108

Анонимен

преди 5 години

На всички е платено за изкланите животни. Да не се праят на улави. Ще си купят други.

107

Анонимен

преди 5 години

Всичко е както трябва, и при най малко съмнение, ножа. И тая трътлеста госпожа да не се прави на ущипана, който сбъркал е поел отговорността. Да подхващаме ли темата за г-н КОЙ. Айде моля ви без този популизъм. Най малко на тая бих й поверил държавата.

106

Цецо

преди 5 години

До Нинова 111Дай идея... за кого да гласувам?

105

Анонимен

преди 5 години

Щом няма чумa има съд. Обезщетение за нанесените имуществени и неимуществени вреди.

104

Мунчо 1 1/2

преди 5 години

Другарьо Дръндер! А защо не помислите за другите хорица които благодарение на взетите превантивните мерки успяха да запазят прехраната си.Съжелявам за загубата на тези които бяха пронудени да се лишат от стадата си.Но понякога е така просто теглиш късата клечка.Но думата ПРЕВАНТИВНИ е ключовата в случия.

103

Мунчо 1 1/2

преди 5 години

Другарьо Дръндер! А защо не помислите за другите хорица които благодарение на взетите превантивните мерки успяха да запазят прехраната си.Съжелявам за загубата на тези които бяха пронудени да се лишат от стадата си.Но понякога е така просто теглиш късата клечка.Но думата ПРЕВЪНТИВНИ е ключовата в случия.

102

Муньо до дръндер

преди 5 години

Дори ти харесах коментара в него най ясно си личи колко ти е багажа!

101

Дръндер

преди 5 години

До БайфиданКакво да манипулирам аз бе Фиданчо! Бях там ако искаш да знаеш, но повече и дума няма да продумам. Те ти свирят по телевизията и ти вярваш на всичко! ***!

100

Дръндер

преди 5 години

До МунчоЕй *** стига си ръсил простотии тук. Че ми писна от тролската ти мутра. Първо Корнелчето е била на няколко годинки като се е пръкнало Белене. Естествено не оправдавам БСП за това, че се опитват да яхнат протеста и да се възползват от хората. Но за оставките са прави Муноьвченце! Защото не са 10 а стотици и не са само кози а има и овце. Такива овце кат теб! Тези животни са препитанието на хората а те им го отнеха. Герберастите прости! Така че мълчи!

99

Червенков

преди 5 години

Другари и другарки модератори!Къде ми отиде коментара?Каква медия сте щом няма свобода на словото? Или кака ви *** ви се обади по червения телефон?

98

доктора

преди 5 години

Чума има - червена позитанска...

97

Варна

преди 5 години

Винаги ще е така в България ,които и да са на власт ,защото сме НИХИЛИСТИ, НЯМАМЕ ГРАЖФАНСКА ПОЗИЦИЯ ,ОСВЕ КОГАТО ИЗПИЕМ ДВЕ РАКИИ.. Комунисти ,Гербери и т.н. Винаги сме чакали някои да ни помогни , руснаците да ни освободят от турците ,после американците от руснаците и т.н. Кой ще ни освободи от самите нас , все мрънкаме и сме недоволни ,но не предприемаме нищо ... Няма осъдени , няма наказани ... Основни присъди за хора откраднали милиони и милиарди .ю

96

До 101

преди 5 години

Говорим за жертви дадени в "мирно време".Но така или иначе няма да разбереш не защото не искаш ами просто толкова можеш

95

Анонимен

преди 5 години

Този сайт спрях да го чета....

94

До О Хари 88

преди 5 години

По добре ходи паси и ти с тях отколкото да пишеш *** коментари

93

ВРЪЛ АНТИКОМ.

преди 5 години

Ти си чума ***!

92

Мамата

преди 5 години

А,за великата бояджиика курлелка,да не говориме.Догодина ще мине към ДПС.По отвратителна жена няма.С таз селска хитрост омайва старците.Гнусотия.

91

Мамата

преди 5 години

Е,няма по голями гадове от комунисти.БСП на власт.През крив макарон.Вечно плюеща опозиция ще бъдете,нещастници.

90

Мунчо

преди 5 години

Те избиха сумати народ по белене и даже едно извинявай не са казали.А сега за 10 кози искат присъди и оставки.Вие сте Ч-умата другари и другарки дебелокожи из.роди и безочливи .........

89

Абе

преди 5 години

Като няма чу,***, оставка, като има чу,***, пак оставка, а нещо за дебелата ...п.а.ра?