59

ИСТИНАТА

преди 5 години

АБСОЛЮТНО БЕЗИЗВЕСТЕН АКТьОР - ПОНЕ ВЕЧЕ Е ИЗВЕСТЕН С ТОВА ЧЕ СЕ Е БЛЪСНАЛ С 2.8 ПРОМИЛА АЛКОХОЛ - НА ПОЛОВИН БУТИЛКА ВОДКА

58

Не е само той

преди 5 години

Цели стада пияндурници карат по софийските улици.А шефа на фонд "Земеделие" караше надрусан, полицията го спипа, ама нали е близък до сърцето на ББ, покриха случая.И гл.прокурор така и не издаде гръмотевична заповед по въпроса.

57

Анонимен

преди 5 години

До УуууууА ти известен ли си с нещо?Писна ми от разни неизвестни.

56

Анонимен

преди 5 години

Това не е колата на Цецо.

55

Хммм

преди 5 години

Колеги форумци!! След като ако си пил гражданската на колата не важи и си плащаш като поп !! Сега като се оправи човека ( дай Боже-- не бойко),та като се оправи и е бил пил да не важи и здравната осигуровка. И човека да си плати лечението. Сумите са за десетки хиляди левове. Всяка година..5000 такива по 20 000 лв са 100 милиона загуби ,и няма пари за кувьози и лекарства. Човек трябва да си плаща за просто тията

54

Уууу!

преди 5 години

Явно има връзки момъка.А за да се напива така сигурно се е преуморил от работа.То да казваш числата от тотото е мнооого уморителна работа,а да си зам.директор на Народния е супер уморително.Писна ми от извЙестни и от въпроса:''Знаеш ли кой съм аз?!''Иначе ги возят бавно и извйестните катафалките в Орладовци,нищо,че са извйестни връзкари!

53

Анонимен

преди 5 години

Уот дъ фак!!!Какъв директор и мениджър може да бъде тоя селски бек без задръжки? Кой ви е позволил да му плащате заплата от моите данъци?

52

Анонимен

преди 5 години

Можеше да затрие нечие детенце! Какво го защитавате?! Утре такъв недосегаем *** ще осакати ВАШЕТО дете както Максим Ставийски необезпокояван уби две и осакати трето, защото е голямата работа.

51

Анонимен

преди 5 години

Ломски австралопитек. Тоя трябва 10 години да лежи в затвора. Това е бутилка концентрат. Добре, че не е убил някой друг.

50

1

преди 5 години

Почти всяка събота и неделя ДРИШЛЬОВЦИ със скъпи и преправяни автомобили, си организират следното състезание със залагания : старт от магазин"Баумакс" посока центъра, преминаване НА ЧЕРВЕН светофар на кръстовищата до моста "Чавдар", обръщане посоката на движение на края на моста откъм центъра с ръчна спирачка, и после газ до дупка до "Баумакс" пак през светофарите.И никой не ЗНАЕ!!Погледнете стълбовете по трасето - един ПРАВ не остана!

49

Анонимен

преди 5 години

Тоа дребосък сигурно е праснал повече от 50 грама за да се резне така. Сигурно поне 70 е изпоркал

48

водач на МПС

преди 5 години

А, не! В скоро време няма да посмее да се качи на автомобил, още по - малко - да шофира. Трябваше да го чуеш как пищи след удара.

47

водач на МПС

преди 5 години

Добре, енергията се измерва в джаули. Това го знае всяко дете. И?

46

Анонимен

преди 5 години

Добре, че се е ударил в стълб, а не в друга кола, защото е можел да убие някого. Но няма страшно, тъй като и той знае, че ще се отърве безнаказано. Утре ще излезе от болницата и пак ще кара пиян и с превишена скорост.

45

водач на МПС

преди 5 години

Всъщност движеше се с около 100 км/ч. На моста по това време нямаше други коли. Прасна стълба, вследствие на удара стълбът се изтръгна от своето място и повлече със себе си жиците на тролейбусната мрежа, при което се получи мощна волтова дъга и нощта се превърна в ден. Ако приемем тежестта на автомобила да е равна на 2 тона, то при тази скорост кинетичната енергия, образувала се при сблъсъка, би била равна на около 120 тона или повече.Интересното е да се отбележи, че всичките ербеци сработиха.

44

Анонимен

преди 5 години

Жалко за стълба, ремонтираха ги всичките миналата година.

43

Shark

преди 5 години

Кой е този актьор Цветан Николов бе, аз за първи път чувам името му. Пуснах името в Гугър, да го видя кой е, ми напълно непозната физиономия, какъв зам. директор на Народния театър. До там ли стигна Народния, да назначава в ръководството пияндета, на всичко отгоре със съмнително образование от ЮЗУ - и в тази връзка си спомнете за липсата на студенти, ей този ЮЗУ е един от новопръкналите се съмнителни университети.

42

Анонимен

преди 5 години

А КОЙ изтри видеоклипа от тубата?

41

Анонимен

преди 5 години

Картинката не е пълна. Според написаното в други медии пияндето е заплашвало полицаи, които са се опитвали да го извадят от ламарините и докторите , които са му оказвали помощ. Имало е и приказки "знаете ли кой съм аз".., като се е представял за директор на Народния театър. Тоя трябва да бъде изритан и от БНТ и от театъра, но явно е "наше" момче гербаджийче, за да стане на 32 год. зам.директор на такъв утвърден театър

40

.

преди 5 години

Малко е пил за това се е блъснал.