13

Мене

преди 5 години

На българинът все някой друг му е виновен. Ако не са политиците, то ще са катаджиите или гейовете. Ганьоооо, ***... Загубен народ, майка му стара. Няма бъдеще за младите сред дърти комунисти и закоравели консерви!

12

олимпий

преди 5 години

Преди още 18 години имаше бум,и епидемия в България на ХИВ.И докторите само се споглеждаха и си мълчаха,защото така им бяха казали.Майка ми работеше санитарка,преди да се пенсионира,и от нея знам.Когато се окаже положителна пробата,всички доктори и сестри хуквали да се мият,и да гълтат витамини.То половината държава работи навън по чъжбина,и все най мръсната работа.Как няма да има.

11

Анонимен

преди 5 години

Проблема със сексуалното образование не е, че ще ги учат как да се предпазват от СПИН, а че ще им обясняват че е ОК да си хомо. Сапиенс, имам впредвид. Никакви сексистки намеци в поста ми ;)))

10

Анонимен

преди 5 години

Бягайте надалеч от рускините, в русия има епидемия.

9

Анонимен

преди 5 години

СПИН- Американска измама за милиарди долари печалба!!!!!

8

ТHE Патриот

преди 5 години

Спин може да се хване и от орална това исках да кажа преди евроатлантическия алгоритъм да цензурира с*вирка!

7

ТHE Патриот

преди 5 години

днескашните жени са тотални урви ,докато стигне една жена до вас знайте ,че е минала през минимум няколко десетки ***,тотални развъдници на болести ,внимавайте много мъже никога на голо с българка НИКОГА!Мислете с голямата глава не с малката!Имайте и предвид ,че дори и с презерватив пак можете да хванете минимум хепрс и разни други !

6

Оффф!

преди 5 години

Наричайте нещата с истинските им имена! НПО активистите не искат часове по сексуално образовани (и в момента в часовете по биология в гимназиите се учи анатомия и хигиена на различните системи, СПИН, ХИВ, ППБ). Те искат *** обучение в училищата.

5

Анонимен

преди 5 години

Лекарство за хив има навсякъде около нас. Даже в самите нас, но не е изгодно на производителите на кондоми да го приложат. Защо да се лекува евтино, като може да се дават десетки хиляди евро.

4

ибрикчия

преди 5 години

Аз шкуркам ибрика и нямам опасения, че ще се заразя!Заразите идват от хомосексуалистите!

3

Анонимен

преди 5 години

Не е възможно да сме необразовани както казвате и в същото време да сме една от страните със слабо разпространение на болестта много дълги години. Някой някъде лъже или се разпространява изкуствено както има съмнения(както има съмнения и за разни регулярни епидемии и невероятни болести несъществували преди в такива размери). Проучете въпроса и ни обадете пак какво всъщност е положението.

2

Амми

преди 5 години

Нне знамм

1

шматка

преди 5 години

Като наблегнем на ножките