64

АМАН от Борисов

преди 5 години

БОрисов не можа да с е отърве от нагли престъпници на власт.Обратно зад всяко нагло престъпно решение се изправя Смело и защитава престъпниците.НА фона на 5 600 000 без доходи за достоен живот в България нагли престъпници на власт ограбват десетки милиарди за НЕНУЖНИ Корупционни обекти.ИМА създадено цяло министерство по ЕВРОКорупцията начело с Томиславчо Дончевия./перат милиарди ограбени от народ а през него.ДА огледат всички застахователи банки и други в БЪлгария ..

63

ws

преди 5 години

Търговският регистър беше атакуван от кръга на Делян Пеевски през най-отпускарската седмица в началото на август, за да стане незабелязано. Е, не стана.Фалитът на Олимпик е предизвикан от една провалена наркосделка в Бразилия за 150 млн. долара в края на миналата година, прикрита като покупка на бразилски застраховател. Кипърският одитор не признава тази инвестиция и обявява фалитът през м. май. От КФН не предприемат нищо, страхувайки се от гнева на Самодържеца.Сега нека той да се страхува о

62

Анонимен

преди 5 години

*** се побърка от страх тези 200к да не излязат на улицата и моментално симулира някаква супермвнска загрижвност. Дали ще е сега или след няколко дни няма значение. Тази празна кратуна е вредна за България и трябва да си ходи на село.

61

Анонимен

преди 5 години

Дебела тикво, народното събрание ли регистрира и даде лицвнз на олимпик.

60

До 60 ШМАТКА

преди 5 години

Абе голяма си шматка. Държавата трябва все да мисли за тебе. По това си лиичи че си комунистически ***. Свиквай вече от 30 години сме в капитализЪма. Всяка козичка за свое краченце. Всеки сам си поема риска къде си влага парите.

59

шматка

преди 5 години

До 57От всяка застраховка на Олимпик има отчислени пари към нашия фонд.На тия по долуНе ми е работа а и няма как да науча за финансовото състояние на на компанията.Това е грижа на държавата.Има институции които да следят за това и тези институции харчат пари от нашите данъци.Това им е работата.За това им плащаме.Пак питамЗАЩО ОСТАВКА ПОДАДЕ БУШОНА ЗАМ.ШЕФ А НЕ ШЕФА(КАТА).

58

ИЗМАМНИЦИТЕ ГЕРБ

преди 5 години

ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ НАКРАЯ, ЧЕ "ОЛИМПИК" Е НА БОКО. КОГАТО ГОВОРЕШЕ ПРОФ. ГЕЧЕВ, ГЛЕДАШЕ КАТО Н АСРАН. "ОЛИМПИК" Е ВЪРШАЛ САМО НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР И Е ОТМЪКЛНАЛ 160 000 000 ЕВРО/СТО И ШЕСТДЕСЕТ МИЛИОНА/. НА ОФИЦИАЛНИЯ СОБСТВЕНИК НА ВЪПРОСНАТА КОМПАНИЯ, НЯКОЙ СИ ПЕДРО, ИСПАНСКАТА ДЪРЖАВА МУ ЗАБРАНЯВА ДА ИЗВЪРШВА ФИНАНСОВА ДЕЙНОСТ В ИСПАНИЯ. НО НЕВЕДОМО КАКПРЕЗ 2009 Е ПУСНАТ ДА ВЪРШИ ИЗМАМИ В БЪЛГАРИЯ. МЕДИИТЕ УГОДНИЧЕСКИ И ГУЗНО МЪЛЧАТ. ИЗГЛЕДАХМЕ ПОШЛОТО ТЕАТРО НА БОКО,ЦЕЦО ЦЕЦКА И ОНЯ Т ЪПАК КИРИЛОВ

57

ОСТАВКА ВЕДНАГА

преди 5 години

Борисов и Патриотите да си прибират Консулите от Германия които за нищо не стават , освен че не вдигат умишлено Тел. дадени от Консулската служба ами не са и обучени да работят с необходимите Док. изисквани от Геманските власти

56

До 54

преди 5 години

Защо ли, защото фонда на държавата защитава само застрахователните дружества регистрирани в тази държава. Незнаенето на закона не оправдава глупостта. Живеем в капитализъм и всеки сам си поема риска. Да не сте скачало по митингите на СДСто да сваляте социализма.

55

Анонимен

преди 5 години

Абе защо трябва да плащат компенсация от моите данъци на тарикатите дето са си купили евтина застраховка без да четат закона. На всички е ясно че безплатен обяд няма - ако нещо е евтино то има защо. В Европейските закони ясно е разписано от кой форд трябва да си търсят компенсацията - от Кипърския където е регистрирана застрахователната компания. Да подадат колективен иск, да си наемат адвокат и да си вземат парите от там. Защо държавата трябва да компесира тарикатите, да не сме още в соца?

54

шматка

преди 5 години

До 52Ами защото този фонд е създаден за това.Когато има фалит много хора пият студена вода но тук си има механизъм за защита.Защо не го използват.Колкото до търсенето на виновните ако въобще е юристдикцията на нашата държава това ще отнеме много време.Чудно ми е защо не се изнася инфо за потърпевшите и в други държави.Ако няма такива власта да отговори защо само в бг има ужилениНЯМА КОЙ ДА ЗАДАВА ПРАВИЛНИТЕ ВЪПРОСИ.Това ни е проблема

53

Анонимен

преди 5 години

Тиквата от отговорност ли бяга? Сефте! Такъв некадърник и страхливец рядко се среща!

52

Анонимен

преди 5 години

До шматка 50ЗАЩО да се вземат парите от гаранционнният фонд???Маргините и Черепа обрали хората а сега народа да плаща.Айде стига простотии!!!Да хванат виновните и да ги накарат да си платят.Аааа, ама било го страх Тиквата и Цацата да не ги гръмнат.Е, мен кво ме брига????!!!Народа плаща че Боко е страхлив шушумига.

51

Анонимен

преди 5 години

Борко-банкянски съвсем е огънал обръчите.Вчера обяснява как ако обеъщетели пострадалите от Олимпик всъщностданъкоплатците давали парите ???????!!!!!!!!Представяте ли си??!!Съвсем до скоро всички плащания от държавната жазна бяха "Аз", "Аз", "Аз" все едно му е бащиния а сега изведнъж ......д.а.н.ъ.к.о.п.л.а.т.ц.и.т.еееее?!Що така бе Минке??Изплашен си нещо че ще ти се търси сметка ли??

50

шматка

преди 5 години

Какъв е проблема да се вземат парите от там откъдето трябва-гаранционния фонд.Защо власта се опъва.Да не би той да е кух и в него да няма нищо.Защо оставка подава зам.шефа а не шефа на КФН.

49

Анонимен

преди 5 години

От БСП няма нищо съществено.Една слаба та слаба опозиция. Само пушилка .

48

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Радев е виновен... - импийчмънт...

47

Анонимен

преди 5 години

Реално погледнато на Нинова тиквата е два пъти по дебела и продължава устойчиво да нараства.

46

Така е

преди 5 години

Отвратителни и гнусни тикви.

45

Анонимен

преди 5 години

Комисията за финансов надзор е отговорност на парламента, а не на правителството, защото депутатите избират шефа й и заместниците му.Депутатите на ГЕРБ сиреч Бойко и на пишман патриотите кой слушат? Сигурно Нинова, а не Бойко.