36

Анонимен

преди 5 години

СРАНДЖА, любимците ти в рамките на седмица ocpaха търговския регистър, два държавни сайта, единият съдържащ личните ни данни, проспаха фалита на застрахователна компания и малтретираха журналист. Не те ли е срам да се показваш тука?

35

Анонимен

преди 5 години

БСП освен да искат избори друго не виждам. Никва конструкция в разговорите. Само жълтинии. Това партия ли е или вестник. Ако е вестник веднага му спрете държавната издръжка. Аман вече едно и също...20 години

34

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че ГЕРБ до там ни докараха, че и сам Господ да слезе да ни оправя след Борисов, сигурно ще се откаже. То са такива батаци, че на нормален човек хич не му се и подхваща. Трябва верно да си луд да се запретнеш да оправяш бакиите на ГЕРБ.Да не говорим, че Сорос веднага ще ги организира умните и красивите да се дерат шест месеца и пак да върнат д.билите. Защота Западът има нужда от такива.

33

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Каква злоба, каква омраза, каква жлъч се излива от устата на Курнеля към новия Стамболов, спасителя на България от червената чyма г- н Борисов, но тя не може да осъзнае, че само си прави харакири...

32

Анонимен

преди 5 години

Баце, какво променихте в регистъра след като му дръпнахте шалтера? Името на собственика на Олимпик? Твоя собственост на друго име? Кажи, явно информацията е деликатна, щом се надяваш, че ще намериш балъци да ти повярват как харддисковете си горели един след друг по чиста случайност.

31

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,В.Лечева, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

30

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече си бавят оставката, толкова по-зле ще свъшат.

29

Анонимен

преди 5 години

Тикво, кажи защо дефектирахте системата на ТР? Само не ми обяснявай как хардовете са изгорели един след друг, това не са ти китайски новогодишни лампички.

28

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Недей Боре,събери/открадни/ още парички за да има Борисов 4,5,6..........15!

27

Анонимен

преди 5 години

Тикво, изобщо не става дума за БСП, а за това, че сте некадърни, вредви и крадливи и не ви искаме! А кой ще дойде след вас е съвсем друг въпрос, отговорът на който ще даде избирателят (а не Цецо)! В интерес на истината, след вашия погром, едва ли някой ще се натиска да поеме държавата!

26

Анонимен

преди 5 години

От много мисли и ядове за това, че не може да се докопа до властта... - тиквата на Курнеля вече е двойно колкото тая на Борисов и е вярно това, че е бясна...

25

Анонимен

преди 5 години

Борисов си въобразява, че прави избори, за да `угажда`.Кога ще разбере, че не става за изпълнителна власт. Има ли нещо, в което да не се е провалил? Когато разбереш, че не ставаш и за за зеле просто се махаш. Като ходи на пиар акция из страната най-големите му доказателства са `направих ви пожарна`, `направих ви църква`. България има нужда от работеща икономика, от енергийни проекти, от производство на ток. За тези неща мълчи като пукал. И после се чудим защо сме най-зле.

24

Анонимен

преди 5 години

4 диска били дефектирали в рамките на ден, какъв е шансът това да се случи? Аз имам общо 1 дефектирал диск за последните 20 години...Щом това са му обясненията, значи той има пръст в срива на регистъра.

23

Анонимен

преди 5 години

*** дано и тия дето гласуват за теб са си извадили поука и не го правят повече .

22

Анонимен

преди 5 години

Този е напълно умствено безпомощен по обикновени теми, но по ИТ сектора е направо жалък!!! За съжаление, некадърността вече избива на много места и е крайно време да подаде трета и последна оставка!

21

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Сривът в Търговския регистър е саботаж или по точно диверсия по партизански / позитански/...

20

БГ

преди 5 години

А Курнерлия знаеш ли колко гласоподаватели изгуби от естествена смърт за 2г

19

Анонимен

преди 5 години

Тиквата изчерпа патериците за изборите (предишните РЗС и Реформатори ги захвърли в политическия кош като употребени кондоми). При нови избори няма да може да състави правителство, защото няма да е останал с кого да се коалира.

18

ист русофила.

преди 5 години

Корнела сън не я хваща да стане премиер. Можеше, но сама се прецака.Сега чернее душа и кожа. Етнос.

17

БГ

преди 5 години

Те БСП няма как да искат нови избори щото не могат да ги спечелят просто опитват се по сякъв начин да трупат точки за местните избори