20

Емо

преди 5 години

Да не се окаже, че т. нар. фалшиви цигари са по хубави от "оригиналните", от които вече от години няма читави, с истински тютюн, всичко от тях мирише на ***, шума или кво ли не. Който е пушил преди 20-30 г. знае, че тогава цигарите ги правеха от тютюн. Сега - неизвестно от какво.

19

NoName

преди 5 години

Половин милиярд лева!!! 500 000 000 лева това са сметките обявени от медиите, 500 000 000 левааа!!! А аз си мислех че съм извършил престъпление, след като си купих кутия цигари и 3в1 и не си взех касовата бележка... Ужас хахаха

18

Анонимен

преди 5 години

Не е ли по добре да ги легализират и така хем работа за хората хем повече пари в хазната.

17

неграмотен депутат

преди 5 години

Някой спрял да си плаща такса спокойствие и изгърмял.

16

Анонимен

преди 5 години

Чистия тютюн,за разлика от фабричните цигари,мирише приятно!Сам си гледам тютюна,а купешки цигари не съм пушил от 20 години!

15

бай Иван

преди 5 години

Ми,по кои канали на митниците са изнасяни?Разследването ще е до тук.Ако стигнат да митничарите,ще ги задържат 72 часа ,ще ги пуснат и преместят на друга митница,както винаги!

14

иван к.

преди 5 години

Няма как толкова време 4 фабрики да функционират необезпокоявани. Защо ни лъжат, всичко се е знаело просто някой с някой не се е разбрал и е изгорял. Герб са си вдигнали таксата.

13

ЦОЛЕ

преди 5 години

бой по конкуренцията или гущера си реже опашката

12

Анонимен

преди 5 години

И се оформят трагични здравословни обстоятелства за поколенията при такова безумно тютюнопушене от още невръстни пубери, от бременни, майки с бебета, 90 процента от бг момичета.пушат По улици, градинки, спирки. Птодавачки стърчат, захапали в унес нонстоп цигари пред магазини по централни места. По гари, в подлези, външни заведения - където и да се обърнеш - ненормална гледка на димящи усти и носове. Медицинският персонал на места вонят като торби с мухлясал тютюн. Е, как е?

11

Анонимен

преди 5 години

Да рлатят даньците и да ги продават. Поне ще бьде нещо Бьлгарско и качествено!!!

10

Анонимен

преди 5 години

"...хората са взимали по 3,000 лв заплата,и цигарите са правени от чист тютюн без всякакви добавки!..."Да ги сравнят с Американските в лаборатория! Да видим резултатите...!!!

9

много интересно

преди 5 години

сАМО ДЕТО ДЕЛИКАТНО СИ МЪЛЧИ,ЧЕ ХОРАТА СА ВЗИМАЛИ ПО 3,000Само дето не казват,че хората са взимали по 3,000 лв заплата,и цигарите са правени от чист тютюн без всякакви добавки!

8

Анонимен

преди 5 години

УЗрели са маса предпоставки за нещо юного сериозно и преломно. Изчакват ги да презреят. И - ad nihilum nihil. Нулста е голяма работа.

7

Анонимен

преди 5 години

Терористите в Сирия пушат Кинг и ММ слим. Всички са доволни.

6

Анонимен

преди 5 години

Da plashtat danak i spokoino da gi proizvazhdat. Zashto ne?S vsiaka tsigara zabogatiavat povevhe amerikantsite inache...

5

Анонимен

преди 5 години

"Цигарите, които се произвеждат от този тютюн, най-вероятно са били изнасяни извън територията на страната, защото там се търси по-хубаво и голямо качество на тютюна", съобщи директорът на МВР-Пловдив старши комисар Атанас Илков.

4

сигурно

преди 5 години

Щом не плащат данък на герб ще ги хващат !!

3

позор

преди 5 години

Заводите са работили дълго,въпроса е кой ги е закрилял и пазил,къде са били нашите скъпи и многобройни служби,това не е мазе да се скрие....

2

42580

преди 5 години

Това оборудване сега ще се изземе от НАП или МВР след години се продава на търг и пак започва да работи. Така се върти бизнес в България.Като е толко вредно неплащането на акциз и за здравето - що не забранят пушенетои цигарите.

1

ТHE Патриот

преди 5 години

*** герберастки отклонения на вниманието !