7

Оооо дааа

преди 5 години

Живота ще ти е ад защото тази жена ще ти го направи такъв. Затова ли мъжете си убиват жените и влизат в затворите за да се спасят знаейки реалността за какво е? Лол може да е така. Но най добре се концентрирай върху кариерата и парите си. Вземи си едно мини жилище и живей като цар. Японците така живеят в мини жилища. Никой там не се обвързва и жени и иска деца. 50% от джапонците са девствени на 40г или цял живот. Затова са създали реални секс кукли и роботи за да не са сами и да се спасят от фем

6

Анонимен

преди 5 години

Живей, като скот не се жени. Така ще избегнеш феминизма на една жена. Явно си болен на тема жена феминистка. Това, какво ще правят останалите мъже.., как и с коя си е лично техен проблем. Ти гледай себе си! Тя феминистката ще се омъжи и въобще няма се сети за теб. А ти продължавай да я плюеш, щом това те изпълва. Не и пречиш едва ли ще ти отрази ***, ***.

5

Alpha

преди 5 години

Човекът винаги в бил полигамен. От едни 2 хиляди години християнството измисля, че това е лошо, а феминистките разбира се, го раздухват до ден днешен. Да се ожениш за феминистка, която да те тормози до края на дните ти е висша форма на мазохизъм за хора със сериозни психични отклонения. А само да помисляш за моногамна връзка преди да си поне на 35 е сигурен знак, че мразиш живота и е по-добре да се самоубиеш.

4

Анонимен

преди 5 години

До 2Има два несполучливи брака. Какво очакваш да те обича за цял живот? Ще мисли само за пари естествено. И как да те използва за секс. За какво си и иначе!?

3

Анонимен

преди 5 години

Обвързването трябва да става само след подписване на предварителен договор във който ясно са посочени правата и задълженията на всяка от страните.Договора трябва така да е оформен че да защитава еднакво добре интересите и на двете страни без да ощетява другия.Например когато стане въпрос за финанси, всеки трябва да дава според това което. Дори примерн мъжа да е богат, това не означава че ще плаща сметките на жената.Без такъв договор по добре не се обвързвайте. Живейте си като приятели.

2

Анонимен

преди 5 години

Как да се обвърже човек, като днешните БГ-жени са комерсиални използвачки.............само за секс и пари мислят.............е, поне 80 % от тях!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Да се обвържеш за цял живот е голяма грешка.................ама пустия акъл................идва все на стари години!!!