далаверите

161

Анонимен

преди 5 години

Герб =гроб

160

Подхуев

преди 5 години

До ЧапаевДа се почувстваш размазан, малък, ситен и безпомощен, а така да ти се иска да защитиш Партииците си , но да нямаш с какво да изпъкнеш над Подхуев...МЪЪЪКА!Разбирам те - толкова си можете - това правите!То Вие отдавна на Черното - Бяло казвате..и градите държавата..,Така я градите, че я превърнахте в декор на филм на Ужасите!Да си признаете, че за нищо не ставате - освен за поръчкови *** е мъчно и трудно, па и малко морал си требе!Да си *** на властта - безценно!

159

Валери

преди 5 години

Алоо, ***, проверявайте си добре нещата преди да пишете.Общият брой на хората в автобуса, заедно с шофьора, е 34. Айде сега си вижте хубаво цифрите.

158

и Б-я ще катастрофир

преди 5 години

Съвсем скоро ще ни возят шофьори на предела на своя живот ,които са остарели но без пенсия ,но за да е така българските управници технично забравят своята вина за чудесния преход които ги направи богаташи , а хората нещастници работещи до смъртта си. Не само при шофьорите е така --погледнете белокосите охранители едвам влачещи краката си...Скоро съвсем няма да има междуградски и междуселски пътища ,хората бягат от къде пари за данъци , да не казвам че поне 20-30% от българите не знаят български

157

скрммднн

преди 5 години

като някой те натиска на 2 метра а отза.д и ти бипка ,кдвижейки се с 100к/ч на второкласен път, какви мисли ви минават в главите?озверяла работа. аз почвам да си мисля за мотиката в багажника например, и как да я използвам креативно

156

Подхуев

преди 5 години

А бе,Чапаев!?Нито имаш с какво да можеш да ме разбереш, а още по малко да проумееш смисъла на написаното от мен..Нивото ти стига до подлогата на партииците дето защитаваш.Само българите са тотално извратени и боготворят и отглеждат собствените си ПАЛАЧИ!Този Рай в който са превърнали България ...дори мигрантите от Сирия не го искат, защото е по-зле от тяхната държава от която бягат, и бягат през глава от тук!Ти си щастлив и доволен от анархията и *** , в която царуват НЕРЕЗИТЕ - партиици

155

и Б-я ще катастрофир

преди 5 години

У тая държава каквото и да стане едните са за ГЕРБ другите са против ГЕРБ, в момента те управляват с 50% от 50% тоест с 25% но разделението между хората е пълно и по всички фронтове чак е нетърпимо и за опера да става въпрос едните плюят ГЕРБ другите ги хвалят. Не вярвам това да е най-добрият вариант за Б-я.Отделно едно времешния чл.1 въобще не е изчезнал мафията наш човек си е в апогея...Данъците и глобите се събират само от наи безгласната каста ,защото тя няма право и неможе да се защитава.

154

Анонимен

преди 5 години

всички сме пичове,и щкараме бързо ,газим наред,щото сме пичове.пичове празноглави с кухи кра.туни. вижте мутраците и що народ се изтрепа.доминиращият специфичен манталитет. етиката се възпитава от 3г.възраст.

153

Да бе?

преди 5 години

Геноцида от Герб продължава. Чолете се да не сте вие.

152

Винету

преди 5 години

До 160. Глуппак, целият ремонт струва 22 милиона и не знам как тогава са откраднати 23. Този ремонт виртуален ли е или е правен с въздух. Ей, аман от манипулатори и олигоффрени в нета.

151

Подхуев

преди 5 години

В тази страна е така..Тук царува и управлява -ГЛУПОСТТА!Тотални простаци ръководят държавата от Бай Тошово време, та до Бай Боково..Нито има капацитет, нито потенциал, нито морал, ни съвест, ни милост и жал, та нещо ПОЛЕЗНО да се направи за този народ,на който животът не струва нищо!Тотална корупция,тотална простотия и тотален хаос във всичко!Гледам едно разпадащо се и самоизбиващо се общество, ограбвано ежедневно от селски управници ала Ценко Чоков..от горе до долу.Много е сбъркано всичко нали

150

изнервен

преди 5 години

До 160 анонимник. А ти как разбра, че пътят е виновен за катастрофата, като още специалистите на мястото не знаят. Нали може просто на шофьора да му е прилошало, да е получил инфаркт. Мамка ви и изрроди червени, веднага тръгвате да политизирате нещата и да обвинявате, без да знаете ни най-малко какво се е случило.

149

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ откраднаха 23 милиона за ремонта на същия този път.Има ли в тази пародия на държава някой, който да им потърси сметка и отговорност.

148

Анонимен

преди 5 години

Преди два месеца лаборатория на АПИ тествала настилката на пътя-убиец край Своге, където днес се обърна автобус и загинаха 15 души. Това съобщиха за Фрог нюз източници от Главна дирекция Национална полиция. Оказало се, че коефициентите за плътност и сцепление били в пъти под допустимите, но никой не си направил труда да вземе мерки.