42

Анонимен

преди 5 години

Кои вина пое? Белите или червените? Ами кръвното? А?

41

Анонимен

преди 5 години

БСП са способни на всичко за да лапнат властта, направете незабавно разследване на мафията БСП.

40

Maks

преди 5 години

Нещо ни пробутват глупости за да оправдаят "изгубената информация".

39

Джедай Мастър

преди 5 години

"До края на седмица може да имаме напълно работещ Търговски регистър"Нали до сряда щеше да бачка на 100%, бе Борисов. :D Сега до края на седмицата. Да не стане до края на другата, а после до края на по-другата.

38

бай Иван

преди 5 години

Другарит през четири петилетки си правят рекапитулация на откраднатото,след което си замитат следите.Началото бе с палежа на архивите в партийният дом.

37

ОСТАВКА ВЕДНАГА

преди 5 години

Борисов и Патриотите да си прибират Консулите от Германия които за нищо не стават , освен че не вдигат умишлено Тел. дадени от Консулската служба ами не са и обучени да работят с необходимите Док. изисквани от Геманските власти

36

Анонимен

преди 5 години

по принцип от всеки дефектирал диск информацията може да бъде свалена и клонирана на друг диск без никакъв проблем, в зависимост от обема това може да отнеме от няколко часа до ден, максимум 2, огледалните слейв системи се правят, не толкова за да се подсигури информацията, а за да се осигури безпроблемна работа на системата, при срив на мастера, слейва трябва да заработи и поеме всичко автоматично, а с оглед на изявленията съм абсолтно сигурен, че не иде реч за дефектирали дискове, абсурно е !

35

Анонимен

преди 5 години

"За ден последователно дефектират 3 диска, а на следващия ден и още един."Тикво, 4 независими диска да "дефектират" в рамките на ден е невъзможно. Кажи защо лъжеш и какво сте направили.

34

Анонимен

преди 5 години

В регистъра вече няма покупка на остров и ошфорки.

33

yj

преди 5 години

Как може през 2018-а система от национално значение да се оправдава с някакви си 3-4 дефектирали диска. Защо няма паралелно функционираща огледална система. която автоматично да замести срива на дефектиралата система?

32

Край

преди 5 години

то сега е само търговския регистър ама ако ви барнат имотния регистър да не се окаже че панелката е на некой друг.

31

Компоти

преди 5 години

Даа, 3-4 диска дефектират успешно в рамките на часове.Слочаенос?!

30

Топлофикация

преди 5 години

Мутрата замита следите си. Европа няма да търпи Руски Троянски кон на Трапезата си. Тиквата е по-зле и от Наполеон в изгнание. В Брюксел ги е Гнус от него. Всички знаят неговата зависимост от Лукойл. Просто доведе България го фалит..............

29

Анонимен

преди 5 години

да се приеме закон забраняващ повредите на хард дисковете, в него да се предвидят строги наказания за всеки повредил се хард диск от минимум 5 удара с чук !

28

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Този саботаж, тази диверсия с търговския регистър... - ми прилича на партизанска / позитанска / акция...

27

Анонимен

преди 5 години

Нинова е крала дайте да я надминем!

26

Дуло

преди 5 години

Незнам този народ как не се отегчи да гледа тази черна селска тиква вече 10 години

25

Ч

преди 5 години

ОСТАВКА!!!!!06056

24

ан

преди 5 години

До Анонимен /23/ абсолютно си прав, почти нокой в залата не знае за какво иде реч.ББ като Матросов- поема вина /и суджуци / , извинява се за нещо за което няма вина , червените пък го обвиняват без да знаят за какво. Няма ИТ да им кажат, да обяснят.Да правилно го няма - защото депо-- тут ==ките няма нищо да разберат.Смешника е Боко,защото НАЗНАЧАВА който му падне,а никога няма конкурс,да стоят професионалисти.Е той е мн знаещ Винету е велика книга

23

Поклон пред Радой

преди 5 години

Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака. Радой Ралин