72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 60Точно на официалната информация не трябва да се вярва. Днес ти казват едно, утре - обратното. Да не говорим, че важните неща и злоупотребите на нашите хора се скриват. Официалната информация е порочно нещо. Тя заблуждава в интерес и по поръчка на властта и богаташите, които в България са най-непочтените хора. Те освен да лъжат и да ограбват друго не правят. Не може една държава във възход, както цял ден ни дърдорят, да няма пари за лечение, значи лъжат!!!

71

Анонимен

преди 5 години

А на разследващите не им ли прави впечатление огромният брой на проектите за строеж, само в район Младост и само нерешени още? Не прави ли впечатление, че това свидетелства за неистов стремеж към безогледно застрояване в разрез с екологичните и урбанистични изисквания и тенденции! Или няма значение, къде, какво и в ущръб на какво ще се строи, само да се строи и да падат пари? А че София заприлича на един безпорядъчен термитник без въздух, светлина, пространство!? Много важно, ние живеем вън!

70

До Киро

преди 5 години

Имат всичко, не бой се, ще чуеш Деса поетеса каква е нагла ***.

69

kiro

преди 5 години

Нали имаха часове записи на СРС-та доказващи твърденията на прокуратурата?Лично го чух по телевизора от един дебел шеф агент на КПКОНПИ.Сега се оказва че цялото обвинение е на базата на този свидетел на прокуратурата с който има сключена сделка да свидетелства.Трябва да си тотален *** за да говориш за подкупи или престъпления по телефон.Да вземаш подкуп от десетки хиляди евро в кутия от вафли в центъра на София!?Нещо не се връзва тукНаправо си смърди на линч срещу тези жени.

68

www

преди 5 години

Значи към момента от прокуратурата ни сервират две твърдения, като факти:1. Цялото обвинение срещу Иванчева се крепи на показанията на Дюлгеров, който пък е свидетел на прокуратурата?!2. В община Младост има 1000 (словом хиляда) строителни обекта, със задържани от Иванчева документи. Можем ли все пак да разберем адресите на тези обекти? Да идем да ги видим?

67

Хах

преди 5 години

спец цацаратурата пикчърс

66

Сапунджия

преди 5 години

Как само я насапунисаха...смачкаха и унижиха. И дет се вика всяко чудо за три дни.Сергей Антонов в нащи дни.Дамо само няма същата участ.

65

ko

преди 5 години

Даже Алекс.Дюма би завидял на фантазията на тези гЪрбави смешници

64

Анонимен

преди 5 години

В това време мафията презастроява кв Младост.Гаранти Коза които дадоха на Бойко милиони за да вземат най-апетитното парче копаят здраво.Кварталът ще го съсипят.Иванчева един ден ще осъди държавата и ние ще платим стотици хиляди за престъпните действия на сегашните управляващи.Строят се небостъргачи.София е земетръсна зона.Ако стане нещо всичко ще се срине.Но тогваа Борисов,Фандъкова и Цецо ще са далече от тук.

63

PILOT

преди 5 години

Не виждаме ли зад всички тези измишльотини почерка на един сспециалист по апартаменти !Ако тази женица,която само тя от всички кметици в софия не е от Герб ,наистина искаше да вземе подкуп,то има хиляди начини да го направи доста по-умно , а не със служебния автомобил в центъра ! Пример : Просто този нагласен и измислен инжеститор и продава на нея или на някой,който тя иска апартамент на занижена стойност и всичко е законно !Трябва да си много елементарен за да им повярваш !!!

62

гражданин

преди 5 години

Борбата със социализма трябва да се води със законни средства.Така, един по един всички социалисти ще влязат в затвора.Това каето трябва да правят хората е да ходят в полицията по двама или трима и да подават групова жалба за да не могат по-късно полицаите да се отметнат.

61

Минката

преди 5 години

Душевна храна за ***.

60

Анонимен

преди 5 години

Не е един милион, два милиона са. Ха хаха. А може и три да са...цирк.

59

Бойко и сие

преди 5 години

ГЕРП източиха милиарди еврофинансиране, обезлюдиха половин България, а поркуратурата залови една кметица с един милион... Герберастките кметове взимат по толкова от една обществена поръчка.

58

Анонимен

преди 5 години

Ако не е знаела, че вози подкупа как така Иванчева се обадила по телефона на служителка в общинската администрация и ѝ разпоредила да задвижи преписката на "Ваклин груп" ООД ? А адвокат Марковски? Нали тръбеше, че "нямало никакви доказателства?

57

Анонимен

преди 5 години

И защо го отричаш?Хората ти дадоха официална информация.Сега на кого да вярвам?На теб или на *** и Пульо?

56

сминдух енд чесън

преди 5 години

Този сценарии за филм кой го написа?

55

Анонимен

преди 5 години

Имам предчуствие че тая зелена пъпчивка ще бъде осъдена. А тя се хили...

54

БАБА КУНА

преди 5 години

ПО ЛОГИКАТА НА ПРОЧЕТЕНОТО ДА ПОПИТАМ ЗАЩО СЪЩОТО НЕ СЕ СЛУЧВА С КОРУМПИРАНИТЕ ГЕРБАДЖИИ !!!

53

Анонимен

преди 5 години

Учудва ме наглостта на тая фризьорка-не стига,че се е о.срала до ушите ами го играе политически процес.При тия доказателства ще й дадат поне 10 години.Лошото е,че няма да ги лежи всичките и след 5 години ще е навън.