25

Стоян

преди 5 години

Гошу, ме всички жени са човечни има грешка в извода това е въпрос на възпитание което го направила и хиляда шапки ще й се свалят на полицайката но има и жени дето са злобни о не ги бал децата така че не си прави извода погрешно че всичко жени умни или добри души

24

БРАВО!

преди 5 години

Успех на полицайката!

23

Анонимен

преди 5 години

Не величайте толкова жеста на жената. Ако са й напращяли гърдите , така я болят , че й е добре дошло да се облекчи от напрежението.

22

ivailo

преди 5 години

До ГoшуСлава Богу , че света не се ръководи от жени, че положениенто щеше да е още по-зле...

21

Серго

преди 5 години

Не стига, че самия жест е велик, но и забележете: Служителите на пожарната в Бериссо, където жената доброволства.Тя е даже и доборволец в пожарната ... е за какъв човек става въпрос ... Герой!

20

Discovery

преди 5 години

До ГoшуСори Гошу, но хем си прав, хем не си прав. Жените винаги са били по състрадателните същества на планетата така е, но когато има някакъв конфликт винаги реагират много по-остро от мъжете и проблемът по-скоро се задълбочава. С мъже се работи по-лесно и по праволинейно, докато с жените те просто по природа са си по закачливи и се палят. Все пак нормално е, в гена им е да са майки и да са по-остри, за да си защитават децата по-ефективно...

19

Анонимен

преди 5 години

Евала на жената. Ама като се замисля и аз почнах да огладнявам.

18

Анонимен

преди 5 години

Респект към тази майка! Има човечност още!

17

дада

преди 5 години

Моля ви не спирайте ! :D

16

Гoшу

преди 5 години

Жените винаги съм казвал, че са по-умните, по-човечните и по-състрадателните същества на планетата Земя в нашата цивилизация доминирана в момента от Хомо Сапиенс. Ако света се ръководеше от жени, много неща и световни трагедии нямаше да ги има. Жените са от Венера, те са символ на красотата, а мъжете сме от Марс - символ на войната.

15

Анонимен

преди 5 години

"Автора" (ПРЕПИСВАЧА) да си погледне пак източнника.Майката е била с детето в болницата, но не може да го накърми, защото я обработват.Сестрите не искали да се занимават с бебето защото било мръсно и миришело и полицайката го взела.То май само сниката е вярно копирана от "журналиста"ДОРИ НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРЕПИСВАТЕ ДНЕС.БГ!!!

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Зарабоваш от ранна утрин, нещастнико. Защо политизираш една човешка постъпка?

13

Анонимен

преди 5 години

Чудесно!

12

Анонимен

преди 5 години

Е то оставаше да се гледа и цвета на кожата.Това е Аржентина не е България.За българите Аржентина, Бразилия, Сърбия, Турция, Гърция, Италия, Испания, Португалия, Румъния са ***. Има и още държави. Само българите са чистокръвни арийци, но не като тези от махалата и Индия, а други, руси и синеоки. Само дето в България такива хора (руси и синеоки) почти няма. Българинът е монголоиден тип с черна коса и вече очите варират. Къде се бутат да се пишат арийци не знам.

11

Анонимен

преди 5 години

Хората какви полицаи имат. А тук? Само доене, по заповед на островетянина.

10

Анонимен

преди 5 години

Пак се изказвате неподготвени. Ето ги чиновете в Аржентина, преведени на английски:1. Candidate or Cadet2. Officer / Fireman3. Corporal4. First Corporal5. Sergeant6. First Sergeant7. Clerk Sub-Officer or Administrative Sub-Officer or Staff Sub-Officer8. Auxiliary Sub-Officer9. Senior Sub-Officer

9

Анонимен

преди 5 години

Само да отбележа, че преди ден бебе в България беше намерено мъртво на сметището. Браво на полицайката! Какво значение има цвета на кожата?Това е върховен жест на хуманност!

8

Анонимен

преди 5 години

"Заради постъпката си полицайката е повишена от сержант в офицер."Ето защо хората вече не вършат добри дела. Току виж някой го повишили от меринджей в портиер.

7

До 1

преди 5 години

Вероятно става въпрос за грешен превод.Police officer се превежда най-общо като полицейски служител. Officer има по-широко значение от бългатското съответствие на думата. То може да означава и "длъжностно лице".

6

Анонимен

преди 5 години

Джеси, не е ли непрофесионално да коментираш под статия, която си писала? По правописа ти те познах.