10

Don Claude

преди 6 години

До СатаНАТОНаправо тичай към банката и изтегли повече.

9

С/Н

преди 6 години

Ами по стечение на обстоятелствата и аз съм имал бревет и съм летял на малък самолет и ми е ясно как се случват нещата.Така че не, никой не лети без бревет.Може в руската ко чина, някъде в тайгите да има идьоти, които летят на авось, но в БГ не е така. Затова молбата ми е към руските хибридчици - ***, ако обичате.

8

Анонимен

преди 6 години

Самолетът е четириместен. С доста мощен двигател и доста гориво. Още оттук започва точността на информацията по всички сайтове и медии. А уж могат да ползват интернет и да четат криво ляво. Въпреки, че самолетите се водят точно кой на кого е така да се каже и не са милиони и се знае кой е във въздуха още не се било знаело името на пилота.

7

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости!

6

СатаНАТО

преди 6 години

Аз понеже съм джендър и разбирам от всичко и съм на всяка манджа мерудия. Много сьм готина.

5

СатаНАТО

преди 6 години

Има много хора, които летят, без да притежават бривет за правоспособност, но въпреки това са си купили самолети и имат стотици летателни часовеНяма такива.Можеш да си спестиш хибридните *** умия.Ако ми покажеш един-единствен човек, който лети без съответния бревет, удрям ти на ръка 1000 кинта.

4

кво става е

преди 6 години

тия се избиха в последно време

3

Don Claude

преди 6 години

Има много хора, които летят, без да притежават бривет за правоспособност, но въпреки това са си купили самолети и имат стотици летателни часове. Тук е по-зле, отколкото по пътищата, защото никой не може да те спре за проверка ;)

2

бай Тъпчо

преди 6 години

Посвикнахме с джигитите по шосетата, сега трябва да привикнем и с джигитите в небето...То и на тия и на ония китап по милост им дават бе, ама първите не могат да спрат, пък вторите а са спрели горе, а са паднали кат бомба на земята бе...то още няма таквиз ама и туй ще стане...

1

Анонимен

преди 6 години

Пилотските лицензи май ги раздават като книжките в КАТ. Ама що ли не се учудвам - у нас министър на транспорта е престъпник убил собственото си дете при нелегална гонка с моторна шейна в забранена за това зона. Страната на неограничените възможности.