30

Анонимен

преди 5 години

Проблемът с австрийците е, че с непремереното си поведение изяждат безценния капитал на запада да чете уроци по правилно поведение и демокрация на източноевропейските серсеми, особено пък на тези от Балканите. Умрат да ни набиват кратуните, а то сега не върви някак си.

29

Б.Ц.

преди 5 години

Абсолютни глупости.Американските служби се опитват да оправдаят огромният ресурс,който потребляват.Епохата на Маккартизмът се завърна със страшна сила.Който не ни вярва на плитките измишльотини е враг.Точка.Разчита се на първосигналната система това са добрите-това лошите,но без право на избор.

28

факт

преди 5 години

Адолф Шикелгрюбер е Австриец. Нищо ново.Австрия и по време на студената война си беше с единя крак във соца.Те от това живееха - от заграбеното от комунистите.

27

ттт

преди 5 години

Австрия е неутрална държава, което означава, че НЕ Е КЪМ ВАС. Знаете го много добре, не и вменявайте вина!

26

Анал либераст

преди 5 години

каква точни информация имат Австрийските , пък и западните служби, която да не се знае от Москва и която да тоооолкова важна - хахахаххаха това са пълни идиотщинизападна европа е колония на САЩ от 1945 година - няма независим аполитика и никакъв суверенитет. стига сте преписвали глупости - умрял е някой да знае на западна европа тайните хахаххахахах

25

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с ония милиарди,които комунистите изнесоха в Австрия и Огнян Дойнов ги разпределяше незнайно на кого?Спомням си,че по това време половината рода на един от ДС се изнесе за определен период точно в Австрия.

24

от чужбина

преди 5 години

Имам усещането , че мър ша та сорос финансира тоди вестник или го е купил вече. Възможно е също журналистите в БГ да са атлантически деградирали до степен на *** о ти зъ м. Друго обяснение няма

23

Edin

преди 5 години

Да бе, да. А наглохамериканците заслужават ли доверие?!

22

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die Wahrheit"Австрия е новият "троянски кон", ха честито!'---Знаеш ли какво е "троянски кон", бе, тетевенски катър? :)Казвал съм ти да не се обаждаш, а да си пазиш хафена от рибите! :)

21

Любопитен

преди 5 години

Неутралитетът не предполага ли отношения с всички страни????Австрия да не е собственост на САЩ и Великобритания-единствените,които имат тежък проблем с Русия?

20

чучолигарчо

преди 5 години

Поредните хибридни подпръдювания на неолиберализмЪЪЪ!!!!!

19

Анонимен

преди 5 години

В статията няма нищо от разума на нормален човек. Трудно ми е да преценя дали автора й е ненормален или смята останалите за ненормални. Изкривяване съдържанието на понятията, примесено с антирусизъм довежда до подобни нещастни творения.

18

Анонимен

преди 5 години

Австрия винаги е била привилегирована земя, за обмяна на технологии, в периода на Студената война. Просто си връща позиции в предвид новите реалности. Неумно е да се очаква, че запад, в който бога е пари, може да скрие нещо, от готови да плащат. Неумно е да се очаква, че която и да е суверенна държава, няма ресурс от аналитици, които да отсеят информация от дезинформация.Играта не е в това какво ще се опиташ да скриеш, а в това, в каква стратегия ще вложиш наличния ресурс

17

До Hafen

преди 5 години

Австрия е новият Троянски кон...С него конете заприличват на стадо троянски коне - България, Унгария, Гърция...сега и Австрия. Да влиза следващият!

16

Анонимен

преди 5 години

Кака ви *** де е потрудила да ви накара да мислите правилно. Колко е лош Путин.Хайде сега всички заедно като в детската градина: Лош, лош Путин!Добре, седнете си.

15

Бате Гойко

преди 5 години

До 9 lelkaМного вярно, дано и адашката ти Лелка го проумее някой ден.

14

Браво на Путин!

преди 5 години

Браво на В.Путин!

13

:):)

преди 5 години

да бе, зам шефа на тайните им служби е руснак....

12

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Австрия е новият "троянски кон", ха честито!Няма Унгария, Гърция, а баш от сърцето на Европа!

11

Анонимен

преди 5 години

какви партньори, след като е неутрална?! путин се срещна и с тръмп, меркел и много други! във всички статии и действия на западняците все повече прозира истеричен и патологичен страх от русия! явно започнаха много да изостават и затова предприеха яка пропаганда против руснаците, дори и с явни лъжи и измислици!