62

Анонимен

преди 5 години

Щом популистите трябва да мълчат - Цветанов трябва да е първият млъкнал!

61

Абе

преди 5 години

Два дни чакаме гер берастките фенове да напишат ( поне) 2-3 техни успеха без привкус на далавера. Или не могат да четат и пишат или няма такива. Ако ЦЦ брои за успех многото си апартаменти...е друго ето ви поне 6. Но там..не привкус а се по връща от далавера

60

Анонимен

преди 5 години

За мен като безпартиен е ясно, че ако Корнелия управлява, то ще крадат нейните хора. При ГЕРБ пък крадат техните хора. Това е проблема в политиката - който дойде не мисли за просперитета на държавата, а гледа да нал апа и окраде колкото може. Компромисни варианти няма. Сега Слави ще влезе в политиката, но като си помисля че човек без образование като него ще определя кой да ни управлява и разни юпита по царски образец, не ми се мисли.

59

Лазар

преди 5 години

С тези успехи Шестак бих желал с Тиквата да ви видя с копирани костюми.

58

до месара

преди 5 години

Какво да кажем ние за жертвите на комунизма? Нито сме членували в БКП, нито сме замесени в репресиите.Но цялото ръководство на ГЕРБ СА ЧЛЕНУВАЛИ В БКП ИЛИ СА НАСЛЕДНИЦИ НА ТЕЗИ, КОИТО РЕПРЕСИРАХА.Месарю, защо не се обърнеш към любимата ти партия и да си зададеш въпроса на правилните хора?

57

Анонимен

преди 5 години

След като няма нормален съд за крадливата пасмина и мутри ще се наложи народът да съди отново. Няма да се размине на никого! Всичката циркаджийница ще се моли за милост, за милост от народа ни

56

До месар

преди 5 години

Запомни добре тази дата, понеже ще се повтори скоро за крадливата ***

55

Анонимен

преди 5 години

България е строителна площадка за да се краде до дупка от герберунгелите гадни

54

месара

преди 5 години

.......... Само в първите седмици след 9 септември 1944 г. в България жертвите на терора са между 16 000 и 20 000 - тези данни изнесе президентът Желю Ж.елев на 1 февруари 2011 г. по време на отбелязване годишнината от смъртните присъди на т.нар. Народен съд.......... нещо по въпроса да кажете другари? днес е 23.08, поинтересувайте за какво е определена тази дата.

53

месара

преди 5 години

е остана ли някой на когото другарката "истина"нинова да не е поискала оставката?! тази затъва все повече и, става все по смешна!

52

Анонимен

преди 5 години

Цветанов, надявам се съдбата да ти върне тъпкано всичко, които причини на тоя народ.

51

абе..

преди 5 години

толкова гер бе расти тук, не можте един успех без далавера да упоменете??Вземете питайте ББ/ носенето на кадаиф на Р-доган успех ли е?/Крадливото Е=председателство??ЦЦ си увеличи апартаментите.Крадете от ТР, от санирането- /къде го има саниране на цена по скъпа от да бутнеш и построиш сграда/Гинка,Калинка,ЛИляна...Фидосова??Кое ви е успеха ?Магистрали с ужасно качество и цени??Инвалиди които да му се махнат от главата??Кое ви е успеха??Крадлива коалиция с ОП / отвр ати телни пр- с таци/

50

иванов

преди 5 години

До факткакъв хляб ядеш ти?ние обикновенните хора ядем хляб 600гр. за 90 стотинки

49

анонимен

преди 5 години

КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ, КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ. ВИЕ СЕ НАДПРЕВАРВАТЕ ДА СЕ ОБОРВАТЕ ГОСПОДА КОМЕНТАТОРИ А ТЕ СИ ПЛЕТАТ КОШНИЦИТЕ И ОТ ДЕН НА ДЕН СТАВАТ ВСЕ ПО НАГЛИ И БОГАТИ. НА ТИЯ ДВАМАТА ПЪК И НА ОСТАНАЛИТЕ ТАМ ГОРЕ ИМ ПРЕПОРЪЧВАМ АКО НЕ СА ГЛЕДАЛИ ФИЛМА 2012 ДА ГО ПОГЛЕДАТ И ДА ВИДЯТ ПЛОДОВЕТЕ НА ТЕХНИЯ ТРУД ДО КЪДЕ Е СТИГНАЛ. СПАСЕНИЕ НЯМА ДА ИМА И ЗА ТЯХ НО АЛЧНОСТТА НАДДЕЛЯВА А И ОМРАЗАТА КЪМ НАРОДА - ПО НИСШИТЕ ОТ ТЯХ БОГОВЕТЕ.

48

Абе...

преди 5 години

ЦЦ за пореден път докава,че бадева ходи до САЩ. Не са му прелели никакъв мозък. Какви успехи бе??айде най върлите гер берасти да напишат 5 успеха върху които няма усещане за далавера? Какво стана с ТР? Боко намери ли здрави стоманени дискове.Смяната на една Калинка с друга как инженерно решава проблема?И кога щеше да заработи? Преди време писах дали ще има седмица без просто тии? Е няма. ББ е бреме,неук,нагъл и без тежест( е тегловна има- качил е),а уж не ядеше суджук.В крайна сметка спасиха Кир

47

Анонимен

преди 5 години

Политбюро на ГЕРБ включи и козите в европредседателството.

46

пак питам

преди 5 години

Да прав е Ц*въки - "м*озъчният тръст" за фактите- само за една седмица хляб 500г от 1.20лв, стана 1.80лв. Това ФАКТ ли е , бе? Някой да ми сметне колко процента е увеличението за 500г? А, за 1кг? Сега се вдига цената на газа, на парнота, на топлата вода. За цената бензина да не говорим. Пак питам- това факти ли са??? Крайно време е от Г*ЕРБ да замълчите, защото сте се ** до ушите!!!

45

Анонимен

преди 5 години

До Панталей партизанинаУважаеми др. мандраджия.Др. Куранелия, откакто стана шеф на бсп много се сбръчка!На какво ли се дължи състаряването и?!

44

Панталей партизанина

преди 5 години

Нинова е една супер жена. Но и много мъдра.

43

1

преди 5 години

да др.акушер гинеколог физкултурник,фактите говорят,няма чу.*** по животните,чумата си ти и началника ти.