48

Голям смях

преди 5 години

Абе Сидеров. Ти имаш постоянна амнезия. Когато беше в СДС, щеше да гониш руснаците от България, след това обърна палачинката и каза, че ще изгониш американците, още един път обърна палачинката и каза, че ще гониш европейците. Абе ти изгони българите от България и сега най-големите ти почитатели са ц-и-г-а-ните.

47

Анонимен

преди 5 години

Прав е г-н Волен Сидеров. "Македонците" - самоотрекли се от българското българи трябва да уважават България. А относно личността г-н Волен Сидеров, моля ви, хора, недейте нападайте така човека!

46

Анонимен

преди 5 години

Този *** още ли се прави на политик? Та той е инфантилен!

45

24/7

преди 5 години

Сидеров заяви, че е "за" "Обединени патриоти" да се явят заедно на предстоящите избори....е то се знае, иначе Педя човек - Лакът его и останалите , ако се пробват по отделно , са си направо за музея на социализма.

44

Анонимен

преди 5 години

Волене като си патриот, хвани самолета и отскочи до началника ти и му кажи да съдейства Светите братя Кирил и Методий да получат българско гражданство все пак.

43

Анонимен

преди 5 години

Едното е ГЕОГРАФСКА област Македония и македонски българи,другото е АНТИЧНА Македония и древни македонци(гърци),изчезнали като народ около 2-3 век.10 години Александър,докато е управлявал, се е размотавал из Африка и Азия,дори е умрял там,10 години управление с отсъстващ владетел "държава' ли е или приключение?

42

ВМРО

преди 5 години

Ако беше жив ,,Ванчето'' още,на тоя ,,Интернационален патриот'' незнам какво щеше да му се случи.

41

Ivory

преди 5 години

Като гледам снимката мога ,да го нарека усмихнатия милионер.

40

Клоун

преди 5 години

Волен е продажен клоун и манипулатор. Какво ме интересува един продажен клоун и манипулатор.

39

Анонимен

преди 5 години

Друг довод ,българските средновековни царя са класически крадци на история от Симеон нататък искащи да са и ромейски господари.Затова казвам ,че е абсурд самата постановка за кражба на история ,то е все едно да обвиниш някой ,че ти диша въздуха .

38

ген.Решетников

преди 5 години

Сидеров и Нинова пеят руски романси.Спонсор Владимир Путин.

37

Анонимен

преди 5 години

Всеки има право на място под слънцето .Антична Македония пък е била осмивана от Демостен ,който твърдял ,че македоните там не са никакви гърци .Ето ви довод и то от онова време,че гърците нямат права над Александър.Впрочем той разпростира тяхната култура и цивилизация над много други народи в т нар елинизъм .Аз затова твърдя,че е абсурд да се твърди ,че някой краде история,.Александър е бил и персийски цар освен македонски .Е????

36

Анонимен

преди 5 години

"" болен болене време е народа да те измете на бунището ""...................Напротив ... вижда се едно помъдряване във Волен, макар, че Валери Симеонов ми вдъхва повече доверие.Да крепят властта там, да не идва БКП / ДПС, че това ще значи окончателен край за България.и да ... червените селяни, неграмотни русофили - НЯМАТЕ ДУМАТА (от доста време насам)

35

Според мен

преди 5 години

Македонците нямат право да имат история.

34

До 37

преди 5 години

Казваш,че историята еобщо дело и не можела да се краде. Аз тогава предлагам да кажем на гърците, че Александър Македонски е българин е ще видите как ще запищят. Иначе Орфей в митовете пише, че е роден в Родопите.Ама *** им кажи, че е българин. Ще те замерят с камъни.

33

Анонимен

преди 5 години

болен болене време е народа да те измете на бунището

32

Анонимен

преди 5 години

Историта е общо дело ,тоест тя е на всички като въздуха ,водата и слънчевите лъчи .Самата идея че се краде история е абсурд .

31

До 21 анексът е идея

преди 5 години

Господине какво се заяждаш? Направил съм коментар за предложението за анекс,,Македония да няма претенции за територия език и историята на България".Идеята е добра, не е важно кой я е предложил. За това съм писал, че един път е казал нещо умно.Работа е на Бойко, ама като има 2-ка по история как да изкаже мнение. Кажи обаче, ако беше я предложил Бойко щеше ли да ръкопляскаш? Или искаш Македония да ни открадне и историята?

30

Анонимен

преди 5 години

Вицждате ,че всяка държава в Европа има своя по -малка държава копие.Франция Белгия,Германия Австрия,Испания Португалия и тн .Ние и Македония.Хайде да не пречим на тяхното влизане в ЕС .

29

д

преди 5 години

И македонците ли са виновни ,че не са българи ? Трябва да уважаваме втората бъларска държава на Балканите както Аспарух е уважавал България на Волга .