35

Българска империя

преди 5 години

Тиа от Нато ЕС ако го четете това разберете едно Македония е област на Балканския полуостров както Тракия Добружда Мизия.След разпада на Югославия просто можехте да върнете Област Македония на България.Създавате напрежение на Балканите.Искам един ден да видя дали ще ви стиска да направите областите Каталиния Бавария Трансилвания в държави.Както недопуснахте това да се случи с Каталуния.А Македония е проспахте нарочно да няма по силна държава на Балканите от Гърция ....

34

Ужас

преди 5 години

Най-голямата глупост на отминалото столетие - това е създаването на македонска държава и безумен изкуствен език!

33

БЪЛГАРИН

преди 5 години

Бе *** що се бутате където не ви стига пипето!България има само да взима, не да дава и отстъпва, ***!

32

ТеоГео

преди 5 години

Жалки глупости!Македония трябва да се откаже от КОМИНТЕРНОВСКОТО си минало и настояще .Едва тогава всичко ще си дойде наместо...Неприемлива е употребата на "български език написан на сръбска пишешта машина"

31

Кавалера

преди 5 години

Фердо -жалък си

30

Lan

преди 5 години

Е, по-забавно нещо не съм чела! Как се отказва човек от миналото си?! Освен ако по начало не е го имало? *** някак си "излъгахме" не звучи добре, за това "отказвам се"! Все едно можеш да се откажеш :). И какво ще правят с паметника на Ацето в центъра на Скопие? Паметник на всенародната глупост ли ще го кръстят?!

29

Ludoto Lenche

преди 5 години

.Makedonia ne e imala antichno minalo ! Iskustveno sazdadena darjava s kradena istoria !

28

Фердо

преди 5 години

До КавалераВ България има и доста ***, които делят народа си по различни признаци. И територии не завършва на й!

27

Мда

преди 5 години

Покойният Божидар Димитров каза най-добре това,което всички здравомислещи ясно осъзнават:"Всичките чукари на Македония не струват колкото 80км излаз на Бяло море!"Заради македонските заигравки от 1913г България е маргинална държава със съсипано бъдеще.Итова не може да се поправи с НИЩО....

26

Ха-ха

преди 5 години

"Отказ от антична история"-що за ди.вотия,можеш ли да се откажеш от нещо което не си имал и да го представиш като прогрес?Явно може!Гърците постигнаха своето след 30 г натиск,обаче ние пак се *****-Македония все още има претенции за Средновековие и то НАШЕТО Средновековие!Управляващите ни предадоха за пореден път,следвайки чужди интереси!Цялата македонска "история" се побира на няколко страници,държавността-в един абзац,а бъдещето в два-три реда:През 2030г Македония прекрати съществуването си и

25

Кавалера

преди 5 години

В България има ; Шопи, Траки, Помаци,Македонци и др. ,и когато са били обединени с прилежащите им територий-България е била ИМПЕРИЯ и то 3 пъти. Няма такъв прецедент в световната история. Затова сегашните и бившите такива много - ама много внимават това да не се случи пак.

24

Археолог

преди 5 години

Днешна Македония не е наследник на онази "античка" Македония - нито като население, нито като държава. Дори официалния език на древните македони не е бил славянски. Това сега е един БЮРМ и нищо повече.

23

Додо

преди 5 години

"Нека да реагираме с повече спокойствие на случващото се в Македония, за да не провокираме излишно напрежение", каза той в предаването "В развитие" с водещ Делян Петришки."===============А тоз папуняк каза ли, също така, че Исляма е "религията" на "мира", която няма абсолютно никаква, каквато и да било връзка с тероризма? Питам за един прЕател!

22

Анонимен

преди 5 години

Дори не мога да разбера какво се опитва да каже този в статията.Аз съм от Бургаз.Когато говоря с македонци не ми трябва преводач.Македония ли е в България или източна България е в "Македония"?

21

369

преди 5 години

Колко ше изкара Македония (северна) ?Колкото решат албанците . А те завземат нови територии на изток. Виж българо -италианския договор 1943 г. Поне 50-80 км. са на изток,Въпросът е вече как ще се дели Мк. Как ще защитим нашите интереси и македонските българи, които ше ни "заобичат" след няколко показни кланета. Сърбите ги изключвам, те се ориентираха към Србска република в Босна и Войводина. Просто гледат себе си да спасят.

20

бай Иван

преди 5 години

Много добре разбирам настроенията в Македония,подобно на нашите комунисти.Четвърт век измина,но комуниста не си променя манталитета да краде и да маниполира простолюдието в името на властта.Уж са "нова" партия БСП,а честват годишнината на БКП.Та и македонските управници,които са били агенти на сръбското ДС или на КГБ или по младите сега са вербувани да отстояват политиките на заинтересованите страни.Филмът се повтаря!

19

До 18

преди 5 години

Македонците са българи , както тракийците и др.И помни , че истината е на наша страна , а това в сегашното време на интернет не можеш го скрий.

18

Анонимен

преди 5 години

Точно като влязат в ЕС ще си покажат зъбите. Те и сега ни плюят, но гледат като Заев да спазват някакво приличие. Като постигнат мечтата си и влязат в ЕС, вече няма да сме им нужни. Македонците винаги са ни създавали проблеми, независимо от политическата върхушка, която ни управлява от 140 години.

17

Трай бабо

преди 5 години

За хубост.А истината е на наша страна , така че рано или късно ще се приеме от всички.Колкото и да се мъчат русофилите да я подарят на Сърбия , те са и ще си останат българи.Само да влезнат в ЕС и пак ще бъдат българи.

16

Анонимен

преди 5 години

Северномакедончетата няма да се мъчат по История. Историята започва 1944 година, имат 3 урока да научат. Учебничето ще е 10 страници най-много.