28

...

преди 5 години

ми за съжаление таз година ходих на море в Гърция и не мога да дам някъкув смислен коментар за цените по турско! Но по миналата година бях в Турция на море и то точно в Бодрум и беше в пъти по-евтино отколкото тук в БГ! Особено all-inclusive е мнооого по евтин и е истински такъв! Но може да се променят нещата и то както при нас към по-лошо, макар, че то по-лошо от колкото тука доста требе да се понапънат! Еми ше се надяваме на Гръцкото море и така! Инак няма къде другаде по-наблизо!

27

ШахинКараФахише

преди 5 години

До GeorgeДано Гърция да си върне в най-скоро време окупираните от Турция земи. Амин!

26

Анонимен

преди 5 години

Ти ми кажи кой е по-лош.

25

Hahaha

преди 5 години

Tурчино,би ли посочил кой турски курорт е по-добър от Кайманите,Аруба,Сейнт Мартинс,Козумел,Пуерто Рико,Сейнт Китис,Доминикана,Бахамите,Куба,Джамайка,Плая дел Кармен,Канкун и т.н.Стана ми интересно за тези чудни турски курорти,които смазват Карибите.Явно е време Светът да разбере нещо ново.

24

Анонимен

преди 5 години

Много е лошо в Турция. Затова резервациите за курортите им свършват първи още януари месец.

23

Анонимен

преди 5 години

Който не е бил на почивка в Турция значи никога не е бил на почивка.

22

Анонимен

преди 5 години

Кристияно Роналдо си купи гръцки остров през 2016.Че при тая фалирала гърция гръцки остров мога да си купя и аз...

21

Анонимен

преди 5 години

Ходилите до Турция да кажат има ли мазут по плажовете им като у нас?

20

Вени

преди 5 години

Много е лошо в Турция, затова е в топ 5 в света по брой туристи. Абе вие като пишете не се ли информирате малко или ей така си пишете. Божеее в Турция било лошо.

19

хаху хихи

преди 5 години

Виж в гугъл, кои звезди. Явно не си бил в Турция. И ти като някои като идеш до Солун и си мислиш , че си видял нещо.

18

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече лирата припада,писъците ви стават все по-кратки и силни..За сега пищиш само ти.

17

Анонимен

преди 5 години

Аз мога, но ходя в Турция на почивка

16

5555

преди 5 години

Да бе Карибите и бали са супер няма що. Бил съм и на двете места и не могат да стъпят и на малкия пръст на Турция. Хубаво е само в хотела и комплекса. като излезеш от Нуса дуа на вън мизерия мърсотия престъпност. в Убуд не може да издържиш на вонятя. В турция е красиво , чисто и на вън. Пълно е с история.

15

Hahaha

преди 5 години

Под "световни" звезди явно имаш в предвид няколко милиона бежанци, електората на Доган и Местан,гастарбайтери от Германия и изпаднали руснаци.90 ПРОЦЕНТА от туристите в Турция.Турските *** съвсем изпращяхте.Колкото повече лирата припада,писъците ви стават все по-кратки и силни.

14

Оф

преди 5 години

Абе на Карибите качеството и обслужването е на светлинни години пред Ориента.Въпросът е кой може да си го позволи.

13

до 1

преди 5 години

Напротив в Турция не ходят само бедняците, а и супер богатите и световни звезди. Бедняците в България ако имаш предвид те също не ходят там а в Гърция. В Турция на плажа не може да видиш софри с домати и сирине, като в Гърция.

12

No comment

преди 5 години

Цената на лахмаджунът-враг номер 1 на диарбекирската селищна система!Така каза Зетя!В Семейната джамахирия все повече смърди на ислямски социализъм.

11

до 11

преди 5 години

Не зная дали си вложил ирония, но наистина е по-добро.Турското обслужване е известно в цял свят.Просто държат на името си и правят всичко възможно за да го запазят.А иначе за Флорида и въобще за САЩ не съм сигурен, че държат толкова много на доброто обслужване.Там хората са доста по-различни.

10

ПЕНКО

преди 5 години

НЕ СЪМ ХОДИЛ И ВЕРОЯТНО НЯМА ДА ОТИДА В ТУРЦИЯ НА ТУРИЗЪМ , НО ОТ ИНФОРМАЦИЯТА КОЯТО ИМАМ , СМЯТАМ ,ЧЕ В ТУРСКИТЕ КУРОРТИ ОБСЛУЖВАНЕТО Е ПО-ДОБРО ОТ ТОВА ВЪВ ФЛОРИДА !!!

9

СикимиШахининАнесиим

преди 5 години

Дано лирата да поевтинее още повече!