29

Анонимен

преди 5 години

Хах как са коригирали заглавието само. Сутрин пишеше "турски журналист" сега е станало " журналист за турция"

28

Armagedon

преди 5 години

И САЩ веч,не са това което бяха.

27

Симеонов

преди 5 години

Аз си спомням неща които се случиха само преди 2 - 3 години.Ердоган се писа голям бабаит, тръгна на пропагандна война с Русия, самолети тръгна да им сваля, приказки големи, раздувки колкото искаш.Днес стои пред Путин надупен в красивата поза партер и не смее да гъкне.После плю Германия и Франция,наричаше Меркел и Макрон с какви ли не унизителни прозвища.Вече се умилква в краката им като ***.И в най-скоро време ще се надупи и на американците,ако не иска да бъде срината икономиката на Турц

26

DOGI,

преди 5 години

насред лято 40% инфлация, а зимъска чудо ще гледаме...

25

фортекс

преди 5 години

Абе тия гърци са колкото Истанбул като население ,а успяха да изфукат 300 милярда ех живот здравей здравей...

24

Ач

преди 5 години

До АзНе бяха ли евангелисти

23

Зозо

преди 5 години

Диктатурите са обречени на фалит. Справка Венецуела. Ех ако валутата се печаташе в джамиите :))))))))))))))))))

22

кибер терор имаше

преди 5 години

За девалвацията ползваха нов софтуерен нагло престъпен диверсионен срещу Турция продукт.

21

Анонимен

преди 5 години

За жалост , така е по цял свят, когато икономиката върви и има що-годе стабилност, никой не иска да прави промени , които няма да се харесат на хората и после е късно. Виж и в Русия- каза им човека че с тези вноски, и тази производителност - за пенсии няма , ама те ритат, докато един ден ще ядат дедовия и ще кажет че е трябвало да го мислят преди 10 године.

20

Анонимен

преди 5 години

До 18 Ей тази турция за голяма сила се мисли,проблемът на *** е че се смятат за световна сила, а са си една бивша пропаднала империя с лош имидж в европа и света, анадола не е истанбул.....

19

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

18

Анонимен

преди 5 години

От 2 години ги предупреждаваха да вдигнат лихвите и да вземат нужните мерки, но Ердоган трябваше да вземе важното държавническо решение да стане диктатор. Ако не клекне на щатите, дупе да му е яко и на него и на турците.

17

Аз

преди 5 години

До Дядо ВиКато не познаваме темата по-добре да не се изказваме неподготвени. В Турция има доста протестанти, а в Измир се намира центъра на протестантската религия в Турция.

16

Подкрепям

преди 5 години

Ердоган не трябва да отстъпва. В никакъв случай! Поне докато не си потрошите и последния айфон и не изгорите последния си долар в джоба. После ще му мислите.

15

Анонимен

преди 5 години

Ъъъъъъъ ... кой е пък този Илхан Андай? Послушах го само няколко минути, достатъчно дълго да разбереш, че е Андрешко по темата! Турската лира и на 100 лири за долар да стане, Турция няма да коленичи пред никого - точка! За голямо разочарование на гюленисти, ататюркисти, комунисти, българи и американци! Турчинът е или прав, или загинал, но никога на колене, или като българите в позиция "чело плътно на земята, дюпенцето високо във въздуха!"

14

999

преди 5 години

Немските Бош и Сименс - 2,2 милиардаКитайските - 3,9 милиардаКатар - 15 милиарда "АМЕРИКАНСКАТА ИНТЕРПРАЙС КОМПАНИЯ" - 1 милиард В РАМКИТЕ НА СЕДМИЦИ СЕ ИНВЕСТИРАХА В ТУРЦИЯ !Та какво липсвало ?

13

Анонимен

преди 5 години

Този е агент "Сатир" от ДС, и не е турски журналист! От и е от обръчите на ***.Пеев.Ски. е.

12

Solar Power

преди 5 години

Ердо беше обещал 1 лира да е равна на 1 долар. Пак излъга народа :) Но и там е както в интернет и нащите баби дето мятат пачки през балконите. Балъци винаги ще има.Сега продадоха си и златото и доларите хорицата не знам на следващата криза какво ще продават ? Този им смъкна всички ризи от гърба.

11

БенШахининАннисим

преди 5 години

Ердоган трябрва да си тръгне от властта!

10

Дядо Ви

преди 5 години

Протестантски пастор в Измир. От къдя на къдя?Православен - ок. Католик - *** дойди. Ама протестантите са мнооого далеч. Кой му финансира дейността и него самия? Протестантите в Измир ли? Ко? Не!Шпионин , ако не беше шпионин нямаше да има и толкова зор.