34

Преси

преди 5 години

Който иска да разпусне от напрежението да остави мейл за контакт, палава съм днес

33

Дедо

преди 5 години

Решението е много просто - хамалите почват работа нощно време, за да не отнемат паркоместа, а шимейлите излизат денем, когато всички са на работа и на улицата няма жив, неработещ, пиещ кафене и пушещ цигарка по цял ден човек когото да терорят

32

Анонимен

преди 5 години

А бабитв с мгаданоз пред подлезите коя институция ги гони за незкаонна търговия? Защо същите не се впрегнат за травестити, хамали и тн. И продавачи на захарен памук по витошка. Институциите работят среу най-беззащитните, както обичайно.

31

Анонимен

преди 5 години

Така е, хамалите работят тежък труд и е факт, че и аз съм ги ползвала. Като цени са същите както редовна и плащаща данъци фирма. Нека си предлагат усшугите свободно щом няма НАП и Инспекторат за тях, но съм строго против да кензат в градинката на арменската църква. Не може *** и пульо да си бърше долното на гърба с вестници по обяд като се е напукал с кебапчета от будката до банка Виктория. Все пак сме в центърО на уж-европейски град. Има няма 1.4км от Общината.

30

ДАНЪКоплатец

преди 5 години

Ако полицаите са безпомощни,защо получават заплата и се водят ПЪРВА категория!?

29

House M.D.

преди 5 години

От статията не става ясно Владимир Христов от кои е. За Никито - партията го издава - ****итуиращ трав*естит. От което следва, че Влади е хамал.

28

Идеалист

преди 5 години

Истанбулската конвеция ги пази!

27

Бай Иван

преди 5 години

Демокрацията ги пази ,стига сте мърморили ,като подксачахте на площади навремето ,сега не ревете ;) !!!

26

Да се въведе ред!

преди 5 години

Нито на "Лъвов мост", нито на пл."Македония" трябва да се допускат проституиращи.Това е безобразие!Тази професия трябва да се узакони и да се локализира в някой изолиран квартал. Да има и полицейски, и медицински надзор. Да плащат данъци и да се осигуряват.

25

Анонимен

преди 5 години

Ами прави са хамалите, колкото и да не ми е неприятно. Поне работят честен труд.По-добре това от колкото да крадат.А този кр3тен дето е стартирал подписката все едно го боли фара, че не били плащали данъци...

24

Хаа ха ха ха ах ха

преди 5 години

До Анонимен 27Ти успя да ме разсмееш.Това, което си написал, за мен е вицът на деня.Поздравления!

23

Анонимен

преди 5 години

Ами лъжа ли е ,човека си го каза най -добре "Тръгнахте срещу вятъра" .Всеки искае лъскави целофани ,дънки , касетофони ,видеа ,джунджурии ..Еми ето .29 години по - късно Демокрацията ви донесе неравенство, жестока престъпност и извратени "ценности" ! *** ли е българин ли, няма значение .Едно време всички бачкаха КОЙТО не искаше да са работи - на камъните в затвора .

22

Анонимен

преди 5 години

Най-страшно е да се биеш с тpaвecтит - женска злоба, мъжка сила.

21

рапона

преди 5 години

е това е от 40 години сега ли го разбрахте

20

Гербезирал гербезунд

преди 5 години

И през камунизъма имаше травездиди навсякъде, но нямаше тогава днез. Бг и не се разчуваше. И прозтитуди имаше многу, пълно беше.

19

да

преди 5 години

До Анонимен 23Да работа е на полицията но те ги закрилят срещу пари,това е много хиляден бизнес разделен между 2 и 3 рпу,това го виждаме всички живеещи в района.

18

Анонимен

преди 5 години

НЕ МИ ПУКА ЗА ПРОСТИТУЦИЯТА АКО ИЗОБЩО Я ИМА ТОВА Е РАБОТА НА ПОЛИЦИЯТА НОЩЕМ ДА ОБИКАЛЯ И ПРАВИ ПРОВЕРКИ!!НО ХАМАЛИТЕ КОИТО ИСКА ДА МАХНЕ ОСТАВАТ ТАМ ТАКА Е БИЛО ОТ КРАЙ БРЕМЕ ХАМАЛИТЕ СА ТАМ!ГОЛЕМ МЕРАК МУ Е ДА МАХНЕ ХАМАЛИТЕ И 100% Е ЗАРАДИ КОНКУРЕНЦИЯ! В БЪЛГАРИЯ ЗАКОНИТЕ СА В ПОЛЗА НА ПО ГОЛЕМИЯ СПРЯМО ПО-МАЛКИЯ!И ТОВА, ЧЕ СЕ НАЕМЕ НЯКОЙ ОТ ИНТЕРНЕТ ХАМАЛ ИЗОБЩО НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ РАЗПИСКА АЗ НЕ ПОЛУЧИХ НО СИ ПЛАТИХ 90 ЛЕВА!

17

Анонимен

преди 5 години

Да бе полицията била безсилна просто така им е наредено я да ги поотупат няколко пъти и много бързо ще се изметат от там.

16

Анонимен

преди 5 години

Явно този травестит от БСП не иска конкуренция, иска целия булевард да е за него и съпартииците му нощем.

15

Наркодилър

преди 5 години

Нормално е при демокрацията да се продават наркотици. Наркотици се продават в САЩ, Гермнания, Холадния и във всички демократични цивилизовани страни. А хамалите само пречат на движението като стоят по тротоарите.