22

Анонимен

преди 5 години

Еййй. Много арабели пишат тук. Пък разбират и български! Защо не си ходите в южната съседка, ами сте седнали тук да пречите. Муджахидините да си седят в муджахидиния, при техния нов Султан!

21

Мен

преди 5 години

Нещо си триеш написаното

20

Мен

преди 5 години

До 20Първо- си *** че пишеш до себе си!Второ- турците какво построиха, че не се сещам?Трето- като жалиш за тях защо не ходиш в турция, след като не ти харесва в България!?Четвърто- тук е така, защото Ви промиха мозъците и такива като теб за жалост има много.продажни и мрънкащи, чакащи на готово.И накрая прочети латиницата кога е създадена и кога прабългари са имали писмени знаци, произход на прабългарите и ще разбереш, че когато ги е имало няма сащ нито европа

19

Мен

преди 5 години

До 17Твоето невежество и промит мозък/ако въобще имаш повече от три гънки/, незнаещ историята на родината си, чул недочул, в интернет недочел, се правиш на важен, а само показваш колко си ***. Ти си срам за семейството си. Освен да пишеш анонимно в нета можеш ли друго? Ти си за Белене

18

Анонимен

преди 5 години

До 11То щото много хубаво се живее в Кърджали, Асеновград, Разград, Търговище, Силистра, Гоце Делчев. Градове забравени от Бога. С най- нисък стандарт на живот, работещи бедни, масово обезлюдяване, закриване на училища, никакви работни места и масова заплата 450-500лв. Скоро никой няма да остане да живее и работи там.

17

До 16

преди 5 години

Голяма работа как пишат, нали се разбира какво казват. Пък и тоя език и тая азбука вече кой я ползва толкоз освен дъртите комунисти. Има си модерна азбука казва се латиница. Всички развити държави ползват латиница само ние тук ползваме още македонската азбука.

16

Анонимен

преди 5 години

НЕСЛУЧАЙНО е само една дума а не две.НЕОТДАВНА, НЕДАЛЕЧЕ, НЕВНИМАТЕЛНО, НЕОСНОВАТЕЛНО... една дума. Карай да диплимЕ, бе! Кой ти гледа КЪФ е правописът????

15

Анонимен

преди 5 години

А атакаджиите поздравиха ли за празника българските мюсюлмани?Или не е дошла депеша от Кремъл?

14

Анонимен

преди 5 години

НАДОЛУ, НАГОРЕ, НАДОЛУ, ДОГОРЕ, ДОДОЛУ... не се пишат в две думи.Българският език обаче е последна, дори НИКАКВА, грижа. в държавата българска. Медиите и БАН пък дали са въобще български.И т. н.

13

Анонимен

преди 5 години

До 555От турция на долу към Африка ждамии колкото щеш, заминавайте нататък. Ах, забравих че там са само правоверни и религията управлява държавата. Не случайно всичкото "бежанец" в Европа идва от тия държави

12

Анонимен

преди 5 години

До ПловдивМи молете се на Господ бе, що се молите на улицата

11

Do 9

преди 5 години

Ние не се бутаме при вас, а вие се бутате при нас, всеки да си знае мястото. Българите си имат градове , турците си имат градове, защо българи идват да живеят в кърджали в асеновград, смолян , гоце делчев, силистра, шумен, разград, търговище и др.турски градове. Като не искате джамии седете си в българските градове.

10

Денис

преди 5 години

Че ние сме си на юг - на юг от стара планина. Като не ти харесват отивай на север ,- на севр от стара планина.

9

Анонимен

преди 5 години

"Още джамии трябват."Па изселвайте се на юг, там джамии много. Че напоследък и цените били ниски заради инфлацията - подходящо е! Че и Ержо си избрахте за диктатор - още по-подходящо. Един земен рай е там, не виждам що се бутате при нас?!?

8

Анонимен

преди 5 години

При 2 месеца платена отпуска в годината не виждам за какво реве. В мюсюлманския свят християните не почиват по коледа

7

Пловдив

преди 5 години

Пред джамията до моста Лала Шахин (пешеходния мост) имаше поне 300 души отвън, а до Джумая джамия не можеше да се добереш. С децата се молихме на улицата.

6

555

преди 5 години

Над 20% са мюсюлманите в БГ. Сутринта и двете джамии на главната в Пловдив бяха препълнени и не побираха хората, много от тях се молеха на улицата. Още джамии трябват.

5

Анонимен

преди 5 години

Извънредно заседание заради курбана ???Ние в ЕС ли сме или в арабската лига ?

4

Анонимен

преди 5 години

Не се пени да му обясняваш, след 20 години ще са над 30 % и тогава сам ще види отоврения свят на неговата маса обаче !

3

Анонимен

преди 5 години

От 80 милионна Турция колко християни живеят за да е официална коледата ? Дали има няма 3 %или по-малко, защото мюслюманите в България пише, че са над 10 %