23

Дидов

преди 5 години

Познавам наши, дето работят там в банки от 15тина години! И, Италия закъсва с лоши кредити! Сигурно няма връзка, освен ако не им гласят ПЛАНЪТ ВИДЕНОВ:0

22

Анонимен

преди 5 години

Любопитно е да се наблюдава, как частният интерес на трафик-мафията деструктивира общия интерес на държавите и членовете на ЕС и го води към разпад... Организираното малцинство е по-силно от неорганизираното мнозинство.

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Италия нито по територия, нито по население и 1.5 пъти по-голяма от Британия. И не е почти колкото Германия. И по територия е по-малка, а по население германците са "само" с 22 000 000 повече от италианците. Иначе с останалото съм съгласен - Италия е една просперираща страна с богата култура, която е дала много на света, и в изкуството, там е възникнал Ренесансът, автомобилостроенето, футбола, киното и т. н., но за съжаление прекалено много м ю с ю л м а н и се впиха като кърле

20

Анонимен

преди 5 години

До СоциологСамо да ти кажа. Италия е осмата икономика в света. Италия, Франция и Германия създават ЕС. Италия произвежда всичко необходимо за да живее самостоятелно. Италия има голям дълг но той е към италиански банки (дължи пари на себе си) но в същото време Италия има да получава много повече от раздадени кредити, тя е втория по значимост донор на Гърция, например и не само. Не ги мислете италианците и Италия, тя е 1,5 пъти по голяма от Британия и почти колкото Германия.

19

Гост

преди 5 години

Какво има да му спорят,както са на кораба обратно в Африка и готово.

18

Анонимен

преди 5 години

Ако италианците спрат да плащат на ЕС то най-вероятно и други държави ще последват примера им.Тези 20 милиарда евро дефицит ще трябва да се разпределят между оставащите държави.Англия нали вече няма да е остават Германия и Франция и евентуално Полша.Накрая да не останат само Германия,Белгия и Португалия в ЕС? Лелее смях.Ама нормално -интересите на Брюксел рядко съвпадат с интересите на държавите които всъщност крепят нещата.

17

ГОШО ТЪПОТО

преди 5 години

Италианците толкова войни водеха в либия и етиопия за да ги завладеят те сега сами им идват на крака а те не ги искат

16

месара

преди 5 години

брюксел плаши, брюксел санкционира, брюксел налага,................! къв е тоя брюксел, центъра на вселената ли, от къде на къде някакви ше ми казват как да живея, какво, колко и как да ям и пия?! да се разпада тоя измислен съюз и хората да заживеят нормално!

15

Мавара

преди 5 години

До до 15Ти па просто отвори картата на Света от четене си прегорял някой бишон...

14

до 15

преди 5 години

Либия беше арабска държава-това е друго нещо.Либия не е цяла Африка.И в Либия също не ги искаха тези.Чети малко преди да коментираш.

13

Обратно мислене

преди 5 години

До обратноАми те си Имаха Либия -една страна с много по-висок стандарт на живот от 90% от ЕС държавите,но някой реши ,че в Африка не трябва да има силни държави....

12

обратно

преди 5 години

Едно време племенните вождове сами са продавали хора от племената си на търговците на роби,сега пра-пра-пра... внуците им сами идват при белия човек.ЗАЩО??? Явно сами не могат да си устроят и ръководят държави,единствено в племена живеят.Така и дапродължават.Нямат никаква работа в малка Европа.Имат огромен континент само за тях.Да си създадат собствена цивилизация.

11

Социолог

преди 5 години

До :):)Италия са с огромен дълг и рехава икономика нищо общо с Англия

10

Дарвин философ

преди 5 години

Дружно бомбандираха Либия и сега рикошет.....Да се напрвят анклави по Севрна Африка както Турция направи в Северна Сирия с НАТОвски войски иначе тия няма да спрат да идват на талази гладни озверели нямат нищо за губене....

9

:):)

преди 5 години

ми най много и Италия да си замине от ЕС и доминото тръгна, само се ежат тез бюрократи но новите в Италия не им пука...

8

Анонимен

преди 5 години

връщайте тоя кораб с мигранти там откъдето са дошли и точка

7

ГАДОРЯН

преди 5 години

Скоро ще има Италадио! Разбирате какво имам впредвид нали. Спагетаджийски Брекзит. И Испания след това. Ний щото си падаме Балкански самураи или по точно мазохисти ша устискаме докрая. А той не е толкова далече.

6

Анонимен

преди 5 години

Италианския кораб "Дичоти" да откара спасените в Африка.

5

мак

преди 5 години

Санкции трябва да се наложат за германия заради меркел, също така за тези страни, които безразборно приемаха нелегални и "благодарение" на тях става, каквото става, а сега се сетиха, че не се справят и че нашествието никога няма да спре.

4

Роб на влаЗта

преди 5 години

Глупости....кой плаща повече от колкото получава?Всеки се стреми да прекара някого и разликата да влезе в джоба му...приход не са само пари..