64

Б.Б.

преди 5 години

Ние не сме нормална Държава!Кога ще се промени всичко?

63

asd

преди 5 години

Просто от тук на татък, си правете максимално разсрочена застраховка мисля, че е 4 вноски през 3 месеца. Така даже и да фалират ако ще и на луната да идат, няма да ви завлекат с кой знае какви пари. Съжалявам че не направих така по рано, уш да си я платя и да не се занимавам, а то каква далавера стана. 6 месеца платени ми изгоряха. Ако бях х4 щях да се измъкна. Не се залъгвайте никой нищо няма да върне. Дори според мен е незаконно милиционерите да пишат глоби ама нали сме си в Бг...

62

Анонимен

преди 5 години

Поздрави на олимпик..щом офисите вине са запалени и сринати и не сте убити, мисията ви е успешна... препоръчвам на вс компании. Голяма работа , че това ще изяде главата на гн Борисов.

61

Трол

преди 5 години

Мен ме притеснява друго:Какво става когато нито Българския, нито Кипърския ГФ платят за щетите при вече станали катастрофи, все пак пострадалите са направили някакви разходи и чакат обезщетения! Според мен ще започнат дела срещу лица, които са се застраховали в Олимпик и те да платят от своя джоб!

60

Честито

преди 5 години

Честито на ужилените. Бочко, Цвъки и шайката описана от А. Тоторов сега се подсмихват ехидно под мустак, пият си скъпите питиета, а измамения народ пие за пореден път по една студена вода.

59

Hria

преди 5 години

Bg bankov terorizam ne e ot vchera...

58

...

преди 5 години

Демек... някой взе парата и народа да яде трици. герб веднага трябва да си ходят, за пореден път народа е ограбен и виновник няма. Както КТБ....Защо герб ли? Защото те са на власт и позволяват това. Защо да си ходят ли? Защото нищо не правят.

57

Emigriral

преди 5 години

Picove..., malko vstrani ot temata, no...Predi niakolko godini srestnah slucaino edna GAD ot 90-te...Takuv MOSHE-nnik kato nego vtori niama... Znaete li kude rabotese-RUKOVODNA pozicia v DURZAVNIA REZERV...Oste togava si kazah-na tazi faulty state i davam 3 petiletki,Ednata mina-do kraia na evrofondovete.Ostava...:((

56

Анонимен

преди 5 години

Па много ясно щом са внасяни в нашия фонд, ама оная "умната" Агаин и Горанов нали се изцепиха, че ще им връщат внесените пари :))) какво да коментирам,потресаващо просто

55

До 50

преди 5 години

"А, дали и някой пенсионен фонд няма да изгърми след време?"E то изгърмя вече преди две или три години когато се разбра, че първите които се пенсионират, че не могат да вземат нищо защото фонда няма пари да им изплати... Не бяха сметнали, че миньорите бързо се пенсионират и ще лъсне далаверата веднага. Отделно се ведя че от 15 лева внесени 11 са за фонда да ти администрират и инвестират твоите 4 лева... И тога Дянков каза национализация на частните фондове и им прибра парите на част от частните

54

Споко

преди 5 години

Спокойно,започнали са да връщат парите на ужилените от "Олимпик" на трето гише в КТБ.

53

КОК

преди 5 години

тия кипърци развалиха далаверата за кво така изказват че парите са у нас много са гадни гърчолята да знаете ние не портим нашите хора като чопкат кинти

52

Фалирали

преди 5 години

Олипик фалира, защото е в Кипър. Българските мутро-застрахователи също са фалирали но КФН си затваря очите.Тези застрахователи пълнят партиините касички. И за това отговаря шефката на КФН, бушона който опитват да изкарат виновен е просто служител там. Ако не сте разбрали БНб контролираше КТБ толкова колкто КФН контролира БулИнс:) Даваш рушвета и всичко е точно :):)

51

Анонимен

преди 5 години

Защо Агайн не е арестувана още? Има закон, че се възстановяват неусвоените премии. Кой ще плати тези 10 млн. сега? Оставка на цялото кафене ВЕСНАГА!

50

До платец

преди 5 години

Олимпик и Булинс са една и съща пирамида. Как може да сте толкова балами.

49

Само питам

преди 5 години

А, дали и някой пенсионен фонд няма да изгърми след време?

48

Платец

преди 5 години

Платих на Олимпик и ми заминаха паричките. Зорлем ме накараха да плащам отново. Сега платих в " Бул инс ". Ако и те хванат гората, аз накъде да хващам вече не знам.

47

опетков

преди 5 години

Кипърският грък леко послъгва и премълчава някои детайли. Според законите на ЕС е достатъчно застрахователна компания да получи лиценз в една държава от ЕС, за да може да прибира *** на баламите из цяла Европа без да му е издаван лиценз, у нас например. Контролът върху застрахователите се осъществява там, където са лицензирани. И тъй като кипърската държава не си е свършила работата с лиценза и контрола е редно Кипърският гаранционен фонд да плати и щетите и застраховките из цяла Европа.

46

Анонимен

преди 5 години

Като няма чумa, сега Бойко да плати компенсациите от своите авоари Защо ние ще плащаме за здрави животни, избити от Шайката?

45

Анонимен

преди 5 години

До На луди ни направхаТова е само началото есента ще видиш как грабежа на народа продължава..