153

Садиста

преди 5 години

Идват месни избори играйте шах с чук .Аз си взех обущарски че пробива по-добре черепната кутия .

152

ПопФОЛК

преди 5 години

ГЕРБ е най-комунистическата партич в България.По времето на соца имаше повече свобода и по-малко данъци !Сега ядем сирене което не е сирене и домати внос от Турция брани зелени .Тука останаха само инвалидите и простите хора .Българи е синоним на *** и *** селянин -мутра .

151

Потоп

преди 5 години

Сладур- тоя ще ви надживее със сигурност .ЕС ще фалира и в БГ ще стане анархия.Бежанците от война идват и казват, че тука не е хубаво .Представяте ли си колко сме изостанали - спрямо другите държави от Африка .

150

Попа

преди 5 години

Омират ли? Дано поне си млад, че способен не си както е видно. Какво очаквате от тая държава и на кой чакате да направи нещо за вас, като сте неграмотни дори?*** народ - слаба държава.

149

Анонимен

преди 5 години

Тоз хубавец донова година ли ще стои като новина .Пуснете ми лидера на ГЕРБ и статиската ви за масов убиец ще се обърка тотално .Сталин например е избивал по цели градове .А нашият *** затри цялата държава .Младите и способните хора избягаха а старите омират в бедност и глад .

148

Анонимен

преди 5 години

До директно във фризераПочети малко и после пиши глупости. Първи са ФАЩ следвани от Англия и в серийните убийства и при канибалите

147

..

преди 5 години

е най-опасният сериен убиец в историята на Русия, а Чикатило кой е?

146

Хейтър

преди 5 години

Искам да поздравя Джесика Вълчева, явно е младо момиче и редакторите й дават да превежда статии, не знаех досега тези подробности за "Шахматиста". Има тук-таме някоя неточност, но като цяло се справя чудесно и поне си чете текста един път преди публикация. Продължавай със серийните убийци - има още много интересни ненормалници - Чарлз Менсън и Джефри Дамер например. Успех!

145

1

преди 5 години

А, да виждате пранги по канибала,като на кметицата на "Младост."

144

директно във фризера

преди 5 години

най много човекоядци или канибали има регистрирани в Русия

143

:)

преди 5 години

За да не почнете с "това само в Русия може да стане", ще ви информирам, че американца Charles Cullen е убил над 400 човека в "най-великата страна на света" - САЩ.

142

до /m/

преди 5 години

в САЩ поне не ги ядът докато не може да се каже обратното за в Русия

141

\m/

преди 5 години

До АврораЧе защо да се разложил, може пък да се е вдъхновил, енергизирал един вид, та в Щатите подобни "енергизирани" младежи редовно вадят автоматично оръжие и стрелят по който им падне, без дори да са ги почерпили водка и да са изиграли и една партия шах!

140

Аврора

преди 5 години

капитализма Американците и западното влияние е виновно този младеж да се разложи

139

\m/

преди 5 години

Не съм някакъв коректор - инспектор, ама то се набива на очи в почти всяка статия;В първия абзац или в заглавието пише едно а в текста или в последния друго!В случая: "Осъден е на смърт заради жестокостта на престъпленията,"и "Осъден е на доживот за 48 предумишлени и 4 непредумишлени убийства."!Явно четете и копирате чуждите, но не и собствените си "творения".

138

СС

преди 5 години

Какъв гостоприемен човек! Първо ги е черпел с водка. Може и да не се разбирали какво им се е случило, когато ги е млатвал с чу.ка по главата.

137

Куката - под прикрит

преди 5 години

Кука ти ли си ?

136

Анонимен

преди 5 години

До ?Изключително елементарна копейка си.Защо да не се напише статия за този сериен убиец ? На мене лично ми беше интересно да разбера за тоя случай.Дай да не се пишат статии ,защото показват истинската същност на руските пияници ,така ли ?

135

?

преди 5 години

От какъв зор пускате това "четиво" сега?Я сега напишете "четиво" за някой от безбройните хамерикански серийни убийци! Или групов портрет на онези от пентагона.

134

ПЕНКО

преди 5 години

ЕДИН ДРОН НА САЩ АТАКУВА И ИЗБИ ХОРАТА НА ЕДНА АВГАНИСТАНСКА СВАДБА -МНОГА И ДЕЦА !!! ВСИЧКО ,КОЕТО КАЗАХА БАНДИТИТЕ ОТ САЩ БЕШЕ : " ОПС - ГРЕШКА " !!! КАК ДА НЕ УБИВАШ АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ ,КОГАТО ИМАШ ВЪЗМОЖНОСТ И НУЖДА И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!! А ХАНИБАЛ ЛЕКТЪР Е САМО СЪБИРАТЕЛЕН ОБРАЗ !!!!!!!!!