14

Аз ли не разбрах?

преди 5 години

От общ бюджет от 7.5 млрд за почти пет години сме получили 1.5...Вноските ни за тези пет години 5*600млн=3млрдИзлиза, че ние сме нетен донор на батковците от ЕС..Уау

13

Анонимен

преди 5 години

Московски нали щеше да купува нови влакове и локомотиви?Чака най-голямата предложена корупционна вноска сигурно.

12

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са куция крак затова, докато те управляват ще куцаме. Ако пък БСП изберем, ще тръгнем назад. Единствената алтернатива е нова силна дясна партия, те пък се разпаднаха.

11

Бай Иван

преди 5 години

При комунистите е така: "от къде на къде обикновения човек ще изкарва пари и ще развива бизнес, да не говорим пък някой да му ги дава безвъзмездно"Като се вземе под внимание че половината са откраднати, и другата половина са налети в безмислени проекти, то.... Много сме зле.

10

До 3

преди 5 години

Има по-добри от ГЕРБ и това са ДСБ, но 80% българи искат проста тиква да ги управлява, затова куцаме, защото сме прости.

9

До 6

преди 5 години

Ти нормален ли си? Да си забелязал, че вече 10 години управляват ГЕРБ, или ей така дращиш по клавиатурата кадар да не заспиш. *** на ГЕРБ. Не че и БСП не са същите.

8

Трандафор Босев

преди 5 години

Поредното доказателство за лъжите на ББ и шайката му! Рано или късно ще им лъснат задниците и за другите "постижения" на правителството!

7

Анонимен

преди 5 години

Не е един куция крак, а най малко 3- БСП, герб, дпс!Така че никога няма да стигнем ЕС!

6

Анонимен

преди 5 години

Защото куцаме...?Много просто - БСП-то куцият крак!

5

Анонимен

преди 5 години

Куцаме по всичко!Коцукаме далеч на опашката в ЕС! Но скоро Европа ще си скъса опашката и къде ще отидем на знам! Или точно това е целта изхвърляне от Европа, заради крадливи политици и направо в ***, заедно с Туркменистан и Таджикистан, но май и там ни е мястото!

4

zeus

преди 5 години

Толкова ни е управленския капацитет, няма кой да напише читави проекти да вземем парите, ама в същото време си плащаме членския внос. Съвсем друг е въпроса колко от усвоеното е реално откраднато...

3

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Важно е дали ще куцаме, но много по-важно е да вървим в правилната посока!! Може и да има някои пропуски това правителство, но всички сме хора!Борисов е най-добрият ветропоказател, а най-доброто за една платноходка е да "хване" попътният вятър!

2

ad

преди 5 години

А тия новини нещо между другото, така ли? Аз все си мисля, че ако имаме нормални журналисти, ще се проведе реално разследване, ще се изнесат по-детайлни данни, ще има интервюта с министри и т.н. Защото при тази сметка излиза, че ние наистина внасяме повече, отколкото получаваме. И то с голяма разликата. Да не говорим, че средствата за ЕС излизат от нашите данъци, а приходите идват целево по конкретни програми, за които е спорно до колко подобряват благосъстоянието на народа.

1

Анонимен

преди 5 години

Как ще куцаме. Почтените бизнесмени правят тлъсти пачки а народът прави като вятъра