32

УМЕН

преди 5 години

Нема как да те свалят, Дончо, щото лично Путин те е назначил.

31

Анонимен

преди 5 години

Ей голям късмет изкараха САЩ с Путин. Добре че беше той да им назначи президент. Ако не дай си боже американските русофоби свалят Тръмп, Америка няма да издържи и 24 часа.

30

Анонимен

преди 5 години

До Ха-ха 34Когато Господ е решил да затрие тази краварска "империя на злото", НИЩО НЯМА ДА ИМ ПОМОГНЕ!!!!! Още повече човешки из-ро-ди от типа на олигарси и финансови мошенници!!!! Мддддаааа..............СЛАВА БОГУ, ВСЕКИ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ ПОЛУЧАВА ЗАСЛУЖЕНОТО!!!

29

Анонимен

преди 5 години

Евала баце , мачкай

28

Шопо

преди 5 години

И тоя не го слуша главата...Требе да е братчед на Жоржи Ганчев

27

Ха-ха

преди 5 години

Тръмп е последната надежда на бяла,работеща Америка!Не че има гаранция,че ще я спаси,но все е нещо.Ако успеят да го свалят,краят на САЩ като световен господар е сигурен.Но едва ли ще стане-Ротшилд си знае работата.

26

Анонимен

преди 5 години

От свалянето на Тръмп печелят само демократите и феминистките, което си е едно и също. Което значи, че Тръмп е добре където е в момента.

25

Германофоб

преди 5 години

От свалянето на Тръмп печелят немците.За да могат да окупират отново света с извратените си идеологии тези гнусни мижетурки тези ....***.ениуей Та немските мижетурки очакват падането на бай Тръмпи за да си закрепят загниващата нискотехнологична индустрия при която иновациите изобщо не са на дневен ред!.

24

Анонимен

преди 5 години

Тромпетов идеология: ако спечеля печеля само за мене си, ако загубя всички губят, или с три думи: след мен потоп. Поредния полуидиoт, който се мисли за велик. Един вид аз ще фалирам държавата и след това ще си тръгна.

23

Анонимен

преди 5 години

Донито е голям пич! Няма друг до сега който да е спазвал обещанията си като него! Давай Дони мачкай здраво, ние днакоплатцитр сме с теб!

22

До Валентина

преди 5 години

Ваентине валентине т.ъ.п си валентинеAIPAC заринаха Тръмп с долари за неговата кампания. Не знаеш какво е AIPAC ли? "Американско-израелски комитет по обществени въпроси" Натаняху имаше 17 оваций в американския конгрес ама не пляскания а всички на крака. Нали щото тоя няма началник. И щото няма какво да ми кажеш ще изплюеш че съм гербарист нали..!.

21

Валентин

преди 5 години

Гледам разни герберушки из форума се опитват да сравняват мутротиквата с Тръмп. Само дето Тръмп не чака шефовете да му нареждат, не чака да го галят по плоска главица, не чака да види накъде духа вятъра за да си нагласи позицията. Тръмп е водач и е готов да се изправи срещу всички и всеки, но няма да продаде страната си. само полу ид иот може да търски прилика между мутротиквата и Тръмп.

20

555

преди 5 години

Ердоган ще му види сметката. Хахахаха

19

Какво направи?

преди 5 години

Прави каквото обещаваше. И-сделка за млрд съсСА, подгони натовци да вдигат парите за американски оръжия, раздели момичета от момчета в тоалетната в училище,завещано от Обама. Май това последното не могат да му простят.

18

Анонимен

преди 5 години

Тоя е типичният Боко Банкянски.Преди нега САЩ не е съществувал и ако си отиде то САЩ си заминава с него.Как тоя *** електорат избира такива неграмотни и *** хора просто не е за вярване.Явно опростачването е повсеместно и нещата отиват "На изуй ***" както казват старите хора.

17

Анонимен

преди 5 години

Пазарите са преживяли много по-големи сътресения от един Тръмп.

16

Анонимен

преди 5 години

И никой няма да се изненада, то се знае че оранжевия балон ще се пръсне като кърлеж само е въпрос на време .Само че докато се пръсне, да не му изтече мандата.

15

Анонимен

преди 5 години

Най-накрая всички ще си отдъхнем от този неpeз!

14

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 12И какво му е болното на мозъка, има пари, хубава жена и е президент на Сащ. А ти пишеш с главни букви. Ха сега да преценим кой е по-болен мозък.

13

Анонимен

преди 5 години

Съсипе ли Русия и Турция ще го призная.