41

Анонимен

преди 5 години

Едно време племенните вождове сами са продавали хора от племената си на търговците на роби,сега пра-пра-пра... внуците им сами идват при белия човек.ЗАЩО??? Явно сами не могат да си устроят и ръководят държави,единствено в племена живеят.Така и да продължават.Нямат никаква работа в малка Европа.Имат огромен континент само за тях.Да си създадат собствена цивилизация.Прочети още на: https://dnes.bg/eu/2018/08/25/briuksel-plashi-italiia-s-nakazatelni-lihvi.386072#comment-newest

40

Хахах, ааааа.

преди 5 години

Ами да си ги връщат обратно. Транспорта за сметка на ЕС.По-евтино излиза.

39

Най-добре

преди 5 години

Край на алкохола за Юнкер и на властта на Меркел. Това е най-доброто.

38

Анонимен

преди 5 години

До гошо тъпотоЕритрея е част от Етиопия която с мълчаливото съгласие на "великите сили" беше отцепена от Етиопия и обособена в нова държава по искане на Сауди-Арабия и др. мюсюлмански страни от залива. Но населението там е половината християнско. След като Чаршафите вземат властта и принуждават младите християни да влизат в армията. после ги пращат да се бият срещу своите и да помюсюлманчват насила. Бежанците от Еритрея са в 90% християни. А в еритрея се води гражданска война от създаването и.

37

Анонимен

преди 5 години

Чак до 19 век най-доходния бизнес е бил с робите, подправките и захарта, и на върха са стояли еврейски фамилии. След като Европейските монархии и по конкретно GB унищожава този бизнес за отмъщение евреите унищожават монархиите в ЕС, не напълно но и до днес берем плодовете. Бившите търговци на роби стават петролни магнати и банкери, даже си създават държава САЩ. Нищо не е черно и бяло, а колониализма ни се набиваше в главите като нещо лошо

36

гошо тъпото

преди 5 години

положението с този кораб е отчайващо защото 133 емигранти са от еритрея необразовани ,неграмотни .

35

Анонимен

преди 5 години

Когато Португалия и Испания изгонват арабите и нахлуват в Африка започва търговията с роби. Посредници са евреите, единствено те не са се свенили от търговията с хора. Не си мислете, че са ходели да ловят роби из Африка, не са. робите са хващани и доставяни на корабите от местни (други ***). Общо взето това е било търговията с роби и в нея са участвали всички Европейски империи, чрез търговски посредници, а доставчиците са хващали и доставяли собствените си събратя, чак до 19 век.

34

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Отговор-на всички!Кажи имена! То тъй лесно на всички и си надраскал две клишета! Ти да не бъркаш Борисов с шефката на австрийската дипломация Карин Кнайсъл която най-без срамно коленичи пред Пyтя?

33

Анонимен

преди 5 години

На кой се кланя Борисов?Отговор-на всички!Национални предатели сте всички гербави престъпници!

32

Анонимен

преди 5 години

Мерквл, кокошкта дето ги покани лично да плати за разселването им

31

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Какво значи "Бизнеспарко"?Може би бизнес - парко място!

30

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Hafen die Wahrkeit ти ли говориш за грешки като ти е грешно името, от което постоянно спамиш гл.упостите си..А бе шушляк, ти чувал ли си за никнейм?Първо си отговори какво значение има "8===o" или "Крета" или "Мезепа" или "ерген4ев" и след това се разписвай! Никнейма е свободно съчетание на символи с които юзера иска да се асоциира и с които да бъде разпознат!

29

Анонимен

преди 5 години

Нинова,която с готви да взима властта какво мнение има по въпроса? Или ще следва опита на ББ,ще се прави,че не ги вижда из БГ?

28

Анонимен

преди 5 години

Трябва да ги връщат обратно след "спасяването". Ще спрат да плащат на лодкари и трафиканти. Изсипват ги в Африка и им дават по 100 евро да се приберат до дома.

27

Анонимен

преди 5 години

Да сложат билбордове на арабски,урдо,пущу,френски и английски, че нямат работа в Европа.

26

Анонимен

преди 5 години

Тези в Африка ги е съсипала корупцията и липсата на вода.Корупцията води до оскотяване на народите и мизерия.Преди години вкараха евтини замразени пилета от Европа и им подбиха тотално пазара.

25

мак

преди 5 години

Днеска прочетох, че част от скъпите гости на кораба почнаха гладна стачка, щото едни лоши хора не щат да ги пуснат. Какъв *** трябва да си, за да не проумееш, че всеки кораб докаран към Европа е сигнал за поредните тълпи. А от срещите полза няма, всички ще показват мускули, едните ще принуждават към солидарност, другите ще им казват гледайте си работата, не ние сме ги канили.

24

Бизнеспарко

преди 5 години

Hafen die Wahrkeit ти ли говориш за грешки като ти е грешно името, от което постоянно спамиш гл.упостите си.. Hafen DER Wahrkeit е правилно, die Wahrkeit e ;))

23

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Никакво солидарство !!!То бива да направиш някоя друга правописна грешка, но да не знаеш български език е не само недопустимо, а направо срамно. Да напишеш "солидарство", вместо "солидарност" е върха на тъпоумната мисъл!

22

Анонимен

преди 5 години

11год*600млнЕ= 6.6 млрд Е.Справка фин.мин.Горанов вчера..А защо не смяташ правилно?11год*1,5 млрд=16,5млрд.