63

Анонимен

преди 5 години

Цацатов кога ще вкара един корумпиран политик или мафиот в затвора???

62

yyy bre

преди 5 години

я за какво сме били плащали на ц'ацата, да разследва такива ясни случаи, а престъпниците с издадени присъди се разхождат на свобода.И след 10 дена ще проверява дали има средна или тежка телесна повреда, ам няма ли при такива увреди да е още в болница, или най малкото да е минал оттам ако са такива. А после господина да не забрави да ни уведоми за резултата и най вече да разследва кой злоумишлено раздухва един обикновен пътен инцидент, и ако обича да не обработват инвалида и да не изопачават фактите. Чакаме!

61

Анонимен

преди 5 години

До 52Какво да му гледа, докато звънне на КАТ и линейка "инвалида" скокна, отупа се и си седна в количката.

60

Анонимен

преди 5 години

Инвалидната количка е със статут на ПЕШЕХОДЕЦ. Тя не е моторно превозно средство, затова се движи с 10 км/ч и не е велосипед. Инвалидните колички нямат място на пътното платно, освенфащо не пресичат улицата. Глоба на човека с инвалидната количка като ПЕШЕХОДЕЦ.

59

ВАЖНО!

преди 5 години

Катастрофата на века! Потъването на "Титаник" бледнее пред ужаса в Харманли! Президентът сгазил инвалидна количка с инвалид! Полицията прикрива трагедията! Комунистите вилнеят и газят вече и инвалидите! Светкавична реакция на Цацаров Справедливия! Летящи отряди от прокуратурата и МВР обкръжават Харманли!Или триколка се блъска в кола и на нарушителят/лъжеинвалид/ е съставен акт.

58

Активист на БКП

преди 5 години

Пъргава Цацаратура !!! А за герберският активист,избил 16 и осакатил още 29 край Своге,дали ще има възмездие ??? Едва ли ..

57

Анонимен

преди 5 години

Лоената топка се размърда. По интереси. Той знае колко е омазан и "работи" само когато и каквото му наредят!

56

сиромах

преди 5 години

Абе много пъргав се оказа Цацата!Ако беше толкова пъргав и взискателен досега да беше изяснена далаверата суджуктейт случаят със загиналото дете на Московски и смъртта на Мишо бирата ало Ваньо подслушванията на над 850 журналисти политици и други още много знайни и незнайни далавери!!А колкото до това защо не бил слязъл от колата бай Георги ами как да слезе като инвалидната количка е плътно до вратата и той не може да я отвори без да промени позицията на ппс преди огледа от органите.

55

NoName

преди 5 години

Гледах видеото. Триколката се движи в Кръговото, МПС навлиза и отнема предимството на Триколката, Ударя го !!! И какво става? Пишат АКТ на човека с триколката хахаха Всичко е в реда на нещата, къде по дяволите видяхте проблем г-н Цацаров хихихихи

54

Анонимен

преди 5 години

А кога ще разпореди проверка за охраната на баце си бойко, които карат като мутри 93 година. А може би СА мутри от 93 година... А Московски убиеца - кога ?!?

53

слънчево затъмнение

преди 5 години

"В прокуратурата не била докладвана никаква информация по случая"Трябва да се установи кой и защо е затъмнил случая.

52

Мисли за прехода:

преди 5 години

Кернелия гиздава седесарка-приватизаторка. Сега председател на БСП.Падна мита за алтернативата на СДС спрямо БКП.Бенчо укривател на преследвани от полицията - ятак заедно със съмишленик от ДПС.Ако не ги бяха заловили в Турция, никой нямаше да научи за случилото се.Падна мита за противопоставянето на БСП - ДПС.След оглушителния скандал, Нинова вместо да подаде оставка, просто се разграничи.На турски се казва гьонсуратлък. Да, ама минава.Всяка седмица *** иска оставката на Бойко.

51

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Най - много ме погнуси факта, че баща му на фатмаков дори не е слязъл да види човека жив ли е, умрял ли е сумата време!

50

да отговаря

преди 5 години

Очевидно за да потърсят справедливост хората е трябвало да стигнат до главния прокурор. Полицията явно е инструктирана да замазва случилото се. Спомняте ли си Деси като направи шоуто със среднощната гонка по светофарите? Тогава искаха да накажат полицаите.

49

нищо няма да стане

преди 5 години

Вече може би една година не чуваме за изцепките на Деси и аз си бях помислила че е паднало информационно затъмнение.Очевидно напрежението нараства и се опитват да ни убедят че президентството не ограничава медиите.

48

Име

преди 5 години

до цензурата на брюксел, която ме преследва денонощно: кой е майчиният ти език?

47

Анонимен

преди 5 години

От кадрите се вижда, че бащата на Радев е виновен - отнема предимство при навлизане в кръговото движение.

46

Анонимен

преди 5 години

Прасешка история, с аромат на цаца ...

45

анонимен

преди 5 години

Ти да видиш! Та той си е обикновен гражданин човека. Какво общо има с властта?

44

Константин

преди 5 години

А московски кога и какво се случва с него? Иначе нека има справедливост и ако бащата на президента е виновен да си понесе последствията.