14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8 По скъпа е газта и нас защото Германия така и изнася.Ако Брюксел поиска може да договори една цена за целия съюз

13

Анонимен

преди 5 години

И аз искам да споделя нещо с Кънев -- свежа новина от америка :" Sears is closing 46 more stores here's where they are ... "-- Сиърс затваря още 46 магазина -- ето къде са ...Можете да разберете на Yahoo News .

12

Анонимен

преди 5 години

Абе пийте си ментета и варете лютеницата други ще оправят света

11

Анонимен

преди 5 години

EDNO VREME PRODADOHA ALYASKA,SEGA E RED NA SIBIR ZA KITAIZITE.

10

анонимен

преди 5 години

Тези които се облизват за Сибир са америцанците. А те не обичат да делят с никого камо ли да разрешат на Китай да мисли за такова нещо - ще ги бият през пръстите лошо; Такъв сценарий обаче би бил възможен само при слаба Русия, в която настава тотален хаос. Вместо това обаче Русия си е приготвила една хиперзвукова ядрена тояга, с която ще бие всеки потенциален агресор като маче о дирек. Сънищата са безплатни, но реалността е друго нещо

9

Ха-ха

преди 5 години

До АнонименАбсолютен факт е,че Русия направи огромни отстъпки на Китай заради санкциите и преориентирането на Изток.И не от "братски" чувства,а защото бе принудена от обстоятелствата.Дали Китай е дал нещо насреща не е много ясно,но по принцип руснаците не ги бива много да се пазарят.

8

Анонимен

преди 5 години

До6 Няма какво Русия да дава евтини суровини на Китай. Да не са им братя. Да ги удари с цена на газта като у нас. У нас е най скъпа газта, по скъпа и ат ЕС.

7

Анонимен

преди 5 години

До 6. Първо чак да ми е любима Америка още не съм решил. Но ако Сибир е към Китай мисля , че ще ми е по добре и за мен и за милиони като мен. Тогава и ЕС ще си граничи с Китай и много европеици ще се поразшират на изток. А не да живеят в най гъсто населен район като средна Европа.

6

Ха-ха

преди 5 години

До АнонименЧе то ако Сибир мине към Китай,любимата ти Америка съвсем ще го закъса!Сега Китай получава по-евтини суровини заради американските санкции с/у Русия и яко дърпа напред,а какво ли ще е ако му станат безплатни???

5

Факт

преди 5 години

САЩ са със затихващи функции по естествени причини и управлението на Обама само ускори процеса.Поставянето на Тръмп за президент е добър опит за спасяване на Америка,но е съмнително дали ще успее-твърде много време бе загубено и Китай страшно напредна.Може би ако бяха почнали по тоя начин още преди 5 години,щеше да се получи.

4

88

преди 5 години

До 1И хапчета..

3

Анонимен

преди 5 години

Чудна му работа . Да ревеш за Русия , а да стойш в България.Ми то и сега Сибир е пълен с китаици и си развиват фирмена дейност. Без да плащат на Русия. От време на време пуснат подкупче на някай славянин с дръпнати очи.Да не му мъти бизнеса със свинското или текстила. И си живее спокойно.

2

до1

преди 5 години

вземи си душ

1

Анонимен

преди 5 години

Това не е още криза. Решението е като Сибир мине към Китай. И се образума нова държава. С име малая Русия.