24

Радоя

преди 5 години

Не знам, защо 100 пъти се натърти в тази статия името Асенчо... Напишете, че е ромче и готово... Асенчо, та Асенчо. Мир на момчето...

23

аре стига!

преди 5 години

Жалко за момчето, нищо че е от мацинствен произход. То така или иначе, по статистика мамсимум до 2025г. вече ще са над 50% братята от древно индийски произход, но друго ме ядосва: Представянето на трагедията е силно тенденциозно и непълно, с цел липсваща сензация. Да,имало е предпазни конуси, но къде и как са сложени? А и те от "Чистота" знам, че са експерти по сигнализацията - дали са им 2-3 конуса и "аре оправяйте се"! А светлинна сигнализация? а предпазни коли с табели, както е по света???

22

Чичо Иван

преди 5 години

Без да ме приемете за расист или бруталист или нещо от тоя род - такива хора нямат място на пътя. Ще ме извинявате, но трябва да има разумна граница за шофиране. На 75 години (дано ги доживея) всичко е зле - като почнеш от зрение, рефлекси, възприятие и т.н.Няма как да да стане да шофираме докато умрем. Като не виждаш, не чуваш, стоиш си вкъщи или те карат. Жалко за Асенчо, все тая дали е бил *** или какъвто и да е бил...

21

Реалист

преди 5 години

Обикновено се поставят 2-3 конуса, точно зад вишката. Това е крайно недостатъчно, едно светлинно табло щеше да спаси момчето, но общината все няма пари, а и няма стандарт за обезопасяване на работници по пътищата. Относно възрастта на водача - като цяло по-възрастните хора карат бавно и внимателно, проверете и статистиката.

20

Анонимен

преди 5 години

Поне София конуси се слагат на 3 метра преди отбилия ремонтен бус, ако изобщо стигнат до конусите. По многолентов път тези 3 метра нищо не значат. Възрастен шофьор, малко предизвестие и ето го резултата. Нали има задължителна застаховка все пак, да гонят застаахователя.

19

И питаш...

преди 5 години

До Костов Асенчо = 'асанчо...то е ясно. Ама и дядката накъде е "фучал"...

18

Анонимен

преди 5 години

е сега - той за кръвното ли да мисли, дали е заключил у тях ли да мисли, за пътя пред него ли да мисли...

17

Анонимен

преди 5 години

Големи слуги на дявола сте в този сайт. Защо непрекъснато насъсквате хората и прокарвате политкоректни упорки. Какво значение има, че се е казвал Асенчо. Жалко за момчето. Просто поредното нелепо убийство по пътя. А като сте тръгнали пак така да делети хората, що не пишете за поредното криминално убийство на някои старци по селата. "Старци бяха отнесени в къщите си от асенчовци. Старците бяха кротки и добри хора". Отвратителни демагози сте.

16

Бобчо

преди 5 години

Ей, едно момче имаше от Столипиново дет работи и го сгазихте...

15

123

преди 5 години

Обезопасяването на пътното платно с гумени конуси е опасно. Има за тази цел спезиални ремаркета.

14

анонимен

преди 5 години

Такива злополуки ще.стават и занапред , защото българските пътни фирми не се научиха , че трябва ЯРКА СИГНАЛИЗАЦИЯ - ЗНАЦИ , КОНУСИ , СВЕТЕЩИ И МИГАЩИ , ВИЖДАЩИ СЕ ОТДАЛЕЧ !!!

13

Анонимен

преди 5 години

Бог да го прости. Сигурен съм, че е бил много по-читав човек от повечето пишещи в този форум.

12

Ивайло

преди 5 години

Много ясно, че няма значение от кой квартал е момчето и какъв етнос е. Младо и работещо момче си е заминало нелепо. Засрамете се и не пишете глупости

11

Анонимен

преди 5 години

Служители на "Чистота" Пловдив са съкрушени! Отиде си едно хубаво БЪЛГАРЧЕ, възпитано, работливо. Те в Столипиново САМО на възпитание и работа ги учат. :)

10

Анонимен

преди 5 години

Бог да го прости! От малцинството или не - хванал се да работи! Стана ми мъчно за това момче.

9

Костова

преди 5 години

До Костов!Ако Асенчо днес е от малцинството,утре ще е Асенчо от мнозинството! А на Вас Костов, по-добре ли Ви е от това?! (Не съм роднина с Костов -надявам се! И съм от мнозинството.)Съжалявам за трагичната смърт на момчето.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Познавам 80нгодишни,които са по-адекватни от половината шофьори в София.Всичко е много индивидуално.18-годишните не са по-малко опасни.

7

Костов

преди 5 години

Абе този Асенчо не е ли от малцинствата щом баща му работел в Германия

6

Анонимен

преди 5 години

На 75 години човек е стар, кой каквото иска да казва. На тази възраст не трябва да карат коли.

5

Логика

преди 5 години

А оня *** на 19г. с книжка от месец като помете децата писа ли : "защо давате книжка на ненавършили 25 г.???