26

Анонимен

преди 5 години

Я как се захейтило селското турче. По-добре си гледай твоята вода че мирише на тоалетна кюрдите че станаха повече от турците в турция и твоя стандарт че турската лира стана 20 стотинки а минималната заплата в турция 450 лева. *** селски.

25

Аз

преди 5 години

Докато европа полива с вода втора употреба от 2 г. С директива от ЕС. И им пресъхнаха 30% от изворите на питейна вода последните 3 г. Ето защо тук е старата цивилизация дала началото на света, защото имаме най важното земя, вода и злато и вс. А това е най важното и трябва да го пазим. Без тъпите телефончета и брички света е живял мн. Хиляди години. По българското летоброене над 7 000 г.

24

Виктор

преди 5 години

Затова ли всичките минерални бани са в това положение? В Горна баня има поникнало дърво на покрива. Овча купел и там същата разруха.

23

И

преди 5 години

какво от това? По доходи сме на последно, така, че последния да затвори вратата. Обезсмисля се всичко.

22

Бг.реалност

преди 5 години

Като гледам, псевдопатриотчетата хейтват здраво тук :)))))Боли ли ????Боли !Истината винаги боли,но стандарт с псевдопатриотизъм не се гради.

21

Ха ха ха ха

преди 5 години

И кой го казва това за водите?Боко-диктатора? Айде стига с тоя надъхващ псевдопатриотизъм.Ясно,че идват избори ама спестете си простотиите.Водите нр.2.А ЦЕНИТЕ В абсурдистан кой номер са ?Номер 1 в СВЕТА !!!А заплатите ?????Ха'ди бе боко,кажи нещо!Колкото по темата за водите,НАВСЯКЪДЕ по света има уникални води.Влезте в една Румъния и опитайте Карпатика и пак ще говорим.

20

hahahahahahaa

преди 5 години

Въобще не ми пука за тъпите минерални води. Държавата е кофти, държаватаааа...

19

Жо

преди 5 години

До TrayoТАКА Е, цените са несравними-Един кубик питейна вода от чешмата струва 2 лв, а един кубик минерална вода струва 800 лв. Дори неминералната вода, т.н. "изворна" или "трапезна" струва 400 лв за кубик.Аз пия вода от софийския водопровод вече 69 години и нямам проблеми.

18

Анонимен

преди 5 години

Е щом са наши учени ясна работата само дето никой освен в Бьлгария не пие тази вода тя и уран има за дезинфекция

17

Анонимен

преди 5 години

Даааа, с тази райска природа която имаме сме идеални за проучвания за шистов газ. След това, веднага ставаме на първо място по химически извори в света.

16

Trayo

преди 5 години

Като цитирате Италия, тогава там защо бутилка литър и половина в супера струва 9 евроцента, а у нас- 40?

15

Анонимен

преди 5 години

А от "чушмъта" все едно наливам мляко...

14

Анонимен

преди 5 години

Абсолютни лъжи 2място в Европа ,дрън-дрън няма такова нещо.

13

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНапротив, заела се е. Още при Костов започнаха да се разпродават големите минерални находища на Кока-Кола...

12

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Чешката - "Matoni - то е живот"! Естествено слабо газирана трапрезна.

11

Анонимен

преди 5 години

Да найстина са уникални нашите води. Повечето са радиоактивни и със високо съдържание на сяра.При редовна упореба или дори контакт с кожата водят до редица заболявания.

10

Burzum

преди 5 години

Уран 235!

9

Анонимен

преди 5 години

Минералните басейни са недостъпни за простолюдието.В Павел баня надърлиха цените на спа хотелите. До 299 лв. На ден. За болни място няма.За карта ,като от тотото късмет.

8

Кико

преди 5 години

Браво

7

Анонимен

преди 5 години

и тях ще ни вземат,когато чистата вода по света стане оскъдна и започне да има стойност и интерес,това ще е следващата концесия на природни богатства,която ще предоставим на чужди фирми и ще получаваме 2% от парите и няма да имаме достъп до водата.Е някой горе ще си взима пачките под масата, потривайки ръце как изгодно е продал родината си