8

Анонимен

преди 5 години

До 3 Това е реакция на тялото и ума, за нещата, който не ни стигат. Ние сме зависими от захарта и ми става лошо всеки път, когато чуя "Аз приемам 0 грама Захара, употребявам смао обезмаслено мляко, ям само зелено неща и пилешко". Момичета, а и момчета вече, гладуват от 12 годишна възраст. Те израстват с идеята, че да си замаяност от глас е нормално, стига да фигурата на известни за деня актьор.Защо скачаме от едната в другата крайостров, не зная, но искам да чуя "учените" какво предлагат.

7

12345

преди 5 години

До 7Много жестока грешка. Преди правих нещо подобно - ям по много, а за компенсация, тренирах повече. За съжаление, в един момент, ще се наложи да почнеш работа, университет и прочие и няма, да можеш да тренираш така интензивно, не и ако искаш да си пълноценен в други области от живота со.. Ще си кажеш: - Ок, спирам да ям толкова и готова. - но организма ти не мисли така и става едно шоково изпълнение, което може да доведе и сериозни последици

6

Анонимен

преди 5 години

Физкултура трябва, пък тогава може и захар. 3-4 пъти седмично в басейна по километър и яж квото искаш.

5

Лесен Отговор

преди 5 години

Не можем без захар, не можем без ракия.Само да добавя,не можем и без жени, въпреки че ни пречат.

4

Анонимен

преди 5 години

Баба ми като са купували 1 кг захар в годината -по цял ден са подсмърчали за било и небило. Хахахаха

3

Професор Тюхчеф

преди 5 години

"Без нея изпадаме в депресия, плачем без причина, чувстваме се вяли, животът не ни носи радост."- това ми звучи на стадий на нарко-зависимост. Не случайно много учени смятат захарта опасна толкова, колкото тежките наркотици.

2

Абе сладко......

преди 5 години

А отговора е НЕ! Не можем да живеем без сладко защото то е необходимо за производството на ракията.

1

Абе сладко......

преди 5 години

Истинския въпрос е можем ли да живеем без ракия?