9

Анонимен

преди 6 години

Това се случва в България,после не се чудете защо водите са отровни."Капитал и смърт" - един филм за арсен, смърт и пари (full movie)https://youtube/watch?v=94lrVb69GZo

8

Анонимен

преди 6 години

Тия па, коментиращите, нopмaлни ли сте, в кой свят живеете? Разбира се, че хората не искат да им се замърсява региона. Има къде по-нормални начини за поминък, отколкото всичко да се погребе под прахоляк.

7

Анонимен

преди 6 години

Е щом от министерството уверяват, че няма проблем, значи проблемът е сериозен.

6

Анонимен

преди 6 години

от варовик се прави цимент, айде на бетона...................че не остана.......... природа

5

Анонимен

преди 6 години

Те сега като ги гледам са двадесетина човека, повечето са на 50+. Като минат още десетина години и няма какво да се работи там, в селото вече ще има 10 протестиращи. А след още 10 години вече няма да има кой и за какво да протестира.

4

Анонимен

преди 6 години

Тези пък ще копаят за варовик. Достатъчно е само да пуснат чешмите :)

3

Discovery

преди 6 години

Тука братче където квото тръгне да се прави, все на протест го раздават. А бе аланколу не я разбрахте тая демокрация и тва си е... вместо да протестирате, че ви управляват пълни престъпници и некккадърници дето всъщност самите вие сте си избрали те тръгнали да ми протестират за неква си кариера за варовик дет най-малкото ще им живне там региона. Нема да забрава преди как протестираха за цените на горивата..., като направиха лудите задръствания и на следващия ден требеше да сипват за гориво :D

2

баба Сийка

преди 6 години

Вместо да направят огромен социалистически завод с 2000 души администрация, който нищо не произвежда, съответно не замърсява, те кариера за варовик ще ми правят.*** недни.

1

www

преди 6 години

Скъпи ми пенсионери, в Старозагорско мините си отиват, кафявата енергия е без бъдеще. Ако искате правнуците Ви да имат поминък не протестирайте срещу всичко и всички, защото ритате коматчето на внуците си и ги гоните от България!