74

станишко

преди 5 години

Кой беше казал че бизнеса трябва да диша.Социалиста който въведе плоския данък,4 часовото осигуряване и куп привилегиии за бизнеса.Помните ли кой е? Затова работниците са в немилост. Никаква защита от никъде.

73

Истината

преди 5 години

Собствениците на хотела да излежат 30 годишни пресъди, а хотела разрушен за назедание на всички собственици на хотели , заведения и магазини.

72

Анонимен

преди 5 години

Хотел Тиа Мариа, в случай, че ви интересува.

71

Анонимен

преди 5 години

Крака ми не е стъпвал на бг жалкоморието от 5 години, няма и да стъпи никога повече.

70

Анонимен

преди 5 години

Тази година излъгаха украинците и молдовците, догодина грузинците и накрая да видим кой ще им работи:)

69

Отговор

преди 5 години

До е ко сега 66 Приятеля и е бил пиян под масата.

68

Анонимен

преди 5 години

До N6 : Ама ти май се отваш да разсъждаваш а???

67

Светла

преди 5 години

Често се работи( особенно в хотели и заведения по морето) по 10-12 часа, но работници са осигурявани максимум на 4 часа. Когато се регистрира подобен договор защо СЛУЖЕБНО не се информира Инспекцията по труда и не се правят проверки? То и на дете му е ясно, че там работния ден не е според договора. Къде е държавата и институциите? Така ще има и повече осигуровки и данъци. Отговора е ясен, и те са в далаверата.

66

Анонимен

преди 5 години

Нищо хубаво не пожелавам на "хотелиерите" от БГ черноморието, както и алчните работодатели...Има си причина турмизма там замира, сравнение с предишни години :) Горката жена..не е дошла да бъде камериерка от хубаво

65

Анонимен

преди 5 години

До МайкаМайко, майко! Не е само по морето. Навсякъде в Бг е така- обиди, унижения, гърч, 10-12 часов раб. ден, никакви права, чуди се как да ти ореже заплатата или да не ти я даде, как да се изплюе на трудовата ти книжка, а в малките градове и да те очерни пред всички, да направи така че никой да не те вземе на работа... И държавата подкрепя тези действия на работодателите. Държавата е с тях.

64

е ко сега

преди 5 години

Значи ако я беше бил в тоалетната, тогава може.А тя що не е извикала приятеля си да набие наглеца пред гостите на хотела?

63

Анонимен

преди 5 години

А нашите експлоататори си мислеха, че украинците ще им работят само за храна и спане... И сега са недоволни... Също така си мислеха, че ще са супер работници... И сега са недоволни. И въпреки това не плащат достойни и заслужени заплати на Българите. Собственика заслужава да го съдят както по закона за трудово правните взаимоотношения, така и за криминално деяния с особено висока степен на обществена опасност. Иначе подкрепям на украинците да не им се плаща за труда в България. Заслужават.

62

Анонимен

преди 5 години

Нещастници!!! Да се гърчат в страшни мъки, дано!

61

До demented

преди 5 години

Ако ли не...да си подава оставката

60

Demented

преди 5 години

Валери Симеонов, веднага да отиде на мястото и да вземе позиция.

59

Анонимен

преди 5 години

ДА ОСЪДИ ДЪРЖАВАТА В СТРАСБУРГ.

58

дайте

преди 5 години

името на хотела ... да не види тоя тик веник и един кьорав лев !из род!

57

Анонимен

преди 5 години

Произведено в българия

56

Майка

преди 5 години

Целия проблем е там, че по морето търсят персонал, имат големи изисквания , възлагат и допълнителна работа, но ЗАБРАВЯТ, че труда следва да се заплаща!!! Хотелиерите плащат по- ниски данъци, отчита се ръст на туристите и е практика да не се отчитат всички нощувки, но...не се дава нормална заплата, а някои смятат, че и безплатно.!!!

55

Анонимен

преди 5 години

Така бизнеса се отнася с работноците и за това да не плаче, че няма работна ръка. Сега като се приберат в Украйна и разкажат др. година няма да има и украинци.