88

Доверие

преди 5 години

И царя никой не го обича, ама народа омрази и лъжливите патрЕоти. Каракачанов, Сидеров и Симеонов. Не ви вЕрва народа.

87

Ludoto Lenche

преди 5 години

...aide ...vreme e Tsaia da si varvi po jivo I po zdravi v Madrid !!! Balgaria I balgarite nimat nujda ot "pomoshtnitsi " kato nego ! Doide samo za da se opita da izmakne kakvoto moje !!! Tova go praviat s nas vsichkite ni novi " priateli " ...ES ...NATO...Amerika ,Turtsia I vseki ,koito ni kaje ,che ni bil priatel...ta I Simeon !!!

86

Стига

преди 5 години

Царят - президент, Костов - премиер. Никакви НДСВ-та, никакви тройни коалиции, никакъв генрал ББ.Как ли щяха да се развият събитията?

85

Стига

преди 5 години

Стига сте плюли по човека. Той искаше да стане. президент и щеше да е добър образ на България. Но не му позволиха и зорлем стана премиер. И за 800-те дни каза, че благодарение на трудолюбието на народа ще ЗАПОЧНЕМ да живеем по- добре. Но като видя какво става в тая държава реши да се включи и той в грабежа.Това е.

84

Истукан

преди 5 години

Че той не е дошъл в България, за да помогне на държавата, а мисли само за себе си.

83

бай х

преди 5 години

... не наял се тоя дрът кър леж

82

Резил

преди 5 години

Времее царят дя си прибере вересиите.Неблагодарниците,които направи милиардери,му взеха и покрива над главата.

81

Анонимен

преди 5 години

а хората му повярваха,поредният смукач на страната ни

80

Анонимен

преди 5 години

наистина стига,тоя дръпна напред когато дойде в бг,и не само,че не е благодарен ми и все не му стига,ако знаехме,че е сребролюбец изобщо нямаше да го пуснем,сума ти гори изсече и продаде,природата унищожи ,че и повлече крак и другите като него взеха да правят,пфу дълбоко гърло такова ненаядено

79

Анонимен

преди 5 години

Обраха царя, какво остава за обикновения българин.

78

Анонимен

преди 5 години

завътри, царю, ролетката!

77

Гробокопач

преди 5 години

Бойко е насъскал Каракачанката си, да лае. Но, самият Бойко бе създаден именно от Царот, и Бойко сам признава това, като го нарича свой "Учител", втори след Бай Тодар. В тоя ред на мисли, не знам какви "***" мачка Бойко, защото тук виждам само един Едип, който убива Баща си;))), за да преспи с майка си;)))

76

7/11

преди 5 години

Какъв цар,какви пет лева. Хайде няма нужда от тези циркове на този родолюбец. Да взима каквото му отреди съда и да спира с тази сапунена опера.

75

,,заеми,, хаха

преди 5 години

това се нарича подкуп а сега дайте си ми ги парите

74

справедливост

преди 5 години

скръцнете на тези дето им изнасяме златото и парите от банките им подаряваме като нефтохим и сие

73

Спестовников

преди 5 години

Какви имоти бе? От къде е имал пари, налие е бил на заплата дядо му! Трябва да припомним, че дядо му е взел заем от Русия 5000000 лв и не ги е върнал!Все едно аз да невръщам заема към банките за жилището си...,АМИ СЕГА !

72

Анонимен

преди 5 години

Българите иначе много се оплакват от саксонците, а коги беше Сакс-Кобурга ядове нямаше....Да си знаете, че и ние сме били колония!

71

Престанете

преди 5 години

да обиждате по най-просташки, гаменски начин ИНСТИТУЦИЯТА ЦАРСТВО и ЦАР БЪЛГАРСКИ.

70

Тинев

преди 5 години

Какъв цар ни е тоя?Натрапили са ни ги западните " господа и джентълмени "!Кой е милеел за България тогава?Колониална Англия ли или кайзерова Германия?Наш БЪЛГАРСКИ цар, сме нямали от над 600 години!Стига с този мазник. Даже и лицето му крещи, че този не е българин!Френч, англикан или дойч ..... някаква сбирщина от сперматозоиди!

69

без достойнство сте

преди 5 години

що не върнете държавността която си присвоихте при ,,приватизацията пърдон присвояването,, да бе ви е бащиния алчни ***