38

Рашо

преди 5 години

Зет като мед, кара наред.

37

Анонимен

преди 5 години

Гладен народ не прощава. Ердоган назначава роднини и приятели на високи постове, което е характерно за диктаторите. Затова и финансовата и икономическа криза в Турция се задълбочава. Но, както казах в началото, гладен народ не прощава. Гладният народ вижда с по-остро око подобни шуробаджанащини и тия неща му се нравят все по-малко, докато накрая изгладнее тотално и хване сопата.

36

Анонимен

преди 5 години

"Изданието цитира електронния разговор между двамата съпрузи, в който Езра пита мъжа си дали е ислямско и морално да ходи на почивка на място, където е топло и всички са голи."aахахахахаахахахахахахахаахахахахахаххаахахахахахахахахахахаха...

35

Другото Хасан

преди 5 години

Ердоганчо направи всичко възможно Турция да е на това дередже. Кажи речи точно по заръка и план на бившия му шеф обамчо. А до въпроса със пастора-той е все друго но не и пастор.. Само половината му гяволии са достатъчни за бесилото.Но ердоганчо е страхливец, щом се твърди, че има независимо правосъдие вадиш го и съдиш пред световна публика де се вика и да се приклучва.

34

Анонимен

преди 5 години

Ако Ердоган назначи още няколко роднини за министри със сигурност Турция най-сетне ще цъфне и ще върже.

33

Анонимен

преди 5 години

Икономическият подем на Турция се дължеше на САЩ и милиардите влети от тях,ако не бяха съюзници,то комшиите още щяха да са във феодализма и да копаят буци по нивите.Само и единствено стратегически доброто им разположение на Босфора им изсипа американската благодат! Къде са сега турците,които ми опонираха тук във форума,че Турция сама е сила несъкрушима,че не САЩ ги вдигна от прахта и че никой не може да ги срине! Който ги издигна,той и ще и срине,защото се взеха за велики!

32

Гошо...Тъпото

преди 5 години

В Турция,държавата е станала семеен холдинг.Колкото и да се правят на...разсеяни редовите турци,сигурно ще се...взривят,защото...семейството наяждане няма.

31

Айше

преди 5 години

Това недоразумение ще закопае окончателно Османската империя........но, ние това искаме.

30

Анонимен

преди 5 години

ердоган е огледален образ на кадафи рано или късно ще последва неговата съдба

29

Анонимен

преди 5 години

Ердоган ще приключи политическата си кариера на бесилото!

28

аз

преди 5 години

Проблема е че и в България са така бсп дпс .... какво правят още във власта защо тези хора не са изклани ?

27

бай Иван

преди 5 години

Путин вкарал Ердоган в сектата на комунистите.И той като наш Тошо си подготвя заместници от семейството си." За Людмила,партията мила.За синът ми Владко,мястото ми сладко".

26

Solar Power

преди 5 години

До 8 ... хубаво но първо всички дават долари. Нали ти е ясно ,че после пак ще искат долари :) Второ в края на април златния резерв на Турция беше над 500 тона злато. В края на юли е 230 тона злато. Защо този продължава да лъже и ограбва народа си ?!

25

УМЕН

преди 5 години

"движенията" на това са като на снаха,а не като на зет

24

акуд

преди 5 години

:) хм. турската икономика е супер зле и всяко говорене на ердоган и правителството му го доказва

23

Мда

преди 5 години

Сигурен съм,че от 80 милиона поданици,мъжът на щерката е най-добрия икономист!Кой не вярва-гюленист!

22

Анонимен

преди 5 години

Щом го сменят,значи нещо не е наред.Дотук беше развяването на байряка.

21

Султана

преди 5 години

Откакто съм го назначил преди 2 седмици,лирата се срути с 40 процента.Но ЗЕТЯ И само Зетя ще оправи икономиката.Така каза дъщерята!Балдъзата външен министър!

20

Анонимен

преди 5 години

Пастора щяха да го пуснат. Затова го освободиха от затвора и поставиха под домашен арест. Турците точно омекнаха и Тръмп започна да им поставя ултиматуми и да повишава тон.

19

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевОООО, Василев, ти цъфна. Страхотна компания ще заформиш. Пригответе се за великите лозунги на господин Василев. Аз се оттеглям. нямам намерение да удостоявам това с вниманието си. Желая ви приятно четене.