17

Гост

преди 5 години

Такава полицейщина не имало и през тоталитаризма.

16

Анонимен

преди 5 години

Екстра само така,взимайте им книжките да се научат!!!

15

нарушител

преди 5 години

Карам от 1987-*** година. Никога, ама никога не са ме спирали за нарушение, а съм правил сигурно хиляди. Обратен завой на непрекъсната, скорост, каране в еднопосочна са по-леките ми грехове и т.н и т.н. За сметка на това съм "проверяван" стотоци пъти за документи в така наречените акции на КАТ-винаги изряден!! Те никога няма да разберат, че това не е превенция на нарушенията а само отчитат дейност за пред началниците. По-принцип всичко трябва да е обратно-да спират само за нарушение, но винаги

14

Анонимен

преди 5 години

Само толкова да не са 6200 че и отгоре ми тозатова колежката се интересува как работи съседния автоцентър и да придобие опит дамата.Ми мила и да изкрадете всичките ни клиенти и да биете цените и да плюете жални интриганти нема да ни минете ни по акъл ни на знания тъи че виси сутрин под офиса и до офиса пука ми на мен аз по умна в кавички дама не съм видял с умния ти шев нали костов лижи колкото искаш се мие една

13

Анонимен

преди 5 години

А можеше всичко да е електронно, от години се дъвчи но не им отърва.Стои патрулка на магистралата и получава съобщение "автомобил Х, с рег. номер У е без ГО и платена винетка", включват се в движението на специален режим и го отбиват и тн.Защо са изкарали 10 000 човека на метлосват улиците и да спират случайни автомобили?

12

Анонимен

преди 5 години

Глад за гламавия ушаф. Да виси като каиш на четиридесет градуса. Гледам един ***, шапката му избеля да стърчи кат Гюро Михайлов.

11

Анонимен

преди 5 години

ако проверяваха само, когато има нарушение, както в белите държави, кого и как ще рекетират полицайчетата?...

10

BG

преди 5 години

Заглавието трябва да бъде :"КАТ провери САМО 5300 коли и взе САМО 62 книжки"

9

1312

преди 5 години

A.C.A.B.

8

Анонимен

преди 5 години

Пътувам от Карлово до Казанлък ,пътя е първокласен през 50-метра имаш промяна скоростта или отраничение това е един ненормален път кто ненормалността идва от спри тръгни това там да караш 5 минути с 90 е невъзможно --- и да ви кажа ,аз спазвам че колата ми е бракма с полуизносени гуми и леко пуши ,ама другите ме отвяват и ич не ги боли за знаците---да хванати ще има ,ама пътищата ни са *** и всичко е за пари , па сме и бедни и все в нарушение..затова те спират белким те набарат за нещо.

7

Анонимен

преди 5 години

+62-*** души които ще карат без книжка и още около 1000 които ще обжалват и вероятно ще спечелят отпадане на глобите

6

смях

преди 5 години

И колко от нарушители те са служители на МВР?!

5

Анонимен

преди 5 години

Пътувам си преди години в една държава със военно положение и еи така си карам спокоино леко и във всяко село и на всяко кръстовище ме спират и вежливо ми искат документите и после ми пожелават лек път.....такива мога да си ги разправям ехеиии..и нее нужно да мразиш някои, че си написал нещо което не е хубаво за него ,просто не удобрявам спиране на спокоино движеш се автомобил без причина.

4

зрител

преди 5 години

Ако проверките са ежедневни ,нарушенията ще са по малко !

3

atanas

преди 5 години

ami sabirat pari za banditite deto na ypravliavat, ...nablgava im kraiat , hte triabva da biagat zad granica, a bez pari ne se biaga.....

2

Анонимен

преди 5 години

Пътувам си спокойно в по основен път Х и в едно от селата виждам червената палка.- Добър ден, сержант Х, документи за проверка- заповядайте талон, шофьорска книжка- лична карта ако може?- заповядайте.следва кратка проверка- Благодарим Ви, всичко е наред, лек път и карайте внимателно.за 5ти или 6-ти път ме спират тази година и все протича около това, не знам кой какво ги мрази, ама и там хора има.

1

Анонимен

преди 5 години

Да ама на катаджиите им умекнаха краката да стоят на жегата ....