21

Анонимен

преди 5 години

"КРАЙ си спокойно!... не един, а два пъти...?

20

Анонимен

преди 5 години

Най-добре е да няма билбордове. Всякакви подобни изпълнения отвличат вниманието на шофьорите и водят до катастрофи.

19

Анонимен

преди 5 години

по-добре да показват на билбордовеинвалиди и смачкани хора с кървищакакто на цигаритетака всеки ще знае, че рискът му ще го направи инвалидрезервни части за хора няма

18

Анонимен

преди 5 години

Няма полза от драконовски мерки и жестоки глоби. Това в цял свят го знаят, само в България още не сте го схванали.

17

BG

преди 5 години

"Карай си спокойно, дори гепардът вдига до 120 км/ч"Шоп- Рейсър:Я, с некаква бъхлива мачка, нема да се мерим :

16

BG

преди 5 години

Подобни ... са като да лекуваш болен зъб с жабурене с ракия вместо да отидеш на зъболекар ! КАТ вместо да почнат с драконовски мерки и жестоки глоби, седнали шарени картинки да слагат по пътищата ! И оня дето пердаши с 150 при ограничение 60, точно този билборд ще види !Днес карах извънградско, влизам си аз в селото и си карам 50-55 км/ч по закона. Ами всички ме изпреварваха :) В селото пешеходна пътека, пред нея знак 40 км /ч - никой нито намалява нито се оглежда за пресичащи хора.

15

Анонимен

преди 5 години

За съжаление доста хора смятат, че жестоките глоби, отнемане на книжки и конфискуване на МПС като се запишат в закона, ще имат резултат. Един *** въпрос, ако всеки ден в България се извършват 100 милиона нарушения за превишена скорост, кое ще е по-добре? Сегашното 1000 глоби по примерно 400 лева или 100 милиона глоби по 40 лева? Ако глобите се увеличат двойно, КАТ ще глобяеа не 1000, а 500 шофьори и ще си изпълни плана за глобите.

14

Логика

преди 5 години

Цецо , и сега има шафиатори които имат по над 10 000 лв. неплатени от актове и фишове ! И мЕлЕон да направят глобата само ще вдигнат мизата за : " И к'о ш' пра'им се'а?" ! С толкова камери и с най - много полЮция ( по 1 на 100 човека) нека да е два лева глобата , ама да ги СЪБИРАТ от ВСЕКИ нарушител ! Защо в Гърция нашите джигите карат като пионерчета ?

13

Чиновник

преди 5 години

Тази кампания могат да я разберат само нормалните хора, които и без кампании шофират безопасно. Джигит от добра дума не разбира. С тях трябва да се действа твърдо - жестоки глоби, отнемане на книжки завинаги, конфискуване на МПС, затвор и т.н.

12

Анонимен

преди 5 години

В държавите, в които правилата се спазват, шофьорите са убедени, че ако направят нарушение, неизбежно ще бъдат санкционирани за него. Това е, неизбежно. Докато това не стане, колкото и да вдигат глобите, нарушенията ще се увеличават. Не случайно чужденците са най-опасните шофьори в България, а българите са най-примерните шофьори в чужбина.

11

Чичо Иван

преди 5 години

Пълна катастрофа, щом сме я докарали до там да чакаме резултати от билборди. Ужас. Не можеш да накараш човек да спазва законите, при положение че няма никакви последствия от тях. Снимат те (с една от няколкото камери за скорост в България), не си плащаш - изтича давност. Блъскаш 6 деца след наркотици и алкохол - седиш 3 дена в ареста и си тръгваш. Крадеш няколко милиарда от народа - бягаш в Сърбия и народа си плаща. Докато е така, няма кой да има страх от закона......Ай със здраве народе!

10

До 9 Цецо

преди 5 години

Навсякъде по света знаят, че високите наказания не спират нарушителите. Само в България едни там вдигат наказанията и някои се чудят защо нарушенията се увеличават. То ако се замислиш е нормално при по-високи глоби правилата по-малко да се спазват. Сещаш ли се защо?

9

Анонимен

преди 5 години

Поне още една катастрофа ще има заради тези билбордове и някой зазяпъл с в тях шофьор. Досега не съм видял нищо смислено предложено от тази асоциация на пострадали от катастрофи.

8

WTF?

преди 5 години

Предлагам и допълнение - Карай си спокойно, щото на обществото му е писнало от *** които не могат да карат и като те хванем в нарушение такава глоба ще ти траснем, че 10 години от живота си само за да я платиш ще работиш. Докато не се въведат тлъсти глоби и добра организация за непременното им събиране няма да има управия. Веселите плакати апелиращи към съвестта на хора които нямат такава не вършат работа

7

Цецо

преди 5 години

До zeus - 2Бих те допълнил - глобите да станат поне двойни!

6

NoName

преди 5 години

Голямата вина е на ДАИ с продажбата на книжки на "онлайн битака". После на хората Обучаващи младите шофьори и накрая на КАТ - Защото ги помилват с "И са к'во ша прайм" което им дава чувство на безнаказаност. Успешен ден

5

Анонимен

преди 5 години

Какво значи спокойно, да се отпуснеш и задремеш ли? По-правилно е внимателно, разумно, толерантно, безрисковоПари на вятъра

4

Ам

преди 5 години

то моя курник толкова си вдига макс...,тъй че :D

3

Анонимен

преди 5 години

Гошо кофражистО го виждам как ше се впечатли и дали пред гана целулита няма да върне две предавки на избушената баварка, че да я впечатли, за да може в последствие тя да му приложи орални ласки с кариеси по зъбите на първичния полов белег с незавидни размери!

2

zeus

преди 5 години

Пак са усвоили едни пари, а ефекта ще е точно нулев. За да намалеят нарушенията и катастрофите трябва да се случат няколко неща:1. Полицията да си върши съвестно работата, а не да клечи по храстите за някой лев2. Закона да се прилага еднакво за всички, а не както сега индийци и бизнесмени да не ги закача никой3. Наказанието да е неизбежно