36

ФАТАЛ БРУТАЛ

преди 5 години

Аз не ги разбирам тея, според които тва е нормално... сиг. са й набори, др. обяснение нема. За съжаление тя е толкова изтъркана вече, че и гащите да си свали, ''кариерата'' й умира. Тва с участията беше временно, просто като си представа, че повечето 13-14г. момичета я ''копират'' ми става тъжно.

35

Хан Крум

преди 5 години

Подрастваща чалга па.чавра - точно като баща си!!!

34

Аз

преди 5 години

Невръстната по възраст Сузанита да се снима без коси на гърдите.

33

казаХ

преди 5 години

Голотата и скандалът в родния "шоубизнес" показват, че няма истински шоубизнес.Това същество на снимката и семейството и, което стои плътно зад нея само доказват моралната и духовна нищета на тези твари които си въобразят, че са нещо повече от посмешище за народа.

32

Анонимен

преди 5 години

Спинка ли Цацата, спинка ли?

31

Анонимен

преди 5 години

Абе, момиче я направо хващай самолета за Амстердам. Там на витрината ще оценят истински таланта ти. Какво си губиш времето с пеене като явно си добра в друго нещо.

30

65

преди 5 години

Било бедствено положението и морален крах?Ами то е така ,ама вие пишещи братя непрекъснато ни пускате новини за тях.Оставете ги в забрава.Май ви плащат ,да пишете.

29

Анонимен

преди 5 години

Че не става за певица, то е ясно ама какво ще прави от тук нататък? Изгърмя си и козът със събличането и сега доста ще трябва да мисли каква гл...ст да направи, че да и обърне внимание някой.

28

Сусанитка

преди 5 години

Така е когато таткото има зрение на орел!

27

шаш

преди 5 години

Моралът в обществото деградира , но това е последствие от състоянието на държавата.Разбира се голяма вина имат родителите , съветите , че да се учи е проспериращо , отколкото разголения начин на себедоказване, но за това се иска мн. труд и мотивация.Има поговорка : " Когато една жена не е хубава / в случая не пее добре/ , не и остава нищо друго освен да е интересна".

26

Men

преди 5 години

Пълно с пуритани и моралисти. Идете и вижте вашите деца в Студентски град вечер. Нация от морални съдници, които самите са затънали в срам, ама понеже срамеят на тъмно са моралисти. Който съди, ще бъде съден - е казано в Библията.

25

Праведен

преди 5 години

На мама и на татка убавицата тя!!! На татя скрития талант, халосва се голо момичето, гоуема работа станала....тъй де, едни гърди е пред останалите в чалга бранша, как да не я пофалиш?!

24

месара

преди 5 години

положението не е бедствено а естествено! просто нормален процес в природата. нещо загнива по късно, друго рано, и такова дето загнива много рано. ако го напиша с други думи ше ме цензурират, ама вие разбирате за какво става въпрос.

23

Симеон

преди 5 години

Ху дъ хел ис Сузанита?

22

Как са позволили

преди 5 години

Само до преди една седмица беше в болница, имаше проблеми с яйчниците. Кога свари се съблече. Туй туркинче няма се омъжи, не може и да пее. Как му позволяват тия родители? Толкоз ли са изпаднали? Друг е въпросът защо въпросните снимки те са махнати като е на 15

21

Мъж!

преди 5 години

Ами така ще е! След като цялото общество и най-вече медиите издигат ку-рвите, като Николета и Златките в култ, сякаш са НЯКАКВО ОГРОМНО НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО, А НЕ ПРОСТО ПРОС-ТИТУКИ, ДЕТО СИ ПРОДАВАТ ЗАД-НИКА ЗА ПАРИ всяка младо момиче или жена ЩЕ ИСКА ДА Е КАТО ТЯХ! Тъй де що да се блъска да учи 12 години плюс още 5-8 години висше и после цял живот да работи като учителка, аптекарка или продавачка, като може да се нацапа с червило и грим, да се съблече и да се продаде на някой чичко - паричко?

20

девин

преди 5 години

у теено село гроотно всии са таквиз.там се движаат колите с затвоорени прозори да не фанаат заараза минавайки.

19

Кифладжията

преди 5 години

СКАНДАЛНО! ПОШЛО! УЖАС!... Хъхъ! Консервите само негодуват и псуват, а тая прибира пачки от видеата и снимките си. Скумрийки, плувайте си в доматения сос и не се обаждайте.

18

До Дидо

преди 5 години

Айде, грантаджиите, по-добре си мълчете!

17

Анонимен

преди 5 години

аре стига бе, в БГ age of consent е 14, така че няма проблем