62

Анонимен

преди 5 години

48 -. МОМВТА В КОЙТО БЪЛГАРИЯ ИЗГУБИ ПЪТЯ И РАСЪДЪКА СИ.

61

Владислав

преди 5 години

Цензурата да се чете "ромеите"

60

Анонимен

преди 5 години

В Русия с 5500$ си купуваш нова кола - в сащ с толкова пари плащаш детската градина на 1 дете за половин година. Или 3 пломби,или 1 вадене на зъб с упойка...

59

Владислав

преди 5 години

Кажи си Малинке, законопроектчето да не предвижда държавата да плаща нисък наем на лгарите, за да живеят в домовете им ***?

58

квартирант

преди 5 години

Търкай билетчета !

57

BG СМЕШКИ

преди 5 години

с подобна геноцидна и смешна политика от страна правитеслтвата на България скоро нищо читаво няма да остане у БГ ....много ми е чудно тогава на кой ше ги продават тия имоти след като големите градове и осбено София са крайно пренаселени вече ....просто в София стана ужас последните години ....цените на имотите ше забият яко надолу мн скоро ....

56

Youngster

преди 5 години

Има пустеещи жилища, щото българинът е ***. Аз си събирам парите от наемите на селяните, които искат да живеят в София и си работя за кеф, без да си давам зор. Даже с техните пари си купих и къща в Гърция.

55

Шумкар

преди 5 години

Бъди мъж.Живей в гората.

54

Анонимен

преди 5 години

До ПитамА ти кой предлагаш - ДПС или патреотите? Или пак да си изберем ГЕРБ, нали ГЕРБ се провали, Цветан Цветанот има 6 апартамента!

53

Анонимен

преди 5 години

Ако имаш две гарсониери наследени от баба тиПодари едната на безимотен де путат.

52

Въртят-сучат

преди 5 години

и все на наказателни мерки ги избива. А истината (която им е добре известна) е, че повечето от тези жилища не са необитавани, а хората гледат да допълнят недостигащите си доходи като ги отдават под наем без да декларират, за да си спестят данъка.

51

АМАн от крадци

преди 5 години

АЛО НАгли престъпници вкл и МИгленчето Пръмова разориха цяла Северна БЪлгария. Хиляди Подарени на активни и пасивни комсомолски некадърници заводи са нарязани на скраб и разрушени.Милиони работни места с а ликвидирани/.В София стотици хиляди ненужни бюрократи се издържат с ограбвани милиарди годишно от народа.Милиони се прогонени от родината и се скитат немили недраги ..Жилищата им седят в резерв з а оцеляване,.

50

Анонимен

преди 5 години

И какво съм виновен аз ,че някакви бедняци нямат къде да живеят ? Яааааа марш от тука ... Чиба !

49

Анонимен

преди 5 години

За национализация:Като дойде до това ще изгоря всичко до земята, ще си пазя документите и ще чакам някаква война да помете всичко, че да си го върна ;)

48

Питам

преди 5 години

До Предложение 44 Шегуваш се , нали ?

47

До 33

преди 5 години

Ооо може. Държавата може всичко. Историята помни всякакви случаи. И национализация и отчуждаване за държавни нужди. Днес нещо е твое, а утре според обстоятелствата не е.

46

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 42 Защо си написал какво притежаваш? Комунистите ще те псуват и кълнят.

45

До Сбъркано мислене

преди 5 години

Ти сериозно ли?!Разликата между ситуацията у нас и в нормалните държави е огромна!Ще си вложиш паричките в нечие предприятие или фирмичка и после ще пиеш чаша студена вода!А онзи, който има желание и идеи сам да прави бизнес, знаеш какво го чака у нас. От1 000 такива инициативни, най-много 10 успяват да се закрепят, да не фалират и хем губят спестеното, хем затъват в дългове!Вземеш ли съдружник, в 99% от случаите ще те ограби или ще носишхитрец-използвач на гърба си!Затова влагат в имоти.

44

Анонимен

преди 5 години

Поредната манипулация на ГЕРБ пропита с популизъм. Не знаех, че оня етнос е около 40%. Мислех, че вече са 60%. ГЕРБ се грижи за избирателите си. Щели да узаконяват незаконното. Пак грижа на ГЕРБ за избирателите им.

43

Питам

преди 5 години

До шопо 37 Да не си братовчед на Цветан Цветанов ?