13

Зачуден

преди 5 години

У факултета на тая възраст трето дете чакат, тоа па се бил травматизирал.

12

Анонимен

преди 5 години

На 17 години момчетата не са толкова зрели. Могат да бъдат шантажирани от отракана лелка от тук до края на света. Преживял съм го лично. Имах късмета, че щерката на лелката ме заби и натири майка си. А щерката беше парче и половина ;)))

11

Анонимен

преди 5 години

Никой не дава пари за нищо. Тая е платила и сега се прави на невинна. Типична феминистка. Трябва да се приеме закон, приравняващ феминизма с комунизма и фашизма. И без това няма голяма разлика. Феминистките трябва да гният по затворите до живот за особено опасна антидържавна и анти човешка дейност!

10

Анонимен

преди 5 години

"Накрая се стигнало до приятелско уреждане на въпроса и той получил 380 000 долара на няколко вноски тази пролет."За да ги получи, значи е казал истината. Браво, че изкара наяве лъжите и лицемерието на патиците от сектата "аз също".

9

Анонимен

преди 5 години

"Дълбоко шокирана и потресена съм, когато чета тези абсолютно фалшиви новини. Не съм имала никога никаква сексуална връзка с Бенет"Ахахаха гот ли ти е, мойто момиче? Айде сега *** обяснявай, че нямаш сестра, да видиш и ти какво е.

8

Анонимен

преди 5 години

Колелото се завъртя и сега патицата е в позицията да я сочат като сексуален насилник. Да си хапне от собствената отрова.

7

Анонимен

преди 5 години

Ако не го е предизвиквала, няма за какво да му дават 380 хиляди долара. Очевидно 17-годишният жиголо е имал своите козове, за да измъкне някой лев.

6

;-)

преди 5 години

Остана ли човек от шоу бизнеса, който да не е бил "изнасилен" на младини, и после на свой ред да не е " изнасилвал"?

5

Анонимен

преди 5 години

Според мен Уаинстеен наистина я е изнудил ...Казал и е или спиш мен или си безработна ,но в същото време тая дължи кариерата си на него и заради това има сега лично богатство от 15/16 милиона ...А в същото време ,това *** просто е изкарало някъв бърз кеш ..на 17 години е вече с телосложение на голям мъж ..едва ли тая жена която е 45 кг го е отвлякла и го е закарала насила в някъв хотел ...

4

Bad Company

преди 5 години

В тези среди изнудването май е заразна болест

3

Анонимен

преди 5 години

А такааааа... с вашите камъни, по вашите глави. Как е добре ли е? Тия от това вдвижцение са толкова вдлъбнати ментално с таква жажда за внимание, че не могат да си осмислят живота по друг начин.

2

Анонимен

преди 5 години

Не я съдете тежко. И тя слива носи.

1

Анонимен

преди 5 години

"Дълбоко шокирана и потресена съм, когато чета тези абсолютно фалшиви новини. Не съм имала никога никаква сексуална връзка с Бенет", казва 42-годишната Ардженто.===Той не твърди, че сте имали сексуална връзка, а че си го тормозила, за да имате. Не извъртай нещата.