13

икономист

преди 5 години

Мисля, че учените са напълно прави. Тази стратегия за оцеляване, чрез пестене на енергия, сякаш естествено идва като последствие на това, че разполагаме с крайно количество ресурси на планетата си. Ето защо трябва да ги използваме разумно, а това няма как да стане с прекалено активен начин на живот. Пазарната икономика ни кара да живеем по начин неприсъщ за останалите живи организми. Ние потребяваме повече, отколкото имаме нужда, но въпреки това работим повече и по-тежка работа.

12

Анонимен

преди 5 години

Звучи ми кат извинение за на западналата част от Западната Циливилизаця ....

11

Анонимен

преди 5 години

До имам си едно вкъщиПовече звучи като провал в семейните ти задължения ...

10

диванни войски

преди 5 години

Не е нужно да си учен от н`ам къф си университет, за да видиш , че тоз, който се е блъскал като луд си отива скоропостижно , а хайляците , тез дето цял живот са търкали бюра или ги е чукало чекмедже по корема , от"работа" - вкъщи , обгазяване на дивана , разходчици за храносмилане , телевизийка ,внимаване случайно да не се напъне за нещо (освен в keHeфа) - та такива си живеят до 90 - 100 годин с "минималните си енергийни потребности ". Както и останалите мекотели ...

9

Имай си го вкъщи

преди 5 години

То крушата не пада по далеч от дървото.Комшията ли ти го възпита?Че си и *** да се хвалиш

8

Имам си в къщи едно

преди 5 години

мекотело-по-дълго е от мен и е в пубертета.Плужека по цял ден спи,а нощем играе на конзола с други лентяи.Диша-слава Богу рефлекторно,че щеше да не спази изследването.Когато пристигаме от работа,вдъхновен харчи доста калории,за да ни каже какво е прочел във фейса,с разменен словоред.Лицата и събитията са разхвърляни и преименувани с новооткрити думи,но ние сме "интелигентни" и го разбираме.После изпада в апатия, когато го поучаваме.Харчим за него доста,ама се води "с ниска поддръжка".Учен !!!

7

Анонимен

преди 5 години

По-големи глупости отдавна не бях чел. Това, което пишат пишман учените противоречи поне на 20-30 други основополагащи принципа, ама давай да дрънкотим измишльотини.

6

Анонимен

преди 5 години

Е това не трябваше да става достояние на Бай ***.Той и без това е най-мързеливият *** на планетата а сега вече ще стане и горд ***.

5

Анонимен

преди 5 години

"Накарай мързеливия на работа, та да те научи на акъл"

4

Че то е ясно отдавна

преди 5 години

Мързелът - двигател на прогреса!

3

Анонимен

преди 5 години

В България си имаме блестящо потвърждение на тази теория. Тези които лентяйстват и са на социални помощи най-много се размножават. Като не се мориш с друга работа цял, що да не поработиш върху айшето.

2

Логика

преди 5 години

Ами то мързела движи прогреса ! Дистанционното е нагледен пример!

1

Анонимен

преди 5 години

Не е лоша идея !Само да "проучат" от къде да взимам пари докато мързелувам и ще се размножавам на воля !