6

Т. Илиева

преди 5 години

Докато не си вземат парите под масата никакво внимание. При моето раждане в София използваха този груб метод с натискания по корема и то далеч преди да се покаже главата на бебето. Натисканията започнаха още в областта на гърдите и то при спрели контракции... И понеже раждането било трудно поискаха още пари на мъжа ми , въпреки че си бях платила за екип... Само си търсят оправдания. Няма никакъв контрол.

5

Анонимен

преди 5 години

Трябва ли да си акробат за да скачаш върху корема на родилката.

4

Да бе да,

преди 5 години

"Човек се учи от грешките си. Лекарите не са зли демони, които искат да убият пациент. И те са хора, и те могат да сгрешат." Не станаха ли прекалено много грешки напоследък? Колко още трябва да умрат ,за да се научат от грешките си? Такава некомпетентност и безчовечност никога не е имало.Някога вярвахме на лекарите ,сега по-добре се излекувай сам,по имаш шанс да оздравееш.

3

Истината

преди 5 години

Оскотялата тълпа иска кръв и трупове на лекарите.За нея експертизи, доказателства, вещи лица, СЪДЕБЕН ПРОЦЕС и ПРИСЪДА нямат ЗНАЧЕНИЕ!

2

Ставрю

преди 5 години

Не се оправдаваите ми кажете че не ви е дала пари под масата що се правите на светци. Жена ми като ражда в Пловдов трябваше да дам 500 лв на персонала и на доктора иначе никой не те *** ва като куче си. *** алчни съд и в панделата.

1

Анонимен

преди 5 години

Абе,не сте стока.Грубяни ста,ама карай да върви.Всичко е пари.И "УВАЖЕНИЕТО"