74

Анонимен

преди 5 години

планът е; разпадане на вонящия обор кравария и разпродаване на търг.да си отдъхне светът от тези престъпници

73

Николаев

преди 5 години

Кремълските информатори са на работна почивка някъде из сибир с еднопосочен билет .

72

Анонимен

преди 5 години

АМЕРИКАНЦИТЕ ВЕЧЕ И КОНГРЕСМЕНИ НЕ МОГАТ САМИ ДА СИ ИЗБЕРАТ.ВСЕ ЧАКАТ ПУТИН ДА ИМ СВЪРШИ РАБОТАТА.

71

ПЕНКО

преди 5 години

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ...КОЛКО ПО-ТРУДНО Е НА ЦИРЮ ДА "РАБОТИ " СРЕЩУ КИТАЙСКАТА НАМЕСА В МЕЖДИННИТЕ ИЗБОРИ ЗА КОНГРЕС ?!?!? ПО- ЛЕСНО НА ЦИРЮ Е СРЕЩУ ИЗРАЕЛСКАТА НАМЕСА !!! И НАЙ ЛЕСНО Е НА ЦИРЮ- ДА РАБОТИ СРЕЩУ НАМЕСАТА НА АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД В ИЗБОРИТЕ ЗА КОНГРЕСМЕНЧЕНЦА !!!!!!!!!!!

70

Анонимен_777

преди 5 години

Перманентният_елит, представен от демокр. партия на САЩ и военно-разузнавателните агенции просто отказват да приемат промяната в полит. климат по света ! Забавни са в безпомощните си опити да се 'противопоставят' и да демонизират на Русия, милите просто ОТКАЗВАТ да повярват че света се е придвижил напред от ретроградната 'политика' на студената_война...! Лаят отчаяно срещу Русия, църкат мишките но напоследък сякаш само Англия безплодно приглася ?!

69

Анонимен

преди 5 години

70, изостаналият си ти, Одисейчо. През 2017-18 гг, т.н. "най-велика и развита свръхсила" полага нечовешки усилия да измести Русия от първото място в износа на въглеводороди и да заслужи гордото наименование Световна Бензиноколонка 1. Кръстникът вчера умря. Яcтрeбитe се тровят в собственият си жлъчен сок.

68

Анонимен

преди 5 години

Какви планове трябва да има Путин за избори в чужда държава? И да има планове да ги манипулира, защо би говорил за това? Мало умна работа...

67

Анонимен

преди 5 години

Тази изостанала бензиностанция от 19 век сега мълчи за плановете си кого да избере в Конгреса на най-великата и развита свръхсила! А преди направо си казваше от землянките - ще изберем ДТръмп.Гадове, пият си препаратите за вана и не казват!

66

Анонимен

преди 5 години

Кремъл обмисля някакви невидими Новичоци за направа на ЗЛО !Това му е основния поминък - ЗЛО, ЗЛО и пак ЗЛО !Нали затова русофилите са в перманентен възторг от някоя нова магария на Мумията.

65

Анонимен

преди 5 години

Кремъл не разчита на нормализация на отношенията с Пиндостан в близко бъдеще и предприема стъпки за освобождаване от диктата на $. В изпълнение на тази главна цел, РФ активно купува злато и продава държавните им ценни книжа.

64

Анонимен

преди 5 години

Кремъл знае, че Пиндостан се готви да нанесе нов удар по Сирия и най-отговорно го предупреждава да си го избие от главата.

63

Анонимен

преди 5 години

"Ню Йорк таймс": руското контраразузнаване разгроми нашата агентурна мрежа.

62

Анонимен

преди 5 години

"Джон Сайфър, агент от ЦРУ, служил в Москва през 90-те, а по-късно ръководител на програмата на управлението за Русия."==========================Който има очи, уши и гънки разбира за какво иде реч, нали?

61

ТHE Патриот

преди 5 години

Злобното старче дето мяташе бомби над Виентнам , заплашваше анти-военни активисти, да ги хвърли в затвора и окуражаваше нацистите в Киев ще отговаря пред Бог за престъпленията си на земята!

60

Путин, В.В.

преди 5 години

Ревовете на сащ приличат на съмненията аз изневяра на някой ревнивец. Обикновено кръшкащият съпруг е и най-ревнив. Та сащ същите, мислят си, че щом те се месят навсякъде по света, Русия и тя това прави. както се казва, боли ме к.ра за изборите в сащ.

59

Анонимен

преди 5 години

абе за нормален човек е ясноруснаците са *** живеят в каменния веки бъркат в *** на най-развитата нация с невероятни и недостижиме постижевия в областа на информационните технологии къде е истината- неможе да казваш че си лидер в информационни технологии и да обвиняваш *** че и бъркат в задникаподобни материалчета са само за де.билчета дето почнаха да се размножават у насс парички от соропитешките организацийкибраво на орбан изрита ги като последна мър.шана

58

лошо

преди 5 години

Положението наистина е много зле. Веднъж *** - цял живот ***.Веднъж попадне ли в списъка на троловете, няма измъкване.И без рубли пак трябва да се работи щото без рубли лошо, ама може и по-лошо.

57

ДА ЖИВЕЕ ЦАРЯ

преди 5 години

СЛАВА НА ЦАРСКА РУСИЯ!!!Но не и на СССР.....

56

Путин е дребен

преди 5 години

Аз бях сигурен че ще изберат Тръмп. Просто Американците гласуваха срещу Хилари.Путин просто пръскаше вредни слухове за да си прави реклама.Както и тук. Хващат Бенчо да крие Очите в Турция заедно с депутата от ДПС, пък после тpoлoвeтe се опитват да ме убедят че Бойко бил мутра.Ами нека е мутра, ама това няма да ме накара да гласувам за Нинова и сие.

55

Поручик Ржевски

преди 5 години

Просълзих се от тази статия - горкичкото ЦРУ са му изгонили шпионите от мириканското посолство в Москва и сега не може да подслушват телефоните на висши руски служители.ООООО милите ми шпиончета служители на мириканското ДС, светът е толкова жесток.Не мога повече, разплаквам се.