41

Lan

преди 5 години

Да бе, и аз си мислех, че руснаците са пиещи, пък и ние. Ама и ние и те пием за кеф и мезим и се веселим. А северняците пият...тъжно. Пият докато се напият, без веселие и падат от алкохолна кома. Тъжна картинка!

40

Анонимен

преди 5 години

Моя позната в щатска лаборатория. Към нея веднаж се приближава смутено американска колежка. Стеснително я пита:"Вие сте от страна, в която пият много алкохол. У нас имаме голям проблем - брат ми стана алкохолик - всеки уикенд изпива по 8 бири (8х330 мл!). С какъв съвет можете да ни помогнете, как да се справим с проблема?". Нашата само хлъцнала от проблема и не могла да даде съвет.

39

Анонимен

преди 5 години

Тая статия е заради пребитата камериерка от Украйна- ще изкарат украинките най- черните на света.

38

АТАКИСТ

преди 5 години

дo 39 Нещо си се объркал, брачед! Пийнала женица не става двойна хубавица. По-скоро е : " Няма грозна овцa, има трезвен овчар!"

37

Един българин

преди 5 години

Пийнала женица - двойна хубавица! Щом е украинка - направо е за снимка! Да живее братския украински народ!

36

Анонимен

преди 5 години

и в България жените не пият малко,а пък за пушене да не говорим.

35

3D принтирана водка

преди 5 години

Русия не е в класациите, защото това е най-трезвата нация в света. Там изобщо алкохол не се пие, даже май не се продава. Всички са славяни и православни. Всеки ден ходят на църква и палят свещи. Всички са руси и светлооки. Хората са усмихнати и щастливи, няма прoстиtуция и морален упадък. Взимат най-големите заплати в света и имат най-добрата инфраструктура. Борят се за мир и нямат никакви оръжия освен 1-2, да сдържат агресора ЕС и САЩ. Затова и наложиха санкции на САЩ, да ги поставят на място

34

Анонимен

преди 5 години

До 49Леко да не спукап някоя вена бе русофил дементирал :) нали Украина и Русия бяха един народ нали от Украйна тръгва всичко :) интересно как ни го напомняте само когато ви изнася. И стига с тоя Крим :) дръжте си го :) идеална причина да ви бухат яки санкции на алкохолизираната *** :)

33

Анонимен

преди 5 години

украйна=русияедин народ

32

Анонимен

преди 5 години

Руснакът не е в класацията, защото е професионалист алкохолик и е в следващото ниво. Пие всичко, което съдържа алкохол, най вече етилов, но и на метиларката не се мръщи. Ватата не можем да я стигнем ако ще и срещу тях да тичаме. Ако повърнат алкохола който са изпили ще удавят целия свят. Велик народ, кво да правиш ха ха.

31

Анонимен

преди 5 години

най-много пият във финладия, днеса пак е фейк

30

popa ot razgrad

преди 5 години

тази статия би придобила някакъв смисъл ако бяха пояснили какво означава "алкохолна единица"...

29

Snorky

преди 5 години

Уж ние българите пиехме най-много, а сега датчаните....последно?

28

Рибар

преди 5 години

Ако фана златната рибка, трите ми желания ще са: 1.Желязно здраве, 2. Джакпота на тотото веднъж в месеца и 3. Винаги около мен да има готини подпинали мадами.

27

Анонимен

преди 5 години

47, аве човек, ти у ред ли си? Ние говорим за пияни жени, ти на политика го обръщаш... У събота сабале!

26

Анонимен

преди 5 години

Даже има една приказка, нещо в смисъл на напразни надежди, или очакване да стане чудо, та приказката е: Надай се *** на пияни жЕне!

25

Анонимен

преди 5 години

На фирмено парти една колежка се матира и седна на едно канапе. След малко повърна, с извинение, и то така, че се уплаших да не се задуши. Занесох я в стаята и я позимих. Тръгнах да слизам в ресторанта, а тя леко дойде на себе си, погледна ме с мpъcнишки поглед и вика: значи така а? Напи ме, а сега и ще ме .....? (Сещате се какво) Аз и казах да спи, а тя вика: как, сама ли? И започна да си разкопчава блузата. Няма значение какво стана после, ама мисълта ми е че пияната жена е много дашна!

24

Анонимен

преди 5 години

дo Последните двама...Леко пийнали жени -Да, но няма нищо по-отвратително от пияна жена в леглото.

23

Извратен

преди 5 години

И аз обичам да опвам пияни женички! Малко е груба работа, щото нали сега е модерно да си мека китка и теб да те...., ама сред нашето поколение има доста изостанали, дето го правим с жени. Кво да прайш!

22

Анонимен

преди 5 години

Нали уж Украйна беше Русия? Или само когато ви изнася? :)