15

Скорпион

преди 5 години

Скорпиона е много лоялен към партньора си ,но ако той го предаде трудно се връща доверието му.Най често Скорпиона не се връща назад.Търси други връзки и възможности.Когато всичко свърши за Скорпиона,значи наистина е свършило.И точка.

14

Анонимен

преди 5 години

Стрелеца искал свободия?! Да, защото е свободолюбив характер. Ако отидеш при него едва ли ще те върне. Ще ти извърши една деу часова любов и ще те пусне си ходиш.

13

Анонимен

преди 5 години

До 4Присъщо за козироги отива си връща се. Общо взето не знае какво иска. Като мине време му е мъчно. Като е нея... ще почака. На жената и омръзва и съвсем му бие дузпата. Нали!? Понякога е хубаво и да се замислим и върху чувствата на жената. И как се чувства тя с нея си след това решаваш че няма си с нея. След време пак ти се иска с нея. И каквото и да правиш пак се връщаш при нея. Явно ти е силна любов. Привързаност, приятелство всичко в една жена.

12

Анонимен

преди 5 години

До 11Поне ще се отебете здраво. Знаете си телата и предпочитанията в леглото. Вече няма си слагате толкова "четала" защото сте си свикнали. Заедно сте, но сте и свободни на действия.

11

Анонимен

преди 5 години

Козирозите са най-големия *** в зодиака!

10

Анонимен

преди 5 години

Няма нищо невъзможно, но да се събереш с бившата е най-голямата дивотия която човек може да си причини!

9

индивидуално е

преди 5 години

понякога човек е разочарован от връзки и оценява преценява и ако си заслужава се връща към жената която е обичал ако и тя е останала верна някак си има такива български семейства моногамни от някаква грешка не проблем времето лекува и любовта по силна става зависи де

8

незнае

преди 5 години

знае ли човек

7

Анонимен

преди 5 години

НЕ на "попиканите" круши!

6

Анонимен

преди 5 години

Гладния бг мъж не е имал гадже до пенсия а ако има гадже и скъсат ще се съберат или ще намери друго и тнт

5

Анонимен

преди 5 години

Лъвовете са великодушни и поради тази причина прощават всичко. Не е вярно, че било унизително за тях да дадат втори, че и трети шанс. Дават го, защото така се чувстват оценени, а това ги ласкае.

4

Анонимен

преди 5 години

Аз съм лъв и когато се разделих с жена, която много обичам, след време се върнах отново към нея. Имахме и двамата чувствата си и сега си живеем прекрасно. Не е до зодия. До хора е. Има ли желание и оценяваш ли човека, можеш ли да поискаш прошка и сам да простиш нещата се получават. С инат не става. Никой не би разбрал другия тогава. Ако жена си заслужава и сте преценили, че се обичате никога не е късно. А и по-добре късно, отколкото никога.

3

MaйMyнaтa

преди 5 години

Преиграват лъовете ей, не ни лъжи

2

Пет

преди 5 години

Аз съм Скорпион и разочарован от Лъв! Омръзнаха ми театрите и изнервените!

1

Анонимен

преди 5 години

Големи хвалби за тоя Скорпион! Който веднъж се опари от подлостта, долните мисли и действия на Скорпиона, няма и да си помисли да се връща при него. Няма по- коварни и нечестни същества от Скорпионите.