29

Анонимен

преди 5 години

До 29 и NoNameПрав си, за този, че не става за нищо. Но все пак откритията на ЦЕРН може да се окажат важни след 20-30-50 или 100 години. Айнщайн е описал стимулираната емисия на радиация, но едва ли е било много важно през 1917 , но повече от 40 години след това light amplification by stimulated emission of radiationligth, или Laser, става една много важна технология, за световното развитие.

28

Анонимен

преди 5 години

До NoNameДа-а! Проsтакът си остава такъв, неглижира труда на хората! Ти какво мислиш, че в науката днес стават грандиозни открития? Я ми кажи колко струва ЦЕРН и какво откри бе, мухъл! В същия този Национален природонаучен музей при БАН, наш учен описа зъб на хоминид, живял в Чирпанско преди 9 млн години. Това коренно променя картината на еволюцията на човека и предизвика голям смут в световните научни среди!Ти си слушай чалгата, пий си биричката и не надзъртай там, за където нямаш мозък!

27

Анонимен

преди 5 години

Много скоро ще открият още един нов вид бозайник , само , че новозаселен в Странджа----Мигрантикус Африканикус .........

26

Анонимен

преди 5 години

Представям си размера на премиите от тази къртица!

25

Анонимен

преди 5 години

да я нарекат къртица-българикус.

24

Анонимен

преди 5 години

До 23В на *** влагалището.

23

Анонимен

преди 5 години

Къде ?? В НС ИЛИ в МС ??

22

Българин!

преди 5 години

Аз също открих два нови вида къртица - Talpa Sorosidos и Talpa Putinofilos! Първите искат да станем 51-ви щат на САЩ, а вторите руска губерния! И двата вида се срещат най-често в сайтове, като "Днес.бг", а основното им занимание е да плюят по България, българите и всичко българско и най-вече да се плюят и обиждат едни други! И двата вида се изхранват с дребни подаяния от задграничните им господари! Всъщност двата вида страшно много си приличат! Единствената разлика е, че имат различен господар!

21

малкия содому

преди 5 години

Ох, котьоооо нов вид. Тия още не съм ги пробвал. Да докарат една до младооооооост!

20

Учен от БАн

преди 5 години

Бас.и как сега да обясня на детето, че къртицата *** дето е в двора всъщност не е Talpa levantis, а е Talpa martinorum. Ще излезе, че съм го излъгал.....ама казвайте ги по-рано тези неща

19

Анонимен

преди 5 години

Аууууууууйессс. Нищо ново , това е со ро сои ден джендар от софия , бозаещ от вимето на сорос

18

Анонимен

преди 5 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРБългарите напуснаха Родината заради индивиди като bogatus krasivus gushterikus ultra tupakus които гласуват за БСП.

17

Анонимен

преди 5 години

До ЗАКЛЮЧЕНИЕ:Прав си. Наричат се Talpa parlamentaricus :)

16

еБан

преди 5 години

Най - древния вид е руска КГБ/ДС къртица, внедрена в Парламента /Сидеровка/

15

икономист

преди 5 години

Сигурен съм, че има и други непознати и неизследвани видове по нашите земи. Преди време писах тук за вид прилеп, който аз открих в тийнейджърските си години. Тогава обаче не обърнах внимание, макар и да ми се стори доста странно изглеждащ, на фона на други от този вид, които бях виждал дотогава на живо и в енциклопедии(най-вече). Без никаква козина, уши разположение отзад на главата, без типичната муцуна, и с два остри зъба досущ като на вампир. Приканвам учените на претърсят райно на Хасково!

14

NoName

преди 5 години

А аз си мислех, че БАН е 100 години назад от световните открития и наука, а то се оказа 300 години!!! Уверявам се че полза от БАН - НЯМА. Безполезни хора, в безполезна институция. Някой да е чувал, чел или знае с какво е допринесла БАН, каквото и да е, минималноооо (освем че е ОТКРИЛА НОВА КЪРТИЦА) - МОЛЯ ВИ, КАЖЕТЕ МИ!

13

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 5 години

ТОВА ТВЪРДЕНИЕ, ЧЕ КЪРТИЦАТА "следва плътно очертанията на Странджа планина" НЕ Е ВЯРНО! АЗ СЪМ ВИЖДАЛА КЪРТИЦИ И В СОФИЯ! САМО В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ИМА 240!!! А ПЪК ПО МИНИСТЕРСТВАТА... ОЩЕ КОЛКО МНОГО ИМА...

12

citizen

преди 5 години

Виждам, че се включиха видни зоолози :)

11

Анонимен

преди 5 години

До citizenтова само ли го измисли бе ***

10

citizen

преди 5 години

Пак откраднахме името! Това е така известната Охридска къртица, откирта от Александър Македонски!!!